خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خورش به آلو:

    طرزتهیه

    پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید گوشت خردشده و زردچوبه را اضافه کرده و تفت بدهید سپس لپه ، فلفل قرمز و ادویه را هم افزوده و خوب تفت بدهید ، رب گوجه را افزوده و بعد از تفت دادن آب اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد ، به را خوب شسته با پوست و مکعبی یا خلالی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت بدهید ، در اواخر طبخ خورش به های تفت داده شده و آلوهای خیس خورده و نمک را اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد ، چون به تفت داده شده ، خیلی زود میپزد ، پس مراقب باشید که له نشود . اگر آلوها سفت هستن آنها را زودتر از به داخل خورش بریزید 

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان