خانه
942K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه

    اگه از نان لواش استفاده میکنید، حتما باید نرم باشه. مقدار و درصد پنیر ها بستگی به خودتون داره، میتونید کلا از پنیر خامه ای استفاده کنید، یا از ترکیب چند نوع پنیر، اگه از پنیر خامه ای استفاده نمی کنید، مقداری خامه یا ماست خامه ای به پنیر اضافه کنید تا پنیر نرم بشه. پنیر ها رو با چنگال له و نرم کنید. و روی نون بمالید.

    سبزی رو ریز خرد کنید، من معمولا از گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، شوید و کمی تره استفاده میکنم. روی نونها سبزی و گردو رو پخش کنید.مقدار نگفتم چون مقدارش رو میتونید بنا به ذائقه تون کمتر یا بیشتر کنید. 

    نون رو از یک طرف رول کنید، اگه نرم بود همون موقع میشه برش زد ولی اگه نونتون کمی خشک بود داخل کیسه فریزر بگذارید و مقداری داخل یخچال بگذارید بمونه تا پنیر نون رو نرم کنه، بعد برش بزنید. اگه از چاقوی اره ای استفاده کنید، بهتر و راحتتر برش میخوره، ولی با چاقوی معمولی هم امکان پذیره.

    اگه از نان باگت استفاده می کنید، باگت رو باز کنید، با وردنه روش بکشید تا صاف بشه، میتونید مقداری از قسمت داخلی نان رو در بیارید بعد روش وردنه بکشید.

    روش پنیر بمالید و سبزی رو پخش کنید. اینبار از سبزی بیشتری استفاده کردم و گردو هم نریختم.

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم

    اسفناج یک کیلو

    پیاز یک عدد

    پنیر سفید 100 گرم (پنیر صبحانه یا پنیر تبریز)

    تخم مرغ یک عدد

    شیر 1.4 لیوان

    روغن مایع 1.4 لیوان

    کنجد یا سیاه دانه

    طرز تهیه:

    اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.

    اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه. 

    شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید. اگه پنیر شور بود نیازی به نمک نیست در غیر اینصورت بچشید و نمک اضافه کنید.

    خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.

    زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه.

    یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.

    از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید.

    قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.

    دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.

    هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید.

    خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه. 

    روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.

    و کنجد بپاشید.

    سینی فر رو چرب کنید.داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.

    میتونید بورکها رو داخل روغن هم سرخ کنید ولی اونجوری دیگه کالریش پای خودتون

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    سيب زميني شكم پر

     

    طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سیب زمینی ها را خوب بشویید و روی پوست سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید سپس داخل سینی فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت درون فر بگذارید تا سیب زمینی ها کباب شوند.

     

    پس از این مدت زمان سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و 15 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شوند ، پس از خنک شدن هر سیب زمینی را با چاقو به دو قسمت کنید و قسمت میانی سیب زمینی ها را با قاشق خالی کنید ( به اندازه ای خالی کنید که مقداری از گوشت آن باقی بماند ).

    کره یا روغن را با قلمو به تمام سطح سیب زمینی ها بمالید ( هم داخل و هم بخش بیرونی سیب زمینی ها باید به کره آغشته شود.

     پس از اینکه تمام سطح سیب زمینی ها به کره آغشته شد داخل گوشت سیب زمینی کمی نمک و فلفل بزنید و سیب زمینی ها را مجدد داخل فر قرار دهید ، 10 دقیقه بگذارید با حرارت داخل فر لبه های سیب زمینی ها برشته و طلایی شود.

     سیب زمینی ها را از فر خارج کنید ، مقداری پنیر پیتزا داخل سیب زمینی ها بریزید و کالباس های خرد شده را روی پنیر قرار دهید و برای لایه آخر با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار تمام سطح کالباس ها را پوشش دهید.

     سیب زمینی را بار دیگر داخل فر قرار دهید ، گریل ( بالای فر ) را روشن کنید و پس از چند دقیقه که پنیرها آب شدند از فر خارج کنید سپس سیب زمینی کبابی را بهمراه سس دلخواه سرو کنید ( میتوانید بجای پنیر از تخم مرغ زده شده هم استفاده کنید ).

  • ۲۰:۲۳   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    عکس هیچکدوم از پستا باز نشده، چراااااااااااا؟؟؟

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۱۲/۹/۱۳۹۴   ۲۰:۲۴
  • leftPublish
  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    رولت سبزيجات

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ته چین انگشتی مناسب برای مهمانی ها

    2655

    مواد اولیه : برای ۲ نفر

    برنج           ۲پیمانه

    تخم مرغ       ۲عدد

    زعفران        ۱قاشق چایخوری (ساییده)

    روغن زیتون   ۳قاشق غذاخوری

    ماست         ۱پیمانه (چکیده)

    نمک           به میزان لازم

    فلفل           به میزان لازم

    مرغ           نصف پیمانه (پخته و خرد شده) 

    طرز تهیه

    برنج را در ظرفی به مرحله آبکشی برسانید.

    در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از روغن زیتون و همه مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید.

    حالا برنج آبکش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

    بقیه روغن زیتون را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان کنید.

    سپس آن را داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کاملا بپزند.

    برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تکه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج کنید.

    نکات:

    ۱)برای زیباتر شدن ته چینها از زرشک روی آنها استفاده کنید.

    ۲)اگر میخواهید ته چین طلای تری داشته باشید روی آنها را کمی زرده تخم مرغ بزنید.

    ۳)اگر دوست دارید ته چین ها را روی گاز بپزید برای این کار آنها را کف ظرف مناسب بچینید و داخل ظرف کمی آب بریزید و دم کنی قرار دهید.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۶/۹/۱۳۹۴   ۱۱:۳۷
  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

     کروکت مرغ

    مواد لازم 

    سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد

    پیاز متوسط: ۲ عدد

    تخم مرغ: ۲ عدد

    پودر سوخاری: ۲فنجان

    جعفری خرد شده: یک فنجان

    سس سفید: یک دوم فنجان

    نمک و فلفل: به مقدار لازم

     

    طرز تهیه

     

    استخوان‌های سینه مرغ را می‌گیریم و آن را چرخ می‌کنیم. سپس جعفری خرد شده، سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و مایه کروکت را خوب وَرز می‌دهیم. از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و ابتدا در پودر سوخاری و سپس در تخم مرغ زده شده می‌غلطانیم. در این هنگام به خمیر شکل می‌دهیم و آن را در روغن داغ سرخ می‌کنیم. کروکت‌های سرخ شده را در دیس می‌چینیم و اطراف دیس را با سبزیجات پخته تزیین می‌کنیم. برای سرو این غذا از سس قارچ هم می‌توان استفاده کرد.

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    رولت سبزیجات عااااالیه ......خیلییییییییییییی خوبه برای مهمونی
  • leftPublish
  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۹/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    رولت ژامبون

     این پیش غذا رولت ژامبون رو بچه ها خیلی طرفدارش هستند. این رولت خوشمزه را میتونید با چند نوع ترکیب مواد دیگر هم درست کنید و سر میز برای میهمانیها آماده کنید مخصوصا تولد ها یک پیشنهاد خوبی است. رولت ژامبون یه پیش غذای مجلسی و شکیله.


    مواد لازم برای تهیه کرپ یا همون نون رولت:

    آرد                                 3/4 لیوان
    تخم مرغ                          3  عدد
    نمک                                1/3 قاشق چایخوری
    شیر یا ماست                  1لیوان

    مواد میانی رولت:

     ژامبون گوشت                    6یا 8 ورق
    سس مایونز                         2 قاشق غذاخوری
    جعفری خردشده                  3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر و تخم مرغ، نمک و آرد است را در یک کاسه ریخته و هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.

    یک تابه مستطیل شکلی بردارید با برس ته ماهیتابه را خیلی کم چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس مقداری از مواد را کف ماهیتابه ریخته طوری که یک لایه نان رولت درست شود.

    وقتی آماده شد نان را بر میگدانیم تا اونطرف نان هم بپزد. وقتی نان رولت ما درست شد در سینی که اندازه رولت است گذاشته و در یخچال به مدت 6 یا 7دقیقه میگذاریم تا خنک شود و بعد رولت بعدی را هم به همون روش بالا درست میکنیم.

    سپس بعد از خنک شدن نونها دو قاشق از سس مایونز را روی هر کدام از نانها میریزیم و روی نان می کشیم. کالباس ها را هم روی نانهای سس زده میچینیم.

    سپس خیار شورها را خیلی نازک برش میدهیم و روی کالباسها قرار میدهیم  و بعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت میپاشیم.

    بعد رولتمان را خیلی آروم ظریف و محکم رول میکنیم. بعد از رول میتونید همونطور رولت را درسته در یخچال بگذاریم یا اینکه برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بچینید. 

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

     مینی چیز برگر
    مواد لازم مینی چیزبرگر (برای ۱۲ نفر):
     کره ذوب شده  ۱ قاشق غذاخوری
     نان همبرگر کوچک ۶ عدد
     گوشت ۴۵۰ گرم
     پیاز خرد شده  نصف فنجان
    نمک نصف قاشق چایخوری
    سس کچاپ ۴ قاشق غذاخوری
    پنیر آمریکایی ۶ تکه
    دانه کنجد ۱ قاشق چایخوری
    ترشی سس گوجه ۲ قاشق غذاخوری
    خردل اختیاری

    طرز تهیه مینی چیزبرگر :
    فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. حالا نان های همبرگر را نصف کرده و داخل آن را خالی و با کره آن را چرب کنید.

    حالا در یک ماهیتابه، گوشت، پیاز و نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار بدهید. ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط گوشت را هم بزنید تا طلایی رنگ شده و بپزند.

    مخلوط گوشت را به طور مساوی داخل نان ها ریخته و روی هر کدام یک قاشق چایخوری کچاپ بریزید. بعد پنیر و دانه کنجد را هم میان نان ها تقسیم کنید.

    چیزبرگرها را داخل یک ظرف مخصوص فر چیده و برای ۷ تا ۹ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا زمانی که پنیر روی آن ذوب شود. در آخر ترشی و خردل (اگر استفاده می کنید) را هم روی آن ریخته و سرو کنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کباب مارپیچ مرغ با کوفته قلقلی 

     جوجه کباب و کباب کوبیده را دیگر همه خورده اند. حالا می خواهیم کمی تنوع بدهیم و شکلی جدید از آن را درست کنیم. گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته قلقلی دربیاورید و جوجه کباب را به شکل مارپیچ دور آن بپیچید.

    مواد لازم برای 4 نفر

    1 عدد سینه مرغ

    250 گرم گوشت چرخ کرده

    1 عدد پیاز رنده شده

    1 ق س آرد سوخاری

    1 ق م زعفران دم کرده

    2 ق س آب پیاز رنده شده

    به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه

    به تعداد لازم سیخ چوبی

    طرز تهیه:

    1. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویه، مقداری نمک، فلفل و پودر سوخاری مخلوط کرده ، آنها را خوب ورز دهید. از مخلوط گوشت به‌اندازه یک گردوی خیلی کوچک بردارید و با کمک دست آن را خوب گرد کنید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید.

    2. سینه مرغ را به‌صورت نوارهای باریک برش دهید. حالا شروع به سیخ کردن کنید. به این صورت که انتهای یکی از نوارهای مرغ را وارد سیخ کنید. پس‌ازآن یک گوشت قلقلی شده را به سیخ بکشید. حالا دوباره نوار مرغ را روی گوشت، وارد سیخ چوبی کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا به ابتدای نوار سینه مرغ برسید.

    3. در یک کاسه مناسب زعفران را با آب پیاز و مقداری نمک و فلفل مخلوط‌ کنید.حال سیخ‌های آماده را داخل مخلوط زعفران بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب‌ها را داخل روغن سرخ کنید.

    فوت و فن

    وقتی پیاز را رنده کردید، آبی را که از آن خارج می شود به عنوان آب پیاز استفاده کنید.

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    NE DAکاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کباب مخلوط مرواریدی با بادمجان

    مواد لـازم برای 2-3 نفـر

    250 گـرم گـوشت چرخ‌کرده

    1  عدد تخم‌مرغ

     2 /1 پیمانه جـعفـری

    2 حبه سیر

    1 عدد پیاز متوسط

    1 ق چ فلفل سفید

     2 /1 ق چ فلفل سیاه

    3 ق س پودر نان

     1 ق م نمک

    به تعداد لازم سیخ چوبی

    به میزان لازم قارچ

    به میزان لازم گوجه‌فرنگی گیلاسی

    2 عدد بادمجان قلمی

    به میزان لازم فلفل قلمی تند

    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. سیخ‌های چوبی را به مدت 15 دقیقه داخل آب قرار دهید تا وقتی گوشت می‌پزد، به سیخ نچسبد. گوشت چرخ‌کرده،سیر، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، جعفری، نمک، فلفل ها وپودرنان را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آنها را خوب ورز دهید.

    2. بادمجان‌ها را بعد از شست‌وشو به‌صورت راه‌راه پوست بگیرید. قارچ، فلفل قلمی قرمز و گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

    3. یک تکه از بادمجان را به سیخ بکشید. مقداری از مخلوط گوشت را بردارید. آن را هم بعد از بادمجان به سیخ بکشید، سپس گوجه، قارچ و فلفل قلمی را هم بعد از گوشت به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کباب‌ها را آماده کنید. کباب‌ها را می‌توانید داخل فر یا داخل تابه سرخ کنید. بعد از پخت، آنها را سرو کنید.

    بهتر است از روغن‌زیتون یا روغن کنجد برای تهیه این کباب استفاده کنید

  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کباب صِرب، ترکیب گوشت و سوسیس

    دستور پخت یک کباب خوشمزه به همراه گوشت و سوسیس را برای شما آماده کرده ایم.

    طعـم تـرکـیب سوسیس و گـوشـت را از دسـت نـدهید.

    مـواد لـازم بـرای 3 تا 4 نـفـر

    500 گـرم گوشـت گوسـالـه چرخ شده200 گرم سوسیس چرخ شده2 /1 ق س سیر رنده شده2 ق س پنیر پیتزای چرخ شده2 ق س ریحان تازه خرد شده2 ق س پودر سوخاری2 ق س نعـنای تازه خرد شدهبه میزان لازم نمک و فـلفلبه میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با سوسیس چرخ کرده خوب مخلوط کرده و ورز دهید، سپس سیر، پنیر پیتزا، ریحان، نعنا و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا کاملاً چسبناک شوند.

    2. در یک ظرف مناسب پودر سوخاری را بریزید. از مخلوط مقداری بردارید و آن را خوب گرد کنید، سپس داخل پودر سوخاری بغلتانید. حالا آن را به سیخ بکشید. هر تعداد که می شود به همین شکل کباب ها را آماده کنید.

    3.  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه قرار دهید تا کباب ها کاملاً سرخ شده و آماده شوند.

    4.  بعدازآنکه کباب ها آماده شدند، آنها را از تابه درآورده، در ظرف موردنظرتان بچینید و سرو کنید.

    یه جـور دیگه

    به جـای نعنا و ریحان از هر سبزی معطری که در منزل دارید می توانید استفاده کنید.

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کباب مهره ای دورنگ

    موادلازم:

    گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله300گرم
    پیاز متوسط 2عدد
    فلفل و زردچوبه ونمک به میزان لازم
    زرده تخم مرغ 2عدد
    گوشت مرغ چرخ کرده 300گرم 
    گوجه ریز به مقدارلازم 

    طرز تهیه :

    گوشت چرخکرده را با یک عددزرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده.
    گوشت مرغ رو هم چرخ کن با یک عدد زرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده .
    بعد از گوشتها به طور جدا گلوله های کوچک درست کن یکی درمیون تو سیخ کباب حسینی (سیخ کوچک چوبی) بزار بعد داخل تابه که روغن مایع ریختی با حرارت کم سرخ کن.

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست


    کباب چوبی نگینی


    مواد لازم :
    • گوشت چرخ کرده 130 گرم
    • فیله مرغ 4 عدد
    • پیاز رنده شده نصف یک عدد کوچک
    • آرد سوخاری یک قاشق غذا خوری
    • زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری
    • نمک به مقدار لازم
    • فلفل به مقدار کم
    • روغن مایع 2-3 قاشق غذاخوری

    فیله های مرغ را به اندازه کافی با نمک آغشته کرده و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.داخل کاسه مناسبی، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و آرد سوخاری و پیاز رنده شده مخلوط نموده و ورز دهید.مایه گوشتی آماده شده را مطابق تصویر به اندازه گردو کوچک فرم دهید.فیله های مرغ را مطابق تصویر برش دهید. هر نوار برش داده شده فیله مرغ را مطابق تصویر دور گوشت های فرم داده شده حلقه کنید.سیخ چوبی را به آرامی از وسط کباب های نگینی آماده شده عبور دهید.(دو سر فیله مرغ را با سیخ چوبی روی هم ثابت کنید.) همه کباب های نگینی را مطابق تصویر آماده کنید. داخل ماهیتابه در مناسبی ، 2 قاشق روغن مایع ریخته وکباب ها را با فاصله کمی داخل ماهیتابه بچینید.به کمک قلم مو روی کباب ها را با زعفران دم کرده آغشته نمایید. درب ماهیتابه را گذاشته وکباب ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان