خانه
205K

انواع نوشیدنی

  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    انواع نوشیدنی

    موهیتو

    یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستوران های ایرانی هم می توان آن را پیدا کرد و سفارش داد. روش تهیه این نوشیدنی بسیار آسان است و می توانید خودتان در خانه تهیه و نوش جان کنید. 

     

    ترکیب اصلیش: 

    2 عدد لیمو ( یکی ورقه ورقه می شه اون یکی از  آبش استفاده می کنیم)

    14 برگ نعنا 

    2ق چ خاکه قند

    1لیوان سودا یا آب گاز دار

     

    1. دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آنها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و 2/3 پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و 30 ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیموها خرد شوند. قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود.

    2. مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آنها اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

    3. برای سرو موهیتو، لبه های لیموهای ترش را به لبه لیوان هایی که می خواهید سرو کنید بمالید. سپس آنها را داخل شکر فشار دهید تا دانه ها شکر به لبه لیوان ها بچسبد.

    4. در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آنها خارج شود. مراقب باشید آنها را له نکنید. اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آنها قالب های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید با قاچ های لیمو آنها را تزئین کنید. 

     

    انواع نوشیدنی

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    نوشيدني با طعم انبه


    يه نوشيدني واسه اونايي كه طعم انبه رو دوست دارن.اونايي هم كه دوست ندارن بخورن.مطمئنم از اين به بعد دوست داشتونده مي شن(از اين به بعد با ادبيات من آشنا مي شيد.از ماماناي بهمني بپرسيد!!!!)
    شيك انبه
    يه انبه متوسط رو پوستشو جدا كنيد تكه تكه كنيد بذاريد تو فريز يك ساعت بمونه .بعد اونو با يه ليوان شير سرد و يه ليوان بستني وانيلي و چند تكه يخ بريزيد توي مخلوط كن و مخلوط كنيد.تو هواي گرم بخوريد و حالشو ببريد خيلي خوشمزه مي شه.اگه دستگاه يخ خرد كن نداشتيد به جاي استفاده از يخ از شير نيمه منجمد استفاده كني
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    قهوه ترك


    قهوه ترك يكي‌ از قديمي‌‌ترين راه‌ها براي دم كردن قهوه هست. براي تهيه اين نو قهوه شما به قهوه بو داده شده و پودر شده (مثل آرد) كه داراي عطر زيادي باشه و همچنين قهوه جوش مخصوص قهوه ترك كه به اسم ايبريك معروف هست داريد.
    ايبريك معمولا براي يك يا ? نفر هستش و به صورت سنتي روي سنگ داغ قهوه آماده ميشده. اما حالا كه ديگه سنگ داغ نيست، از گاز به طور معمول استفاده ميشه.

    طرز تهيه:
    براي ايبريك‌هايي‌ كه يك پيمانه ظرفيت دارن شما به ? قاشق شكر احتياج داريد.
    ظرفتون رو تا گلوگاه ايبريك آب كنيد. كمتر آب نريزيد.اگه ميخواهيد مقدار كمتري درست كنيد بايد از ظرف كوچيك تري استفاده كنيد.
    حالا ? قاشق چاي خوري پر قهوه ترك روي آب بريزيد و اجازه بدين مواد گرم بشند.
    قهوه رو هم نزنيد، قهوه مثل يه لايه آب رو پوشش ميده و اجازن نميده هوا وارد ظرف بشه.

    حرارت رو روي معمولي‌ تا نسبتا داغ بذاريد.
    بد از چند دقيقه اگه ديديد آب در حال جوشيدن هست بدونيد كه قهوه شما كم بوده، همه رو خالي‌ كنيد و دوباره از اول.
    (چون قهوه ترك هيچ وقت نميجوشه. ولي‌ شروع به كف كردن ميكنه. فرق كف كردن و جوشيدن اين هست كه كف كردن آروم هستش ولي‌ جوشيدن سريع‌)
    اين كف كم كم تمام اطراف قهوه جوش شما رو ميگيره.درست قبل از اينكه كف بخواد از ظرف به بيرون بريزه، ايبريك رو از رو حرارت برداريد. آروم مواد رو هم بزنيد و دوباره رو حرارت بذاريد.
    وقتي‌ قهوه كف كرد دوباره از رو حرارت برداريد. اين كار رو ? بار تكرار كنيد.
    مرحله آخر ديگه قهوه رو هم نزنيد، از كفّ قهوه برداريد و بين ? ليوان تقسيم كنيد. ايبريك رو واسه ?? ثانيه استراحت بدين تا اگه ذرّه‌اي از قهوه هست ته نشين بشه. بد قهوه رو خالي‌ كنيد. چند قطره آخر رو خالي‌ نكنيد چون امكان داره توش مقداري از پودر قهوه مونده باشه.
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    وكتل ميوه



    طرز تهيه به روش آرام:
    انواع ميوه ها رو داخل ليوان ميريزيم و با يك آبميوه روشن (آب سيب ... آب انگور سفيد و ... ) ليوان رو پر ميكنيم. البته من از شربت آلبالو هم استفاده كردم و خيلي خوشمزه شد

    طرز تهيه به روش نجماي گل از مجله اينترنتي فريا:
    در روزهاي گرم، هيچ چيز به اندازه يك نوشيدني خنك، كم كالري و خوش ظاهر دلچسب نيست. ميتوانيد در مهمانيهاي عصر، مهمانان خود را با سرو اين نوشيدني زيبا و ساده غافلگير كنيد.

    مواد لازم براي 8 تا 10 ليوان:
    • 2 ليوان آب پرتقال خنك
    • 1 ليوان آب انگور سفيد بدون شكر خنك
    • 1 ليوان آب آلبالو يا آب انار
    • 1 ليتر سوداي ليمويي يا شربت ليمويي كه با سودا تهيه شده باشد
    • يخ
    • 2 پيمانه ميوه تازه فصل مانند پرتقال، ليمو ترش، توت فرنگي، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده
    • برگ تازه نعنا


    روش تهيه:
    1. در يك كاسه يا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط كنيد.
    2. سوداي ليمويي را اضافه كرده و به آرامي مخلوط كنيد تا گاز سودا از بين نرود. دو سوم هر يك از ليوانها را از يخ و ميوه هاي تازه پر كرده، مخلوط آب ميوه را روي آن بريزيد و با برگ نعناي تازه تزئيين كنيد.
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    كافه گلاسه با نسكافه


    خب حالا با يه كافه گلاسه چطورين... ميدونين چرا ميگن گلاسه... اونهايي كه با زبان فرانسوي آشنا باشن ميدونن گلاسه يعني بستني - يخ - يخ زده ..خب پس كافه گلاسه ميشه كافي يخي يا كافه بستني يا نميدونم خلاصه خوشمزس ديگه...اصلا تاريخچه اش رو ميخواهيم چكار

    مواد لازم:

    نسكافه 4 قاشق مربا خوري

    شكر 20 گرم

    شير 2ليوان

    بستني كاكائويي 2ليوان

    خامه (فرم گرفته) براي تزئين مقداري

    خلال پسته براي تزئين



    طرز تهيه كافه گلاسه :

    شكر و نسكافه را در شير داغ حل ميكنيم و ميگذاريم خنك بشه بعد ? تا ظرف خوشگل ترجيحا پايه دار بيارين و نصف ليوان ها رو از شير خنك شده پركنين يك دوباره روش نسكافه بريزين و بعد بستني رو روش بريزين با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئين كنين ...ميتونين كنارش از اين چتر خوشگل ها يا شوكو رول يا حتي با ترافل رنگي تزئين كنيد ...نوووووش جووووووووون
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    قهوه ايتاليايي


    اين نوع قهوه نوعي از قهوه‌هايي‌ هست كه با فشار بخار آب تهيه ميشن.(esperesso)
    براي تهيه اين نوع قهوه شما به قوري مخصوص اين كار احتياج داريد كه به نام moka pot موكا پات در بازار وجود داره. اين دستگاه شامل ? قسمت هست.

    قسمت تحتاني كه توش آب به جوش مياد. و داراي يه ولو هست كه نبايد بيشتر از اون آب بريزيد.

    قسمت مياني كه توش قهوه رو ميريزيد.

    قسمت فوقاني كه قهوه آماده شده در اون جمع ميشه.

    اين قوري‌ها معمولا از جنس استيل يا آلمينيوم هستند. و براي جلوگيري از داغ شدن بيش از حد از دسته‌هاي پلاستيكي (اسم دقيقش رو نميدونم)استفاده ميشه. وقتي‌ كه قهوه در حال آماده شدن هست شما صداي بخار آب رو كاملا ميشنويد، و وقتي‌ قهوه شما آماده شد اين صدا ميخوابه، چون آب داخل قسمت تحتاني تموم شده. بايد سريع قوري رو از رو حرارت برداريد واگر نه...
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    نوشيدني بنفش


    مواد لازم

    شاتوت يك پيمانه

    توت فرنگي يك پيمانه

    آب پرتقال يك ليوان و نيم

    دو قالب كوچولو يخ

    توت فرنگي و شاتوت رو خيس كنيد و خوب بشوريد.

    دم شاتوت ها رو با قيچي بگيرين. دم توت فرنگي رو هم بگيرين. شاتوت و توت فرنگي رو با آب پرتقال بريزين تو مخلوط كن و مخلوط كنيد. تموم شد.
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    قهوه كوهستاني


    اين نوع قهوه ساده‌ترين نوع از تهيه قهوه هستش كه فقط احتياج به يك قوري، يا كتري يا حتا قابلمه داريد.
    براي هر ? قاشق چاي خوري قهوه پودر شده نرم، يك پيمانه آب سرد روي قهوه بريزيد و روي حرارت (اگه خونه هستيد گاز، اگه بيرون هستيد رو آتيش)بذاريد.
    وقتي‌ كه آب به جوش اومد، ظرفتون رو از رو حرارت برداريد و به مدت ? دقيقه اجازه بدين تا دم بكشه.
    يه مقدار كم آب سرد توش بريزيد كه ذرات قهوه رسوب كنن.
    قهوه شما آماده هستش.
    اين قهوه چون ذرات قهوه درش هستند خيلي‌ زود تلخ ميشه. اگه ميخواهيد بيشتر بمونه، قهوه آماده رو از رسبات جدا كنيد و داخل يه ظرف ديگه بريزيد.
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ميلك شيك شكلات


    مواد لازم

    نصف ليوان شير كاكائو سرد

    يك ليوان بستني كاكائويي

    پودر كاكائو

    بستني و شير كاكائو رو توي مخلوط كن مي ريزيم و مخلوط كن رو روشن مي كنيم، وقتي كه خوب مخلوط شد مي ريزيم تو يه ليوان بلور (بلور هم نبود مهم نيست!).

    روش پودر كاكائو مي ريزيم. با يه قاشق دسته بلند مي ديم دست خورنده تا قبل خوردن پودر رو هم بزنه
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    آب پرتقال... توت فرنگي


    مواد لازم

    دو ليوان توت فرنگي كلاهك گرفته

    4/1 پيمانه شكر

    نصف ليوان آب پرتقال

    يك ليوان آب
    چون در حال حاضر فصل پرتقال خوشمزه نيست، مي تونيد از آب پرتقال آماده استفاده كنيد. هر چه مزه ي آب پرتقال آماده اي كه استفاده مي كنيد به مزه ي آب پرتقال طبيعي نزديكتر باشه، نتيجه ي بهتري به دست مي آريد. من از آب پرتقال مارك پاكبان استفاده مي كنم كه خوبه، شما خود دانيد!

    توت فرنگي رو مي ريزيم توي مخلوط كن و روش شكر رو مي ريزيم. مي گذاريم نيم ساعت بمونه (تو يخچال). بعد با مخلوط كن قاطيش مي كنيم. آب پرتقال رو و آب رو اضافه كرده و قاطي مي كنيم.

    اين نوشيدني رو مي شه غليظ يا رقيق درست كرد. دستوري كه خوندين براي غليظ اون بود. اگر خواستين رقيق باشه بنا به ميزاني كه مي خوايد يك، دو تا سه ليوان آب اضافه كنيد(البته شايد مجبور شين شكرشو كمي بيشتر بگيرين.)
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ‌ نوشیدنی

    چای مراکشی

    چای مراکشی همانگونه که از نامش پیداست چای سنتی کشور مراکش است، در واقع این چای محدود به یک منطقه نیست و بسیاری از مردم شمال آفریقا و جنوب اسپانیا این چای را می‌نوشند.

    این چای از چای سبز، برگ نعنا و شکر تهیه شده است که نوشیدن آن در بین مردم مغرب آداب و رسوم مربوط به خود را دارد به گونه ای که نشان دهنده بخشی از فرهنگ این سرزمین است. مثلا مردم شمال مراکش این چای را نسبت به مردم جنوب مراکش شیرین تر می خورند،  آنها این چای را نه تنها با غذا بلکه در طول روز هم می نوشند.

    طرز تهیه چای مراکشی (برای ۱ نفر):

    •    چای سبز یک قاشق غذا خوری

    •    برگ تازه نعنا چند عدد

    •    شکر یک قاشق غذاخوری

    برای تهیه این چای کلیه مواد بالا را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید حالا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا چای مراکشی دم بکشد سپس آن را از صافی عبور داده و در لیوان یا فنجان دلخواه سرو کنید.

    در مراکش غذا توسط زنان تهیه می شود اما بر اساس سنتی قدیمی تهیه این چای بر عهده مردان به خصوص مرد بزرگ خانواده است. مراکشی ها حتما این چای را برای مهمان خود تهیه می کنند و نخوردن این چای از طرف مهمان برای آنها بی احترامی محسوب می شود.

    انواع نوشیدنی

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    نوشیدنی شکلاتی مدرن

    پودرکاکائو :2 ق س 

    شکر: 1 ق س

    شیر: 1 پیمانه

    پودر پسته:1 ق س

    پودر فندق: 1 ق س

    پودر دارچین

    خامه فرم گرفته

    طرز تهیه:

    1.  دارچین، پودر کاکائو و شکر را با شیر در یک شیرجوش ریخته و خوب با یکدیگر حل کنید. شیرجوش را روی حرارت بگذارید و مواد را بجوشانید.

    2.پودر پسته و پودر فندق را هم اضافه کرده و شیرجوش را از روی حرارت بردارید. 

    نوشیدنی را داخل لیوان یا فنجان مورد نظرتان بریزید. در صورت دلخواه با دارچین، پودر پسته و پودر فندق و یا خامه تزیین کنید.

    انواع نوشیدنی

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    نوشیدنی_رژیمی_موهیتو

    مواد لازم:

    هندوانه

    برگ نعنا

    آب

    عرق نیشکر

    طرز تهیه:

    از یک دسته چوبی یا یک قاشق برای له کردن مکعب های هندوانه و برگ های تازه نعنا استفاده کنید. به آن آب و عرق نیشکر اضافه کنید تا یک نوشیدنی موهیتو با نصف کالری معمول داشته باشید.

    انواع نوشیدنی

  • ۰۱:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    آب_طعم_دار_میوه_ای 

    🌿 مواد لازم:

    توت فرنگی 5 عدد

    لیموی تازه 1 عدد

    ریحان تازه مقداری

    آب معدنی یا آب گاز دار مقدار لازم

     

    🌿 طرز تهیه:

    لیموی تازه را به صورت حلقه های باریک برش بزنید ، داخل توت فرنگی ها را نیز با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و برگ های ریحان را نیز خرد کنید تا عطر و طعم بیشتری به آب بدهند.

     

    داخل پارچ را با یخ، برش های لیمو ، توت فرنگی و برگ های ریحان پر کنید سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم ها جذب یخ شوند ، پس از این مدت به مقدار لازم آب داخل پارچ بریزید و مخلوط کنید ، آب طعم دار را صاف کنید و داخل لیوان بریزید سپس با برش های توت فرنگی و لیمو تزیین و نوش جان کنید.

    انواع نوشیدنی

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ‌ قهوه عسلی مکزیکی :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    پودر قهوه

    1 قاشق چایخوری

    100 گرم / 2 کالری

    اب

    1 لیوان

    100 گرم / 0 کالری

    شیر

    1 لیوان

    100 گرم / 110 کالری

    عسل

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 288 کالری

    دارچین

    مقداری

    100 گرم / 261 کالری

     

    طرز تهیه قهوه عسلی مکزیکی :

    *. آکاایران : به نقل از آکاایران : پودر قهوه را با 1 لیوان اب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، با حرارت ملایم قهوه و اب را انقدر مخلوط کنید تا شروع به جوشیدن کند ، وقتی بجوش امد سریع از روی حرارت بردارید  ( قهوه نباید بجوشد ).

    *. شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش اید ، پس از به جوش امدن شیر را از روی حرارت بردارید و با مقداری دارچین مخلوط کنید سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کف کند.

    *. درون لیوان سرو قهوه اماده را با عسل مخلوط کنید سپس کف شیر را به آرامی روی قهوه بریزید و روی ان کمی پودر قهوه بپاشید سپس سرو کنید.

    *. نکته ها : میتوانید عسل را کف فنجان ریخته و قهوه را رویش بریزید ، بجای کف قهوه از خامه نیز میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای پودر قهوه روی کف شیر پودر دارچین بپاشید.

    خواص دارچین :

    *. کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد. دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد. دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود. افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود. دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد . بهترین دارو برای دردهای عضلانی است . به عنوان تب بر استفاده می شود.

    انواع نوشیدنی
  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    ‌ تهیه آیس تی هلو

    چای یخ(Iced Tea) یک شکلی از چای سرد است که معمولا درلیوان شیشه ای با یخ سرو می شود ، بعضی ها ممکن است که این چای را با طعم دهنده هایی از جمله لیمو، هلو، تمشک، آهک، میوه شور، توت فرنگی، و گیلاس مخلوط کنند و آن را شیرین میل کنند .چای های گیاهی نیز گاهی اوقات به صورت سرد مصرف می شوند.

     

    مواد لازم آیس تی هلو :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    چای دم کشیده

    1 فنجان

    100 گرم / 0 کالری

    هلو خرد شده

    1 عدد

    100 گرم / 33 کالری

    هلو درشت خرد شده

    1 عدد

    100 گرم / 33 کالری

    یخ

    5 مکعب

    100 گرم / 0 کالری

    شکر

    یک قاشق غذاخوری

    100 گرم / 400 کالری

    برگ نعنای تازه

    برای تزئین

    100 گرم / 43 کالری

    آب هلو

    درصورت نیاز

    100 گرم / 39 کالری

    طرز تهیه آیس تی هلو :

    *. چای را طبق روال همیشه دم کنید و در یک فنجان بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا چایتان مقداری سرد شود، سپس همراه هلویی که ریز خرد کرده اید و یخ ، شکر با مخلوط کن به مدت 30 ثانیه میکس کنید. در هنگام سرو برای زیباتر شدن لیوان آیس تی هلوی خود ، چند برش نازک از هلو را با چند برگ نعنای تازه داخل لیوان قرار دهید.

     

    نکته :

    *. اگر مخلوط کن نداشتید نگران نباشید بدون مخلوط کن نیز می توانید این یخ چای را درست کنید. آب هلو را بگیرید و به همراه چای و یخ درون لیوان بریزید و هم بزنید.

     

    خواص هلو :

    *. محافظ طبیعی سیستم ایمنی بدن است.

    *. خوردن هلو به جای صبحانه، عملکرد روده و کبد را منظم می کند و خاصیت قلیایی بودن خون را حفظ می کند.

    *. اگر آب هلو را به صورت لوسیون روی پوست بمالید باعث شفافیت و بازسازی پوست می شود.

    *. در پوست هلو موادی وجود دارد که لایه های چربی بدن را از بین می برد، از این رو برای رفع چاقی موثر است.

    انواع نوشیدنی

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    نوشیدنی شیر هویج

    ✍مواد اولیه :

    آب هویج 1 پیمانه

    شیر نصف پیمانه

    گلاب 1 قاشق غذاخوری

    شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    اگه به دنبال یک نوشیدنی خنک و سالم هستید پیشنهاد من به شما یک لیوان شیر هویج تازه ست که حاوی املاح و ویتامین های لازم برای بدنتان می باشد.این نوشیدنی مقوی فوق العاده خوشمزه ست که تهیه آن وقت چندانی از شما نمی گیرد.هم چنین برای مواقعی که بستنی در دسترس تان نیست یک گزینه عالی می باشد چون طعم این نوشیدنی بسیار شبیه هویج بستنی است.

    🍜 طرزتهیه :

    برای تهیه این نوشیدنی کافیست آب هویج تازه را آماده و به آن شیر و گلاب و وانیل و شکر را بیفزایید و با هم ترکیب کنید .

    حالا نوشیدنی شما آماده ست میتوانید آن را به صورت خنک مصرف نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    اسموتی چای سبز 

    ✍مواد اولیه :

    عسل 2 قاشق سوپخوری

    چای سبز (تازه دم، یخ زده) 2 فنجان

    گرمک 1 فنجان

    شیر بادام نصف فنجان

    ماست 1/3 فنجان

    🍜 طرزتهیه :

    1. 2 چای سبز کیسه ای را در 2 فنجان آب جوش خیس کنید. بگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند و چای پررنگ شود. 

    2. چای را داخل جای یخ بگذارید و فریز کنید. بگذارید یخ بزند. 

    3. یخ های چای سبز را با سایر مواد داخل مخلوط کن بریزید. 

    4. مخلوط کنید تا یکدست شود. فوراً سرو کنید. 

    🚦نکته:

    به جای طالبی میتوانید از گرمک،ملون یا دستنبو هم استفاده کنید.

  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    میلک شیک موز و توت فرنگی و کیوی

    ✍مواد اولیه : برای 2 نفر

    شیر 3 پیمانه

    کیوی 1/3 پیمانه

    توت فرنگی 1پیمانه

    عسل 1 ق غ

    موز 1/3 پیمانه

    🍜 طرزتهیه :

    این مبلک شیک بسیار عالی میتونه گزینه بسیار خوبی برای شروع یک روز پر انرژی باشه. 

    و با ترکیباتی که داره در سم زدایی بدن شما بسیار موثر است

    بخصوص این که بهار خانم تازه اومدن و هوا کم کم رو به گرمی داره میره و هنوز هم کیوی در میوه فروشی ها به چشم میخوره و توت فرنگی های خوشمز و خوش رنگ هم از راه رسیدند و حسابی چشمک میزنن پس پیشنهاد میکنم این میلک شیک خوشمزه رو از دست ندین :) 

    🍜طرز تهیه:

    1-توت فرنگی را برش داده + 1 لیوان شیر در مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم. 

    2 - در مورد کیوی نیز کیوی را برش داده + 1 پیمانه شیر در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم. 

    3- همین کار را در مورد موز نیز تکرار میکنیم. موز خورد شده + 1 پیمانه شیر + 1 ق غ عسل را در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم.

    در مورد هر سه ترکیب تا زمانی به مخلوط شدن ادامه می دهیم که کاملا یکدست و صاف شوند. 

    بعداز اماده شدن هر سه ترکیب/ بصورت لایه ای از هر کدام در لیوان مورد نظر ریخته ،میتوانید تکه های یخ یا یخ خورد شده نیزاضافه کنید و سپس سرو کنید. 

    🚦نکته:

    به جای استفاده از یخ میتوانید میوه ها را فریز نموده و بعد استفاده کنید. 

  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    سلام دوستان ، شیر طالبی رو هم امتحان کنید واقعأ محشره من که عاشقشم.

    اول شیررو بریزید داخل مخلوط کن و بعد هم چند تا تکه طالبی بندازید توش. دستگاه رو روشن کنید تا خوب باهم میکس شن. شکر روهم فراموش نکنید.

    انواع نوشیدنی
  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۵/۲/۱۲
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    شربت خنک تابستانی
    شربت عرق نعنا و یا بید و کاسنی درست کرده و در لیوانهای بلند بریزید ،چند عدد از میوه های خشک مثل آلو و یا انجیر و برگه زردآلو درون لیوانهای شربت انداخته و با برشی کوچک بر روی یک تکه لیمو و یا میوه های دیگر به شکلهای مختلف، آن را در لبه ی لیوان قرار دهید و با نی از مهمانان خود پذیرایی کنید.

    انواع نوشیدنی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان