خورش به آلو:
طرزتهیه
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید گوشت خردشده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت بدهید سپس لپه ، فلفل قرمز و ادویه را هم افزوده و خوب تفت بدهید ، رب گوجه را افزوده و بعد از تفت دادن آب اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد ، به را خوب شسته با پوست و مکعبی یا خلالی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت بدهید ، در اواخر طبخ خورش به های تفت داده شده و آلوهای خیس خورده و نمک را اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد ، چون به تفت داده شده ، خیلی زود میپزد ، پس مراقب باشید که له نشود . اگر آلوها سفت هستن آنها را زودتر از به داخل خورش بریزید