خانه
691K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر_سورپرايز

    اين دسر زيبا و خوشمزه را ميتونين براى ولنتاين ، سالگرد ازدواج، مراسم نامزدى و يا هر مناسبت ديگه اى درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد.

    مواد لازم:

    پودر ژله توت فرنگى.        ١ بسته 

    پودر ژله آلوئه ورا.          ٢ بسته 

    بستنى وانيلى.            ٢ ليوان 

    آب سرد.              ١ ليوان

    آب جوش.         ٣ ليوان 

    @ashpazima

    طرز تهيه :

    ژله توت فرنگى را با يك ليوان آب جوش حل كنيد و خوب هم برنيد تا كاملا ذرات ژلاتين حل شود سپس يك ليوان سرخالى آب جوش ريخته و حل كنيد . مايه ژله را در يك ظرف پيركس ساده بريزيد طورى كه ضخامت آن يك سانت باشد ، در يخچال قرار داده تا كاملا بسته شود.

    ژله را از ظرف خارج كرده و با كاتر قلب كوچك برش بزنيد ، قلبها را كنار بگذاريد و ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط كرده و خوب هم بزنيد ( دو بسته ژله با دو ليوان آب جوش ) بعد از سرد شدن دو ليوان بستنى را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد بستنى نبايد زياد سرد باشد .

    قالب لوف را آماده كرده و يك سانت كف آنرا از ژله بستنى بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد سپس وسط آنرا با چاقو يك شيار مانند جوى درست كنيد قلبهاى قرمز رنگ كه آماده كرده بوديد به صورت وارونه و كيپ هم ( كاملا به هم چسبيده ) روى اين شيار به صورت رديف بچينيد و اطراف قلبها را با ژله بستنى پركنيد و در يخچال قرار دهيد كمى كه بسته شد مقدارى ژله بستنى روى إن بريزيد تا قالب كاملا پر شود قالب را يك شب در يخچال قرار دهيد سپس در آب گرم زده و در ظرف برگردانيد دسر را برش بزنيد تا قلبهاى داخل آن به زيبايى نمايان شوند ميتوانيد رو و اطراف دسر را با قلبهاى قرمز رنگى كه اضافه داريد تزئين كنيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    #دسر_سوپانگل 

    دسر سوپانگل (ترکیه ای)

    شیر 5پیمانه

    شکر 1 پیمانه

    نشاسته نصف پیمانه

    پودر کاکائو 5قاشق غ

    وانیل 1ق چ

    کره 1ق غ

    شکلات تیره با کیفیت 100 گرم

    ابتدا شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو رو در ظرفی ریخته و روی شعله ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت مناسب مثل فرنی برسه بعد وانیل کره و شکلات خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم سپس در ظرف مخصوص سرو میریزیم.

    این دسر هم به صورت گرم و هم سرد سرو میشه.میتونید این دسر رو به صورت قالبی هم در بیارید .طعمش محشررررررره حتما تست کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    شوکومل

    ۲ بسته پودر کرم شانتى

    ۱ ليوان شير

    ۲ قاشق غذاخورى پودر شکر

    ۳ ليوان پودر نارگيل

    ۲ بسته بيسکويت کرم دار

    ۱ بسته شکلات تخته اى

    پودر کرم شانتى را با شير مخلوط کرده با هم زن آنقدر بزنيد تا حجم پيدا کند

    پودر شکر و پودر نارگيل را به کرم اضافه کرده با قاشق هم بزنيد در حد مخلوط شدن پودرنارگيل کافيست

    بگذاريد داخل فريزر يک ساعت بماند

    بيسکويت هاى کرمدار بهم چسبيده رابوسيله چاقو از هم جدا کنيد مراقب باشيد خرد نشود

    از مخلوط نارگيلى برداشته کف دست گرد کنيد  روى بيسکويت بگذاريد

    از قبل شکلات را به طريقه بن مارى ذوب کنيد نصف شيرينى را در شکلات فرو کرده به پسته نيم کوب بزنيد تا پسته ها به شکلات بچسبد

    بگذاريد يخچال تا شکلات دوباره سفت شود

    بعد چند ساعت شوکومل شما آماده است

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۳:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر هویج

    من هفت هشت تا هويج رو رنده ميكنم بعد در دو قاشق روغن زيتون سرخ ميكنم، حجمش كه كم شد شكر و هل و مقدارى گلاب ميريزم يه ده دقيقه هم با شكر بهمش ميزنم. اخر سر هم يه ليوان شير با بادام خرد شده ميريزم توش و ميذارم كاملن جذب بشه. 

