خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سینه  مرغ_گریل_شده

    مواد لازم:

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان 680 گرم

    ماست ساده     1/2 فنجان

    زیره سبز        یک و نیم قاشق چایخوری

    پاپریکا           1 قاشق چایخوری

    دارچین           نصف قاشق چایخوری

    آبلیمو            1 قاشق غذاخوری

    گشنیز            نصف فنجان

    روغن زیتون     1 قاشق غذاخوری

    سیر خرد شده   2 حبه

    نمک               نصف قاشق چایخوری

    فلفل سیاه       نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    برای درست کردن این غذای خوشمزه شما باید سس را درست کنید. مواد سس (ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل) رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید. اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهیتابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید.دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد آن ها را به آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.دقت کنید که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان