ژله مغز دار الهه پز :
یه بستهژله شاتوت رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم و چون بستنی وانیلی نداشتم گذاشتم ژله و آب جوشم که سرد شد بهش سه چهارم لیوان شیر زدم ..جایی خونده بودم که برای اینکه ژله شیر و ژله بستنی دو لایه نشه باید سه دقیقه با همزن بزنیش ..من ریختمش تو مخلوط کن ..اما بازم دو رنگ شد

...
من توی کاسه درست کردم ..مواد رو طوری تو کاسه ریختم که یک سانت تا لبه کاسه فاصله داشته باشه و گذاشتم خوب ببنده ... یه مقدار از ژله بستنی اضافه اومد که اونو باید در دمای محیط آشپزخونه نگه دارین تا نبنده ...
بعد که بست با یه قاشق توش رو خالی کردم و توش دنت ریختم ..بعد بقیه ژله که از قبل اضافه اومده بود رو روش ریختم و گذاشتم کامل ببنده ... دنت توش حالت شل داره و مال من بالای یخچال بوده یهکمی یخ کرده که شل نیست