۱۵:۲۰ ۱۳۹۳/۵/۲۵
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری (قنادی)
تخم مرغ 3عدد
بیکینگ پودر یا همونbp یک و نیم قاشق چایخوری قنادی
کره نرم شده و به دمای محیط رسیده رو با شکر و وانیل میزنیم تا شیری رنگ بشه ..حدود یک دقیقه هم میزنیم .. بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بعد از هر تخم مرغ دو دقیقه هم میزنیم . بعد شیر که سرد هم نباید باشه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که آردش سه با الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم.قالب رو چرب میکنیم و مواد رو توی قالب ریخته در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه بمدت 30تا 35 دقیقه قرار میدیم
برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندون تو وسط کیک فرو میکنیم ..اگه مواد به خلال نچسبید یعنی کیک کامل پخته ..میشه روش رو هم با گریل طلایی تر کرد
ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۲۶/۵/۱۳۹۳ ۱۳:۰۴