کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ و پیازو زرده و نمک و فلفل به همراه پودر زعفران خوب هم زده و ورز داده سپس نیم ساعت الی 1 ساعت در یخچال بماند سپس کیسه فریزر را باز کرده ...

کباب کوبیده مرغ
کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی - کباب کوبیده مرغ
مواد لازم برای
آشپزی
آکابرای آشپزی
آکاسینه مرغ چرخ شده= 2 عددپیاز رنده شده =1 عددتخم مرغ
البته زردش= 1 عددپودر زعفران= کمینمک فلفل=کمیطرز تهیه:سینه مرغ و پیازو زرده و نمک و فلفل به همراه پودر زعفران خوب هم زده و ورز داده سپس نیم ساعت الی 1 ساعت در یخچال بماند سپس کیسه فریزر را باز کرده از وسط و با روغن داخل مشما را چرب کرده سپس کمی از مایه را داخل مشما گذاشته و حالت کباب به آن میدهیم سپس در ماهیتابه سرخ شود. اینم دستورش...من نصف سینه مرغ استفاده کردم....و کنار برنج کمی گوشت و پیاز تفت داده ریختم احتمال میدادم یوقت همسری کباب مرغ رو خوشش نیاد اما خیلی خوشش اومد و اصلا گوشت رو نخورد و خواستن هفته ای یبار بدرستم