    سالم تَر از مربا است به نظرم...🌺 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    بیسکوییت_کیک_بالرین

    🍩 مواد لازم:

    نشاسته                2 قاشق

    آرد                     3 قاشق

    پودر کاکائو           3 قاشق

    کره                    25 گرم

    شکر                   1 لیوان

    بیسکویت پتی پور    2بسته

    شیر                    3لیوان

    🍩 طرز تهیه:

    همه مواد را به جز بیسکویت درظرفی ریخته روی اجاق می گذاریم هم میزنیم تا قوام بیاد. بعد درظرفی سلفون کشیده یک لایه از مایه و یک لایه بیسکویت میچینیم تامواد تمام شود و دریخچال می گذاریم تا خوب ببندد بعد درظرف مورد نظر بر می‌گردانیم و سلفون را جدا می کنیم و تزیین می‌کنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    یک ترفند برای سفت شدن ژله ، چند فوت کوزه گری :

    ابتدا پودر ژله مورد نظر را در ظرف بریزید و یک مقدار کم ( برای هر بسته حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری سر صاف شکر روی پودر ژله بریزید و پودر و شکر را مخلوط کنید بعد بجای 1 لیوان آب جوش و 1 لیوان آب سرد همون اول 2 لیوان آبجوش را روی پودر خشک ژله و شکر بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل بشه بعد اگر خواستید در قالب بریزید و بگذارید کمی حراتش کم بشهبعد بگذارید در یخچال تا خودش رو ببنده
    اینطوری چند حسن داره :

    1- ژله کاملا سفت میشه و وا نمیره
    2- ژله تون شفاف و خوش رنگ میشه

    3- و چون شکر اضافه کردید وکلا آبجوش ریختید هم زودتر ژله میبنده هم خوشمزه تر میشه هم شفاف و و براق میشه.

    🌸چه کنيم که ژله و کيک به ظرف‌شان نچسبند؟

    خيلي از کساني که ژله درست مي‌کنند، براي اين که ژله به ظرفشان نچسبد، کف ظرف را روغن مي‌مالند يا اين که ظرف ژله را بعد از بستن ژله در آب جوش قرار مي‌دهند...

    با اين کار يا ژله چرب مي‌شود يا اينکه با قرار دادن ناگهاني ظرف ژله در آب جوش، مقدار زيادي از آن ذوب مي‌شود. پس چه بايد کرد؟ راه‌حل، استفاده از فريزر است. ظرف يا قالب ژله را بشوييد که خيس شود و داخل فريزر قرار دهيد؛ به اين ترتيب، آبي که روي ديواره ظرف بوده، يخ مي‌زند. وقتي خواستيد ژله را داخل قالب بريزيد، ظرف را از فريزر بيرون بياوريد، ژله را بريزيد و قالب را داخل يخچال بگذاريد. آب خيس يخ‌زده، مانع چسبيدن ژله به ظرف مي‌شود و هنگام بيرون آوردن ژله از قالب، راحت از ديواره جدا مي‌شود.

    همين کار را براي قالب کيک نيز مي‌توان انجام داد؛ روغن را کف قالب کيک بماليد سپس آن را داخل فريزر قرار دهيد. وقتي که مايه کيک حاضر شد، قالب را از فريزر بيرون بياوريد، مايه را در آن بريزيد و آن را داخل فر قرار دهيد. در لحظات اول که مايه در فر مي‌خواهد به قالب بچسبد، روغن يخ‌زده مانع چسبندگي مي‌شود.

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۰:۳۵
  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    کرم چیز با تزئین انبه

    🍈 مواد لازم:

    پنيرخامه اى             200گرم

    عصاره وانيل            1 قاشق چایخوری

    آب                        1 پیمانه

    پودر قند                 1/2 پيمانه

    پودر ژلاتین              1 قاشق غذاخوری

    خامه                      1/2پيمانه

    انبه يا كمپوت هلو      برای تزئین

    🍈 طرز تهیه:  

    ۱/ پنير رو بيرون يخچال ميذاريم تا به دماى محيط برسه.

