خانه
7.11K

انواع غذا با مرغ - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۸/۳/۴
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    در این جا قصد دارم غذاهای مختلف که می توان با مرغ درست کرد را برای شما ارائه کنم.

    لیست دستور تهیه غذا ها:

    *  پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۴/۳/۱۳۹۸   ۱۷:۳۰
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۸/۳/۴
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سالاد پاستا با مرغ

    این پای خوش طعم و شکیل با لایه هایی ناصاف از خمیر فیلو، تهیه می شود که روی آنها کره آب شده، مالیده شده است .

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    543
    پروتئین
    21 گرم
    کربوهیدرات
    56 گرم
    قند
    7 گرم
    چربی
    27 گرم
    چربی اشباع شده
    16 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 65 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    225 گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
    5 قاشق غذا خوری کره
    یک عدد سینه مرغ، بدون پوست حدود 175 گرم، خرد شده
    یک عدد تره فرنگی، ورقه شده
    150 گرم قارچ، ورق شده
    21/2 قاشق غذا خوری آرد
    300 میلی لیتر شیر
    یک قاشق غذا خوری خردل
    2 قاشق غذا خوری مریم گلی تازه
    225 گرم خمیر چند لایه فیلو، در صورت انجماد یخ زدایی شود.
    3 قاشق غذا خوری کره، آب شده
    نمک و فلفل
    1- سیب زمینی مکعبی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید ، سپس آن را آبکش کنید .
    2- کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت 5 دقیقه داخل آن بپزید .
    3- تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت 3 دقیقه بپزید، انها را مرتب هم بزنید. آرد را به آن اضافه کرده. به مدت 1 دقیه بپزید. به تدریج شیر را به آن بیافزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد.
    4- در همین فاصله، نیمی از ورقه های خمیر فیلور را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلور بپوشانید. با قلموی آشپزی، بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری خمیر روی آن قرار دهید.
    5- باقیمانده خمیر را رشته ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیرهای رشته ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند و پای اماده را داغ سرو نمایید .

    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸   ۱۱:۳۲
  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۸/۳/۵
    avatar
    خزان
    کاربر جديد|13 |19 پست
    ممنون از وقت با ارزشتون که برای همه میذارید
  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۸/۴/۱۲
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    مرغ تند و آتشین

    پاپریکا دارای طعم ملایمی می باشد .بنابراین در صورت تمایل ،می توانید مقدار بیشتری پاپریکا به غذا اضافه کنید ، بدون اینکه طعم آن بر طعم غذا غالب شود.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    4553
    پروتئین
    37 گرم
    کربوهیدرات
    29 گرم
    قند
    19 گرم
    چربی
    23 گرم
    چربی اشباع شده
    14 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 10 دقیقه
    مناسب 2 تا 3 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    25 گرم آرد ساده (معمولی )
    یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

    یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا

    350گرم مرغ ،بدون پوست و استخوان ،خرد شده

    2 قاشق غذا خوری کره

    یک عدد پیاز ،ریز خرد شده

    450 میلی لیتر شیر ،گرم

    125 گرم انگور سبز

    150 میلی لیتر خامه ترش

    مقداری فلفل پاپریکا برای پاشیدن روی غذا

     
    1- آرد ،فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و از آن برای آغشتن مرغ استفاده کنید .
    2- غاضافه آرد را بتکانید .کره را داخل یک قابلمه آب کرده ،مرغ و پیاز را به مدت 4 دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید .
    3- آرد و مخلوط ادویه تند را به آن اضافه کنید .شیر را به آرامی بیفزایید تا غلیظ شود .
    4-مخلوط را با حرارت ملایم به آرامی بپزید تاسس نرم شود .
    5- پوره سیبو انگور را بیافزایید و به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید .
    6- مرغ و سس تند را به یک ظرف مخصوص پذیرایی انتقال داده و قبل از سرو روی آن را با خامه ترش و پودر فلفل تزیین نمایید .

    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۴۴
  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۸/۴/۲۵
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست
    فردا با یک دستور غذائی مدرن با استفاده از مرغ در خدمتتون هستم. . . . یک نوع سالاد با مرغ
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۸/۴/۲۶
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی

    قطعات باریک مرغ با پاستای رنگارنگ ،انگور و خلال هویچ پخته و با سسی معطر شبیه سس پستوی مدیترانه ای مخلوط می شوند.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    609
    پروتئین
    26 گرم
    کربوهیدرات
    45 گرم
    قند
    11 گرم
    چربی
    38 گرم
    چربی اشباع شده
    6 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 20 دقیقه
    پخت 10 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی :
    یک قاشق غذاخوری سرکه

    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص

    نمک و فلفل

    مواد لازم برای تهیه سالاد :

    125 تا 150 گرم پاستا خشک فرمی ،مانند پیچی یا پاپیونی

    یک قاشق غذاخوری روغن

    2 قاشق غذاخوری سس مایونز

    2 قاشق چایخوری سس شیشه ای پستو

    یک قاشق غذاخوری خامه ترش

    175 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان

    1تا 2 ساقه کرفس

    125 گرم انگور سیاه (ترجیحا دانه گرفته )

    یک عدد هویج بزرگ ،پاک شده

    نمک و فلفل , برگ کرفس برای تزیین
    1- برای تهیه سس تمام موارد را با هم مخلوط کنید .
    2- پاستا را در ظرف آب جوش و نمک به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید .آن را آبکش کرده ،بشویید ،مجدد آبکش نمایید .پاستا را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق غذاخوری سس مخلوط کرده و کنار بگذارید .
    3- مایونز ،سس پستو و خامه ترش را داخل یک کاسه تمیز با هم مخلوط نمایید .طبق ذائقه تان به ان نمک و فلفل اضافه کنید .
    4- مرغ را به تکه های باریک و کرفس را باریک و مورب خرد نمایید .مقداری انگور را برای تزیین نگه ااشته و باقیمانده آن را از وسط نصف کنید و هسته آن را در آورید .هویج را رشته کنید .
    5- مرغ، کرفس، نصفه های انگور ،هویچ و مایونز را به پاستای خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید .نمک و فلفل آن را اندازه کنید .
    6-  مخلوط پاستا و مرغ را در دو بشقاب مخصوص سرو بریزید .آن را با انگور سیاه باقیمانده و برگ کرفس تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید .






    انواع غذا با مرغ - آشپزی آسان با عکس

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸   ۱۱:۴۹
  • leftPublish
  • ۱۷:۱۳   ۱۳۹۸/۴/۳۰
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سوپ خامه ای مرغ

    ترخون طعم خوبی به این سوپ خوشمزه می دهد .میتوانید در صورت در دسترس نبودن ترخون، از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده کنید.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    609
    پروتئین
    26 گرم
    کربوهیدرات
    45 گرم
    قند
    11 گرم
    چربی
    38 گرم
    چربی اشباع شده
    6 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 25 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    4 قاشق غذاخوری کره

     یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده

    300گرم مرغ پخته ،ریز رشته شده

    600میلی لیتر /1 پیمانه عصاره مرغ

    یک قاشق غذاخوری ترخون تازه ،خردشده

    150میلی لیتر خامه پرچرب

    نمک وفلفل

    برگ ترخون تازه برای تزیین

    کروتون (نان مکعبی برشته ) برای سرو

    1- کره  را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .
    2- رشته های مرغ را به همراه300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید.مواد را باهم مخلوط کنید .
    3- محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند .پس از خنک شدن مواد سوپ ،آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا ٌ صاف و یکدست نمایید .
    4- باقیمانده عصاره را به مواد افزوده ، نمک و فلفل آن را اندازه کنید .
    5- ترخون را به مواد بیافزایید ،سوپ  را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .
    6- سوپ را برگ ترخون تازه تزیین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید .

    انواع غذا با مرغ - آشپزی آسان با عکس

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۳۰/۴/۱۳۹۸   ۱۸:۲۵
  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۸/۵/۲
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    کباب جوجه لیمویی

    .در صورتی که ساقه لیموی درسته در دسترس ندارید ، سیخ های چوبی یا بامبو را جایگزین آن کرده و به اندازه 2/1 قاشق چایخوری پودر گیاه لیمو را به همراه دیگر ادویه ها به مخلوط بیافزایید .

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    140
    پروتئین
    19 گرم
    کربوهیدرات
    2 گرم
    قند
    2 گرم
    چربی
    7 گرم
    چربی اشباع شده
    1 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 20 دقیقه
    مناسب 2 تا 3 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    ساقه گیاه لیمو ،2 عددبلند و یا 4 عدد کوتاه

    2 عدد سینه مرغ بزرگ ،مجموعاٌ حدود 400 گرم بدون پوست و استخوان

    یک عدد سفیده تخم مرغ کوچک

    یک عدد هویج ،ریز رنده شده

    یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک ،دانه گرفته شده و خرد شده

     2 قاشق غذاخوری سیرکوهی تازه ،خردشده

    2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ،خرد شده

    یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

    نمک و فلفل


     
    1- در صورتیکه ساقه گیاه لیمو بلند است ،آن را از وسط به دو نیم کرده تا 4 عدد ساقه کوتاه یک اندازه داشته باشد .این 4 عدد ساقه را از وسط به درازا نصف کنید تا 8 عدد سیخ داشته باشید .
    2- مرغ را به قطعات درشت خرد کرده و انها را به همراه سفیده تخم مرغ داخل غذا ساز بریزید .
    آنها را مخلوط کنید تا به شکل خمیر نرمی در آیند ، سپس هویج ، فلفل چیلی ،سیرکوهی ،گشنیز ،نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و برای چند ثانیه با هم خوب ترکیب نمایید .
    3- مخلوط را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود .سپس آن را به 8 قسمت تقسیم کرده و با استفاده از دست به آرامی به دور سیخ که همان ساقه گیاه لیمو می باشد .شکل دهید .
    4- سیخ ها را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط ذغال یا گریل (با حرارت متوسط تا داغ ) به مدت 4 تا 6 دقیقه کباب کرده ، مرتب بچرخانید تا به رنگ طلایی تیره درآمده و کاملا ٌ مغز پخت شوند .
    5- کباب را گرم ،به همراه جوانه گشنیز و برش های لیمو تزیین کرده و سرو نمایید .


    کباب-جوجه-لیموئی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۲/۵/۱۳۹۸   ۱۱:۱۰
  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۸/۵/۹
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    مرغ سیر دار پر ادویه

    طعم  قوی این غذا با پخت آرام آن به دست می آید. گوشت آن باید از استخوان جدا و ر سس خیس خورده شود.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    282
    پروتئین
    29 گرم
    کربوهیدرات
    5 گرم
    قند
    3 گرم
    چربی
    16 گرم
    چربی اشباع شده
    3 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 50 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    4 حبه سیر له شده

    4 عدد پیاز شالوت خرد شده

    2عدد فلفل چیلی قرمز کوچک ،دانه گرفته و خرد شده

    یک عدد ساقه لیمو ، ریز خرد شده

    یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه ،خرد شده

    یک قاشق چایخوری خمیر میگو

    2/1 قاشق غذاخوری پودر دارچین

    یک قاشق غذاخوری خمیر تمبر هندی

    8 تکه ساق ران کوچک مرغ

    300 میلی لیتر عصاره مرغ

    یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی

    یک قاشق غذاخوری کره نرم بادام زمینی

     نمک و فلفل ،4 قاشق غذاخوری بادام زمینی تفت داده ،خرد شده
    1- سیر ،پیاز  شالوت ،فلفل های چیلی ، ساقه لیمو  ، گشنیز و خمیر میگو را داخل یک هاون ریخته و خوب بکوبید تا به شکل خمیر نرمی د رآیند .
    2- روغن را  داخل یک ماهیتابه پهن گرم کنید .ران های مرغ را اضافه کرده و زیرورو کنید تا همه جای آنها طلایی شود .مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و داغ نگه دارید، روغن داخل ماهیتابه را جمع کرده و دور بریزید .
    3- خمیر ادویه را که  در هاون درست کرده اید ،درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید .عصاره مرغ را افزوده و هم بزنید ،ران های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید .
    4- ماهیتابه را به جوش آورده و درب آن را محکم ببندید ،حرارت را کم کرده و به مدت 20تا 30 دقیقه بجوشانید ،مرتب مواد را هم بزنید تا مرغ کاملا ٌ تردشده و بپزد .سس ماهی و کره بادام زمینی را افزوده و هم بزنید.مواد را به جوش آورده و 10 دقیقه دیگر به آرامی به جوشاندن ادامه دهید .
    5- نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بادام زمینی تفت داده را روی مرغ بریزید . غذا را داغ وبه همراه سبزیجات و نودل آماده سرو نمایید .


    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۹/۵/۱۳۹۸   ۱۶:۲۱
  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۸/۵/۱۶
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    مرغ قلقلی با سس

    این مرغ قلقلی را به عنوان یک میان وعده عالی به عنوان یک خوراک لقمه ای ، میتوان سرو کرد یا میتوانید آن را به صورت سرد و در پیک نیک همراه خود داشته باشید .

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    214
    پروتئین
    20 گرم
    کربوهیدرات
    5 گرم
    قند
    29 گرم
    چربی
    13 گرم
    چربی اشباع شده
    2 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 20 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    2 عدد سینه درشت مرغ ،بدون پوست

    3 قاشق غذاخوری روغن نباتی

    2 عدد پیاز شالوت ،ری خرد شده

    2/1ساقه کرفس ،ریز خرد شده

    یک حبه سیر ، کوبیده شده

    2 قاشق غذاخوری سویا سس رقیق

    یک عدد تخم مرغ کوچک
    یک دسته پیازچه

    تعدادی پیازچه به شگل گل در آمده برای تزییین

    مواد لازم برای تهیه سس (برای فروبردن مواد داخل آن ) :

    3 قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ

    یک قاشق چایخوری کنجد
    1- مرغ ها را به تکه های 2 سانتیمتری خرد کنید .روغن را داخل یک ماهیتابه یا وک حرارت داده ومرغ را به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .آن را با قاشق سوراخ دار از ماهیتابه خارج کرده  و کنار بگذارید .
    2- پیاز شالوت ،کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده ،به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند .
    3- مرغ،پیاز شالوت ،کرفس و سیر را داخل غذاساز ریخته و ریز خرد کنید .یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق ،مقدارکافی تخم مرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به ان بیافزایید .
    4- پیازچه ها را پاک کرده و به قطعات 5 سانتیمتری  تقسیم کنید .برای تهیه سس ،سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .
    5- مرغ ها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید .روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغ های قلقلی را  به تعداد کم داخل روغن به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند .
    6- پیازچه ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید .سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید .انها را به همراه مرغ های قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جا سسی سرو نمایید .غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچه های گل شده تزیین نمایید .

    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۶/۵/۱۳۹۸   ۱۴:۲۰
  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۸/۵/۲۳
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    مرغ پخته پنیری

    پنیر و خردل و یک لایه سوخاری برشته غذایی سالم با تلفیقی از مواد اولیه کم چرب و لذیذ را برایتان به ارمغان می آورد.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    4553
    پروتئین
    37 گرم
    کربوهیدرات
    29 گرم
    قند
    19 گرم
    چربی
    23 گرم
    چربی اشباع شده
    14 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 5 دقیقه
    پخت 35 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب

    2 قاشق غذاخوری خردل

    60 گرم پنیر چدارکم چررب ،رنده شده

    3 قاشق غذاخوری آرد ساده

    2 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده

    4 عدد سینه مرغ ،بدون پوست و استخوان

    مواد لازم برای سرو :

    سیب زمینی با پوست پخته شده 

    سبزیجات تازه
    سالاد تردی از سبزیجات

    1- شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید .پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید .
    2- مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته ،با قلم موی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید .
    3- سینه های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته ،بغلطانید و فشار دهید تا کاملاً مواد به انها بچسبند.
    4- مرغ ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه  را روی آنها بپاشید .
    5- آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 30تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا ً برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
    6-مرغ را داغ ،به همراه سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه یا سرد به همراه سالادی ترد و تازه سرو نمایید .
    تو صیه های سر آشپز
    قسمت استخوان دار جناق مرغ بسیار مناسب سرخ کردن داخل ماهیتابه و پختن در همان ظرف است ،به دلیل انکه بافت گوشت را آبدار و سالم نگه می دارد .در صورت در دسترس نبودن فیله سینه مرغ می توانید از این قسمت استفاده نمایید .


    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان