سینه مرغ_گریل_شده
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 680 گرم
ماست ساده 1/2 فنجان
زیره سبز یک و نیم قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گشنیز نصف فنجان
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 2 حبه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای خوشمزه شما باید سس را درست کنید. مواد سس (ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل) رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید. اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهیتابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید.دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد آن ها را به آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.دقت کنید که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.