دلمه فلفل و بادمجون وگوجه
🍴مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم، برنج 5/1 پیمانه، لپه 2/1 پیمانه، پیاز 1 عدد، سبزی معطر نیم کیلو، سرکه یا آبلیمو 5 تا 6 قاشق غذاخوری، شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری، ادویه 1 قاشق مرباخوری، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، زردچوبه 1 قاشق مربا خوری، نمک و فلفل به میزان لازم، گوجه - فلفل - بادمجان جمعا 6 عدد
🍴طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان
ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم، بعد گوشت را اضافه میکنیم و تفت میدهیم، رب گوجه و کمی زعفران، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. جداگانه برنج را نیم پز میکنیم و بعد لپه را جداگانه میپزیم بعد برنج و لپه را اضافه میکنیم سپس شکر و سرکه را اضافه میکنیم. در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم و بعد داخل فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد، داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم میپزیم.