    ۲/ پودر ژلاتين رو روى آب سرد مى ريزيم و پنج دقيقه صبر مى كنيم و بعد روى بخار آب جوش ميذاريم تا كاملاً حل بشه.

    ۳/ پنير و خامه و پودرقند رو با همزن به مدت سه دقيقه مى زنيم.

    ۴/ وانيل رو اضافه مى كنيم و يك دقيقه ديگه به زدن ادامه ميديم.

    ۵/ محلول ژلاتين ولرم شده رو كم كم به پنير اضافه مى كنيم و با همزن مخلوط مى كنيم.

    ۶/ حدود دو دقيقه به هم زدن ادامه ميديم.

    ۷/ مايه رو داخل قيف ميريزيم و ته ليوان ها به طور مساوى، مقدارى كرم ميريزيم.

    ۸/ روى كرم يه دونه بيسكوييت كرمدار كاكائويى ميذاريم.

    ۹/ باز هم روى اون كرم چيز ميريزيم.

    ۱۰/ طبق تصوير با انبه خرد شده تزيين مى كنيم و داخل يخچال ميذاريم تا سرد بشه.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر موز ماست

    💝 طرز تهیه:

    یک عدد موز، یه قاشق چایخوری دارچین، و یک فنجان ماست با طعم دلخواه (میوه ای یا کم چرب) را با هم میکس کنید در ظرفهای دلخواه بریزید و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین کنید. چند ساعتی در فریزر قرار دهید و بعد نوش جان کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

     حلوا زعفرانی و مجلسی 

     مواد لازم :

    ▪️آرد سفید، گندم یا سنگک 2 پیمانه

    ▪️روغن مایع 1/4 پیمانه

    ▪️روغن جامد 2 قاشق غذا‌خوری

    ▪️پودر هل به مقدار لازم

     

     مواد لازم جهت تهیه شهد حلوا

    ▪️آب 1/2 پیمانه

    ▪️گلاب 1/2 پیمانه

    ▪️شکر 1 و 1/2 پیمانه

    ▪️زعفران به مقدار لازم

     طرز تهیه:

    ابتدا آرد را الک کنید. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید که آرد پس از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده می‌شود. لذا، از تفت دادن بیش از اندازه آرد بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد، پس از تفت دادن ابتدایی، مجددا آرد را الک کنید.

    وسط آرد را خالی کنید. هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آن‌ها کنید. آرد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود تفت دهید.

    در این مرحله شهد را آماده نمایید. بدین منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و شهد را از روی حرارت بردارید.

    شهد حلوا را آرام‌آرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.

    پس از اینکه حلوا کمی خنک شد، آن را در ظرف مورد نظر سرو نمایید و به دلخواه تزیین کنید.

    تزیین حلوای مجلسی و زعفرانی

    برای تزیین حلوا، بادام پرک شده و یا خلال شده، خلال یا پودر پسته، گردو خرد شده، پودر نارگیل و یا گلبرگ گل گزینه‌های مناسبی می‌باشند.

    ⭐️ نکات :

    بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد گندم، آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشند و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذی‌تری بدست خواهد آمد. نکته قابل توجه این است که این آرد‌ها نسبت به آرد سفید زمان بیشتری برای تفت‌دادن احتیاج دارند و رنگ آرد سفید به مراتب زیبا‌تر خواهد بود و دارای بافت لطیف‌تری می‌باشد. همچنین آرد برنج و آرد نخودچی هم در تهیه حلوا های مختلف استفاده می‌شوند.

    برای تهیه حلوای روشن‌تر می‌توانید زمان تفت‌دادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.

    برای اطمینان از گلوله نشدن حلوا، آرد را یک مرتبه قبل از تفت دادن آرد و یک مرتبه بعد از تفت دادن، الک کنید.

    بهتر آن است که آرد را به تنهایی تفت دهید و سپس به آن روغن را اضافه کنید، در این صورت تغییر رنگ آرد محسوس‌تر است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که پس از افزودن روغن، آرد همچنان تفت داده می‌شود و زیاد تفت دادن آرد باعث تیره شدن رنگ حلوا می‌شود. برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا می‌بایست ابتدا یک قاشق از آرد را با کمی روغن مخلوط کنید. با این روش تشخیص رنگ حلوا آسان‌تر می‌شود. توصیه ستاره به شما این است که مدت زمان تفت دادن آرد را کاهش دهید و اگر تمایل به تیره‌تر شدن حلوا داشتید بعد از افزودن روعن حلوا را با روغن بیشتری تفت دهید.

    نکته دیگر در مورد میزان شیرینی این دسر محبوب است. زمانی که حلوا هنوز داغ است شیرینی آن بیشتر به نظر می‌رسد. همچنین بهترین روش برای افزودن شیرینی به حلوا، درست کردن شهد است و بهتر است از اضافه کردن شکر به تنهایی بپرهیزید.

    بهترین راه برای اضافه‌کردن زعفران و گلاب به حلوا این است که به شهد اضافه شوند. اگر میزان شهد کم باشد، حلوا بافت منسجمی پیدا نخواهد کرد. نکته مهم در مورد شهد این است که شهد باید با دمای گرم به حلوا اضافه شود. اگر شهد سرد باشد مخلوط‌کردن حلوا سخت می‌شود و انسجام کافی میسر نمی‌گردد.

    برای تهیه شهد نیازی به قوام آمدن شهد نیست، حل شدن شکر در آب به تنهایی کفایت می‌کند.

    اگر شهد را بیش از اندازه به حلوا اضافه کردید و حلوا شل شد، بهتر است حلوا را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

    اگر شل بودن حلوا به دلیل اضافه‌کردن بیش از اندازه روغن بود، توصیه ستاره به شما این است که مقدار دیگری آرد اضافه کرده و  آن را با حلوا تفت دهید.

    بهتر است از قاشق چوبی براي هم زدن آرد و شربت استفاده كنيد.

    استفاده مناسب از میزان روغن و کره ارتباط مستقیمی با کیفیت حلوا دارد. اگر بیش از اندازه از روغن استفاده کنید، روغن می‌بندد و کم‌تر از معمول استفاده کردن از روغن موجب ترک خوردن حلوا می‌شود.

    روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوك شدن آن کمک می‌کند. كره طعم مطلوبی به حلوا می‌دهد و روغن مايع براي براق شدن حلوا استفاده مي‌شود.

    برای تهیه حلوا به خصوص در فصل سرد روغن جامد به تنهايي گزینه مناسبی نمی‌باشد، چون استفاده از روغن جامد باعث سفت شدن حلوا و ظاهر و مزه‌ی بد آن خواهد شد.

    برای تهیه حلوا برای صد نفر، از 10 پیمانه آرد استفاده نمایید.

    نکته آخر این که، برای تزیین حلوا، اجازه دهید حلوا کمی خنک شود چراکه حلوای گرم به خوبی فرم نخواهد گرفت.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    تارت نارنگی

    مواد لازم برای لایه تارت

    خرده بیسکویت     

    ۲ پیمانه کره آب شده   

      ۱۱۳ گرم شکر    

     ۲ قاشق غذاخوری 

    مواد لازم برای لایه پنیری

     پودر قند   یک چهارم پیمانه 

    پنیر خامه  ای     ۲۵۰ گرم 

    مواد لازم برای سس  نارنگی

    زرده تخم مرغ  هم زده شده     ۶ عدد

     آب نارنگی     ۳ چهارم پیمانه

     نشاسته ذرت     یک قاشق غذاخوری 

    پوست نارنگی ریز رنده شده     یک و نصف قاشق مرباخوری 

    کره خردشده     ۱۱۳ گرم 

    شکر     نصف پیمانه 

    مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی

     خامه هم زده شده      یک و نیم پیمانه 

    پودر قند     ۲ قاشق غذاخوری

     وانیل     کمی

     برش های نارنگی     به مقدار لازم 

    طرز تهیه تارت نارنگی

    1. فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

    2. تمام مواد  لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.

    3. در یک قالب مخصوص ۲۸ سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.

    4. مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت ۷-۸ دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.

    5. یک چهارم  فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای  را در کاسه  هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

    6. سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

    7. زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.

    8. آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.

    9. مواد آماده شده را  از روی حرارت بردارید.

    10. به مقدار کمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.

    11. سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن  پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

    12. خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    هات چاکلت با نعناع  

    در شکلات داغ روزانه خود، با به کار بردن دارچین، برگ نعناع و وانیل تفاوت ایجاد کنید. این شکلات داغ ویژه را امتحان کنید!

    مواد لازم

    ۴ پیمانه شیر

    ۱ عدد  چوب دارچین

    ۶ شاخه نعناع

    ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل۳۰۰ گرم  شکلات    

    طرز تهیه

    شیر را در ظرفی داغ کنید. در صورت تمایل چوب دارچین، برگ تازه نعناع و وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه در شیر بماند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، در صافی بریزید و شیر را به ظرف بازگردانید. دوباره شیر را گرم کنید، شکلات را در آن ریخته و تا در شیر آب شود و کف کند، هم بزنید. شکلات داغ را سریعا سرو کنید. در صورت تمایل برای سرو، بر روی آن مقداری خامه زده شده و ورقه های شکلاتی قرار دهید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    باقلوا

    مواد لازم ؛

    خمیر ورقه ای 

    کره ذوب شده: یک چهارم پیمانه

    گردو: نصف پیمانه (کاملا خرد شود)

    پودر پسته و نارگیل: مقداری برای تزیین

    ترکیبات شهد:

    شکر: 2 پیمانه

    آب: یک پیمانه

    گلاب: یک چهارم پیمانه

    هل: یک هشتم قاشق سوپ خوری (اختیاری)

    زعفران: یک هشتم قاشق سوپ خوری (اختیاری)

    آب لیموی تازه: یک تا دو قطره (اختیاری)

    طرز تهیه: • فر را از پیش روی دمای 180 درجه روشن کنید • ورقه های خمیر را بازکرده و با یک پارچه نمدار روی آن ها را بپوشانید تا در اثر مجاورت با هوا خشک نشوند. • ورقه های خمیر را به آرامی جدا کنید و روی هر کدام کره ذوب شده به وسیله برش آغشته کنید. • 2 تا 3 قاشق سوپ خوری از پودر گردو را که با شکر آسیاب کردید روی آن ها بپاشید و این کا را دوبار دیگر نیز تکرار کنید. • روی آخرین لایه از گردوها که رویش با ورقه خمیر پوشانده شده، کره مالیده و این کار را تا آخرین ورقه ادامه دهید. • با یک چاقوی تیز، خمیر را برش بزنید و توی سینی فر بچینید. • باقلوا را در فر به مدت 45 -40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی – قهوه ای رنگ شده و ترد شوند. • برای تهیه شهد، ابتدا آب و شکر را جوشانده تا شکر کاملا در آب حل شود. زعفران را در 2 قاشق سوپ خوری آب داغ حل کرده و به شهد اضافه کنید، هل را نیز اضافه کرده و تا 15 دقیقه آن را بجوشانید تا کمی غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر نیز شهد را حرارت دهید. • شهد را از روی حرارت برداشته، دو قطره آب لیموی تازه در آن بچکانید و بگذارید خنک شود.

    • باقلوا را از فر بیرون آورید و فورا شهد خنک را روی باقلوای داغ بریزید. • روی باقلوا را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید و بگذارید کاملا خنک شود. • تا وقتی کاملا سرد نشده روی آن را نپوشانید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    کاپ کیک ژله ای

     دسر کاپ کیک ژله ای یک دسر بسیار ساده است که به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد. یک دسر سرد بسیار خوشمزه  که بعد از یک غذای گرم می چسبد.

    مواد لازم

    4 ق س شیرعسلی

    3 ق چ پود ر ژلاتین

    1 لیوان آب

    1 لیوان یخ خرد شد ه 

    شکر به‌د لخواه 

    میوه برای تزیین

    طرز تهیه

    1. پود ر ژلاتین را با آب مخلوط کنید، سپس آن را د ر یک قابلمه مناسب بریزید. شیر عسلی را هم به آنها اضافه کرد ه ، خوب باهم مخلوط کنید.

    2. حالا قابلمه را روی ملایم حرارت قرار د هید. د ر این مرحله د ر صورت تمایل شکر را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به‌آرامی هم بزنید تا مایع شروع به جوشید ن کند، سپس قابلمه را از روی حرارت برد ارید.

    3. حالا باید یخ‌ها را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا آب شوند، سپس مواد را د ر لاینر های سیلیکونی کاپ کیک بریزید و د اخل یخچال قرار د هید.

    4.  وقتی مواد کمی خود ش را گرفت و به‌اصطلاح نیم‌بند شد، برش‌های میوه را روی آنها قرار د هید و د وباره آنها را د ر یخچال بگذارید تا کاملا خود شان را بگیرند.

    5. کاپ کیک‌های ژله‌ای را از یخچال د ر آورد ه ، سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر شیر عسلی در منزل نداشتید می توانید از ترکیب شیر و عسل استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دابل کرپ با پودینگ

    مواد لازم:

    2 لیوان آرد

    4،5 استکان شیر

    1 تخم مرغ

    کمی نمک

    1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو

    2 قاشق غذاخوری پودر شکر

    روغن مایع برای پختن

    1 بسته پودینگ آماده یا خانگی (یا محلبی )

     طرز تهیه:

    تخم مرغ ، 4 استکان شیر و آرد رو خوب هم میزنیم بعد نصفش میکنیم به نصف دیگه پودر شکر و کاکائو میزنیم و هم میزنیم بعد نصف استکان شیر هم به این ماده کاکائوییمون میریزیم و هم میزنیم. بعد به نصف ساده نمک میزنیم و هم میزنیم. بعد پودینگمونو درس میکنیم تا موادمونم استراحت کنن.بعد پودینگمونو میزاریم یخچال نیم ساعت اینا سرد بشه. بعد به تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم میزاریم روی اجاق گرم بشه بعد یه ملاقه از موادمون میریزیم و هر دو طرفشو میپزیم و اینکارو تا اینکه موادمون تموم بشه ادامه میدیم. بعد مثل شکل کرپ ساده روش کرپ کاکائوییمون میزاریم به 8 قسمت تقسیم میکنیم بعد روی هر کرپ ساده با نصف انگشت فاصله کرپ کاکائوییمون رو میزاریم و روی قسمتی که بزرگه( گشاده! ) پودینگ یا نوتلا یا هرچیز دیگه ای مثل عسل میزاریم و رول میکنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

     ژله آلوئه ورا با تزیین گل سرخ 

     مواد لازم :

    ▪️پودر ژله آلوئه ورا دو بسته

    ▪️گل سرخ به میزان لازم

    ▪️آب سرد ۱لیوان

    ▪️آب جوش ۱ لیوان

     طرز تهیه:

    داخل ظرف، پودر ژله رو با یه لیوان اب جوش خوب حل میکنیم، یه لیوان اب سرد رو اضاف میکنیم هم میزنیم ، گل سرخ رو با ژله قاطی میکنیم، ژله رو میریزیم داخل قالب ، میزاریم یخچال تا کاملا ببنده .

     نکته: وقتی ژله رو داخل یخچال گذاشتیم بعد از بیست دقیقه که ژله کمی خودشو گرفت گلا رو با دست یه قاشق همه جای ژله پخش میکنیم ، چون گل سبکه میاد روی ژله .

     نکته : برای نرم شدن برگها میتوان آنها را چند دقیقه قبل در آب خیس کرد که گلبرگها داخل ژله خشک نمانند . میتوان ژله را به جای پودر آلوورا با ورق ژلاتین یا پودر آگار آگار تهیه کرد و مقداری گلاب اضافه کرد تا ژله کاملا طعم سنتی داشته باشد .ضمنا برگ سبز نعنای تازه هم به زیبایی آن میفزاید .

     ‏

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر کدو حلوایی در ماهیتابه   (رژیمی )

    مواد لازم

    _ کدو حلوایی

    _ ماست چکیده میوه ای  یا معمولی 

    _ شیره خرما

    _ انواعی از مغزها (گردو ،بادام ،پسته و...

    طرز تهیه

    کدو حلوایی را خوب شسته و به قطعات درشت مربعی به اضلاع تقریبا 6 الی 8 سانتی متر برش زده و تخمه ها را از قسمت داخلی  بوسیله کارد یا قاشق جدا کنید ولی پوست کدو را جدا نکنید ( این پوست بعد از پخت از ولو شدن کدو جلوگیری کرده و نقش یک ظرف ، برای دسر دارد  ) .

    برای پخت از فر یا از ماهی تابه رژیمی و یا بخار پز استفاده کنید . چند قاشق آب زیر کدو ها بریزید و بعد روی حرارت ملایم در ماهیتابه گذاشته و صبر کنید تا پخته شود 20 الی 30 دقیقه برای پخت کافیست و بستگی به سفت بودن کدو دارد . از کدوی خام کمی بچشید اگر شیرین بود نیازی به اضافه کردن مواد شیرین نیست . اما اگر دوست دارید شیرین تر باشد کمی شکر روی کدو بپاشید . در فر هم به همین روش عمل کنید . کدو خیلی سریع پخته میشود . موقع خرید کدو هایی که پوست تیره تر و ضخیمتری دارند را انتخاب کنید . این کدو ها شیرین و خوشمزه ترند و دیرتر در غذا له میشوند و بافت محکمتری دارند .

    بعد از پخته شدن کدو را در ظرف چیده و روی آن را با ماست چکیده و شیره خرما و گردو و ... تزیین کنید . این هم نوعی دیگر از پخت ، برای کدوی حلوایی است که برای صبحانه ،دسر و میان وعده مناسب است 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فرنی با کادایف 

    دسر عالی به سبک ترکیه ای

    مواد لازم:

    150 گرم رشته کادایف

    50 گرم کره

    4 ق س شکر

    مواد لازم برای تهیه فرنی

    2 ق س آرد

    4 ق س نشاسته ذرت

    2  /1 پیمانه شکر

    200 گرم خامه صبحانه

    2  /1 ق چ پودر هل

    1 عدد تخم مرغ

    3 پیمانه شیر

    2 /1 پیمانه گلاب

    طرز تهیه:

    کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. رشته ها را با دست به صورت تکه های 3-2 سانتی خرد کنید و  همراه شکر داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شده ،تفت داده شوند. رنگ رشته ها که طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

    برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه الک کنید. شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ  را در یک کاسه شکسته و آن را با چنگال بزنید، سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شکر، پودر هل، خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و  با هم مخلوط کنید.

    حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. غلظت مواد باید به غلظت ماست برسد. در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. هر از گاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد. روی فرنی را هم می توانید نایلون بکشید.

    یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی انتخاب کنید. نیمی از رشته های سرخ شده را داخل ظرف قرار دهید. اکنون فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها را هم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. دسر را داخل چند ظرف  یک نفره هم می توانید بریزید.

     دسر را با خلال پسته تزیین کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردید، با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده، کمربند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف قرار دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    مکعب های شکلاتی  

    آماده سازی :120 دقیقه

    پخت : 15 دقیقه

    مواد لازم برای 6 نفر

     

     کره :  250 گرم    

     پودر کاکائو   : 4  قاشق غذا خوری 

    شکر قهوه ای : 1 قاشق غذا خوری    

     آرد ذرت : 2  قاشق غذا خوری

    بیسکویت خورد شده : 250  گرم    

     شکلات تلخ تکه شده : 120 گرم 

     

    آرد را در کمی شیر سرد حل کنید

         

    طرز تهیه

    کف یک قالب 20 سانتی متر مربع را چرب کنید،کف آن را کاغذ روغنی یا آلمینیومی بگذارید طوریکه به اندازه 2 سانتی متر از لبه ظرف آویزان باشد.

    1-  کره را در ظرف تفلن روی حرارت خیلی کم آب کنید پودر کاکائو ، شکر و آردوذرت را به آن اضافه کنید و آهسته به هم بزنید، وقتی شروع به جوشیدن کرد بگذارید به مدت یک دقیقه (نه بیشتر) بجوشد سپس ظرف را از روی شعله بردارید و خورده بیسکوییت ها را به آن اضافه کنید.

    2-  با قاشقی مخلوط را در قالب بریزید و پرس کنید.

    3-  شکلات تلخ را در کاسه ای ریخته  و در ماکروفر بگذارید تا آب شود و روی بیس شکلات بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28059 |24368 پست

    فلَن 

    مواد لازم جهت ۸ نفر

    شكر  ۱/۲ لیوان

    تخم مرغ  ۲ عدد

    پنیر خامه ای  ۱۵۰ گرم

    شیر عسلی  ۲۰۰ گرم

    وانیل  ۱ قاشق چایخوری

    شیر تبخیر شده  ۲۰۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- فر رو با درجه 180 سانتیگراد روشن می کنیم.

    ۲- شكر رو توی ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم كه حاشیه هاش ذوب شه. یادتون باشه که هم نمیزنیم شعله گاز هم متوسط باید باشه نه زیاد که بسوزه.

    ۳- هم نمیزنیم، فقط ظرف رو دورانی میچرخونیم تا شكر ذوب شده حاشیه ظرف نسوزه. باید شکرمون مذاب بشه و به رنگ طلایی در بیاد.

    ۴- تیره نشه و مزه اش هم تلخ نشه. ولی خیلی تمرین میخواد .و اینكه اگه احساس میكنید داره وسط كار كاراملتون تیره میشه باید ظرف رو بلند كنید و از حرارت فاصله بگیرید و به چرخوندن ظرف ادامه بدید و بعد مجددا روی حرارت بذاریدش. اینطوری كاراملتون عالی میشه و توی كیكها هم میتونید از همین استفاده كنید.

    ۵- سریع كارامل رو به قالب منتقل میكنیم. خیلی سریع چون زودی میبنده.

    ۶- و قالب رو میچرخونیم تا كارامل كل سطحش رو بپوشونه. همه اینا رو با حداكثر سرعت انجام میدیم.

    ۷- پنیر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم.

    ۸- نصف قوطی شیر عسل رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم شیر تغلیظ شده راهم وی ریزیم در صورتی که نداشتید از خامه میتونید استفاده کنیدیادتون باشه زیاد نباید هم بزنید ، و نباید کف کنه پس در حد مخلوط شدن کافیه.

    ۹- یعنی وقتی زیادی همش بزنیم كف میكنه و موقع پخت پف میكنه و بافتش منسجم نمیشه و یه چیز پفكی تحویل خواهید گرفت.

    ۱۰- مخلوط رو توی قالب میریزیم. هرچی قالبتون كوچیكتر باشه ارتفاع فلنتون بیشتر میشه.

    ۱۱- قالب رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم تو فر . و ظرفی که توش قالبمون رو گذشتیم تا نصف قالب رو پر از آب جوش میكنیم یعنی قالب باید تا نصفه تو آب جوش غوطه ور باشه.

    میذاریمش توی فر به مدت ۴۵ دقیقه.

    ۱۲- وقتی فلن رو از فر بیرون میاریم وسطش هنوز مثل ژله تكون میخوره. میذاریم یك ساعت توی دمای اتاق بمونه تا سرد شه.

    ۱۳- بعد میذاریمش توی یخچال تا یك شب بمونه. یا ده ساعت.

    ۱۴- بعد از این که حسابی موند تو یخچال دور تا دورقالب رو با چاقو میبریم كه مطمئن باشیم نچسبیده.

    ۱۵- ظرف سرو رو میذاریم روشو برش میگردونیم.

    ۱۶- روش سشوار میگیریم تا از قالب جدا شه و بیافته توی بشقاب.

    ۱۷- سس كاراملیش هم دورش بریزید. 

    سایر نکات

    در صورتی که شیر تبخیر شده نداشتید میتونید از ۱۰۰ گرم خامه استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    دسر میلک شیک موز 

    مواد لازم:

    ▪️موز =2 عدد

    ▪️شکر=2 قاشق غذاخوری

    ▪️وانیل=3/1 قاشق چایخوری

    ▪️شیر تازه=2 لیوان

    ▪️بستنی وانیلی=1 لیوان

    ▪️یخ=12 قطعه

     طرز تهیه:

    موز را به قطعات بزرگ خرد کنید.

    تمام مواد را در میکسر ریخته با هم مخلوط کنید بطوریکه قطعات یخ در آن ریز شود.

    میلک شیک را در لیوان های پایه دار ریخته روی آن را با کمی دارچین تزئین کنید.

    میلک شیک را بصورت خنک میل کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان