خانه
371K

دستپخت من و شما...

  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ژله مغز دار الهه پز :

    یه بستهژله شاتوت رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم و چون بستنی وانیلی نداشتم گذاشتم ژله و آب جوشم که سرد شد بهش سه چهارم لیوان شیر زدم ..جایی خونده بودم که برای اینکه ژله شیر و ژله بستنی دو لایه نشه باید سه دقیقه با همزن بزنیش ..من ریختمش تو مخلوط کن ..اما بازم دو رنگ شد ...

    من توی کاسه درست کردم ..مواد رو طوری تو کاسه ریختم که یک سانت تا لبه کاسه فاصله داشته باشه و گذاشتم خوب ببنده ... یه مقدار از ژله بستنی اضافه اومد که اونو باید در دمای محیط آشپزخونه نگه دارین تا نبنده ...
    بعد که بست با یه قاشق توش رو خالی کردم و توش دنت ریختم ..بعد بقیه ژله که از قبل اضافه اومده بود رو روش ریختم و گذاشتم کامل ببنده ... دنت توش حالت شل داره و مال من بالای یخچال بوده یهکمی یخ کرده که شل نیست
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان