خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آكاراجه برزيلى 

    مـواد لازم (برای ۴ نفر):

    میگو: ۲۵۰گرم   

    لوبیای چشم‌بلبلی پخته: یک و یک‌سوم لیوان   

    پیاز متوسط: یک عدد  

    سیر: ۱۰ حبه   

    فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲لیوان          

    آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن ذرت: یک قاشق غذاخوری   

    نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم   

    طـرز تـهـیـه:ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.

    یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان