خانه
620K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    طرز تهیه کیک یخچالی
    مواد لازم

    ✅شیر: 2 لیوان
    ✅شکر: 1لیوان
    ✅کاکائو: سه قاشق غذا خوری
    ✅کره : 50 گرم
    ✅آرد: 2 قاشق غذاخوری
    ✅بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )

    طرزتهیه

    شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید

    ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید )

    مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش

    مجددا یه لایه دیگه…. اگه میخواهید تکی سرو کنید بهتره ترتیب بیسکویت ها رو به هم نزنید تا بتونید یکدست برش بزنید

    این کاررو اونقدر ادامه بدید که مواد تموم بشه ، توجه کنید که لایه آخر باید شکلات باشه ،بعد چندتا بیسکویت رو خرد کنید و بپاشید رو کیک
    حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید

    تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید.

    اگه میخواهید تکی سرو کنید ظرف مستطیل بهتره . میتونید برش نزنید و مثل کیک هرطوریکه خواستید تزئین کنید ولی برخلاف کیک یخچالی با کاسترد ، سرو تکی این کیک رو به شما پیشنهاد میکنم دقیقا مثل شیرینیهای تر نرم وخوشمزه میشود و شما میتوانید برای مهمانی های خود ازاین شیرینی های راحت تهیه کنید.
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه کیک الو (بدون تخم مرغ)
    کیکی ساده، سبک و خوشمزه با بافتی نرم و لطیف که بدون استفاده از تخم مرغ درست شده و به عنوان عصرانه با چای یا قهوه فوق العاده خواهد بود.

    مواد لازم :
    ✅آرد ساده - ۱ پیمانه
    ✅آرد سبوس‌دار - ½ پیمانه
    ✅روغن مایع - 2/3 پیمانه
    ✅پودر شکر - ۱ پیمانه
    ✅پودر دارچین - ¼ قاشق چایخوری
    ✅آلو قرمز - ۲ عدد
    ✅بادام هندی - ¼ پیمانه
    ✅بیکینگ پودر - ½ قاشق چایخوری
    ✅جوش شیرین - ½ قاشق چایخوری
    ✅سرکه سیب - ۱ و ½ قاشق غذاخوری
    ✅شیر - ½ پیمانه
    ✅اسانس وانیل - ۱ قاشق چایخوری

    دستور تهیه :
    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌نهایت گرم می‌کنیم. کف قالب دایره شکلی با قطر ۲۰ سانتی‌متر را با روغن مایع کمی چرب کرده و کنار می‌گذاریم. در کاسه‌ای بزرگ آرد ساده، آرد گندم سبوس‌دار، پودر دارچین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روغن (از کره ذوب شده هم می‌توان استفاده کرد) را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مواد را به هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. بعد از آن پودر شکر را داخل مواد ریخته و دوباره به هم می‌زنیم (در این مرحله غلظت مواد زیاد بوده و مخلوط کمی سفت است. ولی نگران نباشید). آلو‌های تازه و بادام هندی (بدون نمک و تُست نشده) را ریز خرد کرده، به مواد اضافه کرده و دوباره به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
    شیر را داخل لیوانی بزرگ ریخته و سرکه سیب (از سرکه انگور نیز می‌توان استفاده کرد) را داخل آن می‌ریزیم. سپس جوش شیرین (baking soda) را اضافه کرده و به هم می‌زنیم. شیر بلافاصله پف کرده و بالا می‌آید. حالا شیر را به بقیه مواد اضافه کرده و خوب به هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. در آخر نیز اسانس وانیل را به مواد اضافه کرده و به هم می‌زنیم. بعد از آن مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر می‌پزیم تا کیک طلایی شود (بعد از گذشت ۳۵ دقیقه، چاقو یا خلال دندان را وسط کیک فرو برید، اگر تمیز خارج شد کیک آماده است). بعد از اینکه کیک آلو کمی خنک شد، آنرا گرم همراه با چای یا قهوه سرو کنید. باقیمانده کیک را بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرف دردار و داخل یخچال قرار داده و قبل از مصرف، آن را دوباره درون مایکرویو یا فر کمی گرم کرده و میل کنید (با این روش کیک حدود ۱ هفته تازه خواهد ماند).
    نکات:
    علاوه بر بادام هندی می‌توان از گردو، بادام و یا انواع میوه‌های خشک مانند کشمش و قیسی نیز استفاده نمود.
    ترکیب سرکه وجو شیرین باعث ایجاد حباب در خمیر و پف کردن کیک می‌شود. همچنین سبب می‌شود تا کیکی سبک، با بافتی نرم و لطیف داشته باشیم.
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    ⚜طرز تهیه شیرینی گردویی مجارستانی⚜
    این شیرینی بسیار خوشمزه که بافتی نرم و لطیف دارد، از شیرینی‌های سنتی کشور مجارستان بوده و معمولا به مناسبت کریسمس تهیه می‌شود. این شیرینی بدون استفاده از تخم مرغ درست شده و برای افرادی که تخم مرغ دوست نداشته یا از مصرف آن منع شده‌اند مناسب می‌باشد

    مواد لازم :
    آرد ساده - ۲ و ¼ پیمانه
    کره - ۲۰۰ گرم
    پنیر خامه ای - ۲۲۰ گرم
    نمک - ½ قاشق چایخوری
    مواد لازم برای داخل شیرینی ها:
    گردو - ۱۵۰ گرم
    پودر شکر - ۱ پیمانه
    شیر - ½ پیمانه
    دستور تهیه :
    برای درست کردن خمیر، قبل از شروع کار کره را از یخچال بیرون می‌گذاریم تا به دمای اتاق رسیده و کاملا نرم شود.
    سپس کره را داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و بهم می‌زنیم تا به صورت کِرِم دربیاید. بعد پنیر خامه‌ای را به آن افزوده و دوباره خوب بهم می‌زنیم تا کِرِمی یکدست پدید آید. آرد را با نمک مخلوط کرده و الک می‌کنیم. سپس آن را طی ۵ تا ۶ مرحله به مخلوط کره اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری شکل شود. اواخر کار با دست وارد عمل شده و خمیر را ورز می‌دهیم تا شکل گرفته و به دست نچسبد.
    سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده، لای سلفون گذاشته و آن را با کف دست تخت می‌کنیم. خمیر‌ها را برای یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کمی سفت شده و کار کردن با آن راحت‌تر شود.
    در این فاصله مواد داخل خمیر را درست می‌کنیم. گردو را آسیا کرده یا داخل هاون می‌کوبیم. سپس با پودر شکر مخلوط کرده و شیری را که جوشاندیم کم کم به مواد اضافه می‌کنیم تا مواد مانند کِرِمی چسبنده شده و راحت روی خمیر بچسبد (شاید همهٔ شیر مورد استفاده قرار نگیرد. مراقب باشید تا مخلوط گردو رقیق نشود!)
    بعد از گذشت حداقل یک ساعت، سطح کار را تمیز و آردپاشی می‌کنیم. یکی از خمیر‌ها را از یخچال خارج کرده، کمی ورز داده، به سطح آردپاشی منتقل کرده و با وردنه به شکل دایره با ضخامت حدود نیم سانت پهن می‌کنیم. سپس خمیر را با پیتزا بُر یا چاقو به شکل پیتزا برش داده و به ۸ قسمت مساوی برش می‌زنیم. هر قسمت را جداگانه برداشته، با قاشق چایخوری کمی از سس گردویی روی آن مالیده و از قسمت پهن به سمت قسمت نازکتر رل می‌کنیم. در آخر گوشه‌های خمیر را به زیر آن برمی گردانیم تا سس گردو هنگام پخت بیرون نریزد. سپس بقیه خمیر‌ها را به نوبت از یخچال خارج کرده و مراحل بالا را تکرار می کنیم.
    اواسط کار، فر را با دمای ۳۷۵ درجه فار‌‌نهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. شیرینی‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم چیده و در صورت تمایل کمی پودر شکر روی آنها پاشیده و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم تا شیرینی‌ها کمی پف کرده، تغییر رنگ داده و بپزند.
    بعد از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آن‌ها را در ظرف مناسب چیده و با چای یا قهوه سرو می‌کنیم. نوش جان 

  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۵/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    کمپوت_سیب_در_مایکروفر

     

    مواد لازم:

    سیب زرد یا قرمز 4 عدد

     آب 2 لیوان 

    شکر 1/2 لیوان

     گلاب 1/3 لیوان

     

    طرز تهیه:

    ✅سیب ها را پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

     

    ✅آب و شکر و گلاب را باهم مخلوط کنید و سیب های خرد شده را به آن اضافه کنید سپس داخل ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص مایکروفر بریزید و روی آن را با بشقابی بپوشانید ، ظرف را داخل مایکروفر قرار دهید و با قدرت 100% مایکروفر را روشن کنید.

     

    ✅ 5 دقیقه بگذارید کمپوت بپزد سپس مواد را با قاشق کمی مخلوط کنید و مجدد 5 دقیقه دیگر بگذارید کمپوت بپزد و آماده شود ( در مجموع 10 دقیقه زمان برای تهیه کمپوت سیب لازم است ) ، کمپوت را از مایکروفر خارج کنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس میل کنید.

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۵/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    کیک اسفنجی

    تخم مرغ 4 عدد 

    آرد 1و 1/4 فنجان 

    شکر 3/4 فنجان با 1/4 فنجان 

    شیر 5 ق غ 

    روغن مایع 5ق غ

    وانیل 1ق چ 

    بکینگ پودر 1ق چ 

    نمک 1/4 ق چ

    در ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده. اول سفیده را با دور تند همزن میزنیم تا پف کند 1/4 شکر رو بهش اضافه میکنیم وبا هم میزنیم تا جایی که سفیده مثل خامه شده و از ظرف نریزد.سفیده رو میزارین داخل یخچال و میرین سراغ زرده ها، زرده ها رو یک دقیقه هم میزنین بعد بهش وانیل و باقی شکر رو اضافه میکنین و هم میزنین تا جایی که رنگش کرم شده و کش بیاد بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنین و کمی هم میزنین تا مخلوط شوند. حالا نوبت آرده که با نمک و بکینک پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنین. آرد رو به آرامی و در سه نوبت به زرده ها افزوده و با هم در یک جهت با استفاده از لیسک هم میزنین وقتی آرد به خورد زرده رفت سفیده رو به مواد می افزایید ودر یک جهت آرام هم میزنین. قالبتان را که از قبل چرب و آرد پاشی کرده اید را برداشته کمی بتکانید تا آرد اضافه آن بریزه مایه رو داخل قالب ریخته و قالب رو یکی دو بار به زمین بزنین تا اگه هوایی داخل مایع بود خارج شود. قالب رو داخل فر که از قبل روشن کرده اید بگذارید. به مدت 20 دقیقه. دوستان توجه کنین درجه فرها باهم فرق دارند من خودم رو 150 درجه تنظیم میکنم ولی تو دستور اصلیش 170 بود.

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۵/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    شیرینی دانمارکی

    این دستور عالي رو حتما تست كنين خيليييييييييييييييييي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره

    آرد 700-750 گرم

    خمير مايه سه قاشق غذاخوري

    شير ولرم يك پيمانه

    تخم مرغ سه عدد

    شكر 110 گرم

    روغن مايع يك پيمانه

    زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

    وانيل نصف قاشق چايخوري

    مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

    يك پيمانه آب

    يك پيمانه شكر

    نصف پيمانه آرد

    نصف چايخوري وانيل

    براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

    ==========

    قبل از هر كاري اول 

    يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

    تا خمير مايه عمل بياد

    كرم رو درست كن كه سرد بشه..

    درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

    آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

    آرد و شكررو الك كن

    تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

    شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

    با وردنه پهن ميكني.

    خيلي نازك

    كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

    حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

    ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

    فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

    روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

    به مدت پونزده تا بيست دقيقه

    من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

    من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

    دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

    این هم دستور یک شیرینی خانگی که من امتحان کردم وخیلی خوشمزه شد فقط بگم که درکرم شیرینی بجای وانیل میشه ازدارچین وگردو استفاده کنید

    #نان_اردک

    مواد لازم

    آرد  ۱ کیلو گرم

    بیكینگ پودر  ۱/۴ قاشق چایخوری

    زردچوبه  ۱/۸ قاشق چایخوری

    تخم مرغ  ۳ عدد

    خمیر مایه  ۱ قاشق مربا خوری

    كره  ۲۰۰ گرم

    شكر  ۱ پیمانه

    شیر  ۲ پیمانه

    روغن   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا آرد را 3مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك میكنیم و آن را با تخم‌مرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط می‌كنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد. 

    ۲-  روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید.

    ۳- سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌كنیم. 

    سایر نکات

    این نان جزو نانهای محلی زنجان و برخی مناطق همدان محسوب میشود

    بهتر است به جای روغن جامد از كره استفاده شود

    اضافه كردن مقداری زعفران این نان را خوشمزه تر میكند

    اگر زیادی شیر به نان اضافه كردید به آن مقدار بیشتری ارد بزنید

    در برخی مناطق به این نان آب پنیر هم اضافه میكنند و به جای بیكینگ پودر جوش شیرین اضافه میكنند

    آرد مخصوص نان بربری مناسب ترین ارد برای پخت این نان است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    #ژلارد ( جایگزین فوندانت)

    ✔️یک رسپی کاملا راحت و بی دردسر با مواد اولیه ی دردسترس👌🏼فوق العاده خوشمزه که میتونید تو خونه بجای فوندانت استفاده کنید!

    مواد لازم

    نشاسته 2ق غ

    آرد سفید 3/5ق غ

    شکر 3ق غ

    وانیل کمی و یا پودر ژله 2ق چ

    آب 1/3 پیمانه

    روغن 1ق م

    طرز تهیه 

    ✅2قاشق از آرد و بقیه ی مواد بجز روغن باهم مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و آرد گلوله نشه.(من پودر ژله استفاده کردم ولی شما میتونید ی ذره وانیل بزارید)

    ✅بعد روی حرارت میزاریم تا کمی سفت بشه.

    ✅از روی حرارت بر میداریم و 1/5ق غ آرد اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم.تا خمیر نسبتا خوبی بهمون بده 

    ✅ خمیر رو پهن میکنیم و 2تا3دقیقه حرارت میدیم تا تمام خمیر حرارت ببینه

    ✅از روی حرارت بردارید بزارید خنک شه بعد 1ق م روغن بزنید و ورز بدید.(چنگ نزنید)

    ✅اگه خمیر رو تکرنگ بخواین رنگ اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد،

    اگه چند رنگ میخواین اول ورز بدید بعد تیکه تیکه رنگ کنید و ورز بدید.

    🔴در طول ورز دادن و کار کردن دستاتون و سطح کار و وردنه رو مرتب چرب کنید تا به خمیر نچسبه!

    🔴حین ورز دادن اگه دیدید هنوز خمیر به دستتون میچسبه آرد بزنید ولی کم کم اضافه کنید تا زیاد نشه وخمیر لطیفی داشته باشید.

    امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    برشتوك نخودچى

    برشتوك نخودچى و يا شير مرغ يكى ديگر از شيرينى هاى سنتى ايرانى است كه براى پذيرايى به خصوص در ايام نوروز بسيار مناسب است و با استفاده از مواد اوليه مرغوب طعمى به ياد ماندنى را به ارمغان خواهد آورد. 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم :

    آرد نخودچى خالص و مرغوب.       ٥٠٠ گرم 

    روغن جامد.        ٢٥٠گرم 

    پودر قند نرم.         ٢٥٠ گرم 

    پودر پسته.          ١٠٠ گرم 

    دارچين              ١ ق م 

    طرز تهيه : 

    آرد نخودچى را در تابه ديواره بلندى با شعله متوسط تفت دهيد و مرتب بهم بزنيد تا به طور يكنواخت رنگ آن كمى تغيير كند . مراقب باشيد آرد نخودچى نسوزد . 

    سپس روغن را اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كنيد و تفت دهيد پودر قند و دارچين را هم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد . مايه را روى يك سينى به قطر ١/٥ سانت پهن كنيد و به آن شكل مربع يا مستطيل منظم بدهيد و روى آنرا كاملا صاف كنيد تا قطر آن در تمام سطح به يك اندازه باشد . پودر پسته را به طور يكنواخت روى سطح شيرينى بريزيد و پس از اينكه كمى سرد شد به شكل مربع يا مستطيل برش بزنيد و در ظرف بچينيد .

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    شیرینی پاپیونی شکلاتی

    مخصوص عید

    مواد لازم برای  50 دانه شیرینی 

    همه مواد در دمای محیط باشند

    پودر قند: 120 گرم

    کره: 225 گرم یا 1 پیمانه

    وانیل: 1/2 ق چ

    زرده تخم مرغ: 2 عدد

    آرد سفید: 360-380 گرم

    نمک: 1/4 ق چ

    پودر کاکائو: 1.5 ق غ

    شکلات آب شده برای تزیین: 1/3 پیمانه

    طرز تهیه :

    کره، پودر قند و وانیل رو با دور پایین همزن برقی یک ربع می زنیم تا پوک و سبک شود . زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن برقی 4 دقیقه می زنیم، آرد و نمک را کم کم روی مواد الک می کنیم و با دست به آرامی و بدون هیچ فشاری مخلوط میکنیم تا وقتی خمیر ایده آل که نرم، درخشان و کمی چسبنده است به دست آید، لازم نیست ورز بدهید همین که خوب مخلوط شد کافیست چرا که زمان باز کردن با وردنه خود به خود جا میفتد .

    یک تکه از خمیر (1/7) را برای بند پاپیون ها جدا میکنیم و پودر کاکائو را به آن میافزاییم . روی سطح کار که مقدار خیلی کمی آرد الک کرده ایم خمیر را بدون فشار وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با چاقو یا کاتر شیرینی پزی برش میزنیم تا مستطیل هایی با ابعاد 6 در 3 سانتیمتر به دست آید . فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود .خمیر قهوه ای را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و به شکل نوار های باریکی با طول 5 و پهنای 1.5 سانتیمتر برش میزنیم .

    قسمت میانی مستطیل ها را جمع میکنیم تا کمی چروک بیفتد، سپس نوار قهوه ای را به دور قسمت چروک میبندیم تا شکل پاپیون بگیرد . شیرینی ها را در سینی میچینیم و در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت 15 دقیقه بپزد تا دورش طلایی شود . سینی را از فرخارج میکنیم و دقایقی بعد شیرینی ها را روی توری منتقل میکنیم تا خنک شوند . شکلات را روی حرارت غیرمستقیم یا بن ماری  آب میکنیم، لبه پاپیون ها را در آن فرو میکنیم و صبر میکنیم تا خشک شوند .

    نکته ها: اگر بیش از اندازه آرد اضافه کنید خمیر هنگام رول کردن و شکل دادن، از هم گسیخته میشود، ترک میخورد و شیرینی خشک و کم کیفیتی خواهید داشت، حالت ایده آل این شیرینی باید به راحتی و بدون صدایی در دهان خرد شود، این حالت تنها زمانی حاصل میشود که برای تهیه خمیر مواد به آرامی مخلوط شوند و آرد بیش از اندازه اضافه نشود .اگر تصمیم بر نگهداری طولانی مدت دارید پس از اینکه شکلات خشک شد در ظرف در بسته در جای خشک، خنک و تاریک (جز یخچال) دست کم تا 2 هفته نگهداری کنید .

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    باقلوا_سه_رنگ  مخصوص_عید_نوروز

    🔴مواد لازم🔴 🍇

    پودر بادام یک کیلو 

    پودر قند  نیم کیلو

     پودر پسته وپودر قند   250گرم ( 200گرم پودر پسته و 50 گرم پودر قند) آرد سفید گندم  نیم کیلو 

    تخم مرغ   1 عدد

     هل  2 قاشق غذاخوری 

    آب نیم گرم   2 قاشق غذاخوری 

    روغن جامد  6 قاشق غذاخوری

     زعفران  نیم مثقال

    🔴روش تهیه خمیر باقلوا🔴 🍞

    2 قاشق غذاخوری روغن را آب کرده و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم مرغ  و آب  را مخلوط کرده و به میزان مورد نیاز آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 10 دقیقه استراحت دهید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم نمایید. یک قسمت را با وردنه باز کنید. کف تابه ی مخصوص باقلوا را چرب کرده، خمیر نازک باز شده را در آن پهن کنید. قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام) را با مقداری هل مخلوط کنید و آن را به3 قسمت تقسیم کنید.

    یک قسمت آن را در تابه روی خمیر بریزید. سپس روی خمیر راصاف کرده وبا دست فشار دهید. در این مرحله پودر زعفران  را با 4 قاشق غذاخوری قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) مخلوط کنید. این مخلوط را درتابه بریزید، صاف کنید و کمی با گوشت کوب بکوبید تا صاف شود.قمست دوم قند بادام(مخلوط پودر قند و بادام) را روی قسمت زعفرانی ریخته، صاف کنید و کمی بکوبید( یا با قاشق محکم فشار دهید) تا روی مواد کاملاً صاف و فشرده شود. سپس قند پسته(مخلوط پودر پسته و پودر قند) و کمی هل را مخلوط نمایید و در تابه پهن کنید و روی آن را بکوبید. درمرحله ی سوم، آخرین قسمت قند بادام( مخلوط پودر قند و بادام )را پهن کنید و خوب بکوبید تا قند بادام کاملاً فشار شود.سپس 2 قاشق روغن آب کرده روی باقلوا بریزید. نیمه ی دیگر خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب صاف کردیم ،اضافه ی خمیر دور تابه را ِبِبُرید. سپس باقلوا را به صورت لوزی برش دهید. بقیه ی روغن( 2 قاشق غذا خوری روغن آب کرده) را روی آن بریزید. تابه را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، در طبقه وسط قرار دهید. هنگامی که دور تابه رنگ انداخت، باقلوا آماده است. در این هنگام شربت باقلوا را (مواد لازم و روش تهیه آن در زیر آمده است) در 3-2 نوبت روی باقلوا بریزید. برای تزیین باقلوا روی هر لوزی خلال پسته قرار دهید.

    🔴مواد لازم برای شربت باقلوا🔴 🍾

    شکر  3 پیمانه 

    آب  1 پیمانه 

    گلاب  یک دوم پیمانه 

    جوهر لیمو  یک چهارم قاشق چای خوری

    🔴روش تهیه شربت باقلوا🔴🔰

    شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود، و شربت کمی بجوشد (شربت نباید غلیظ شود).

    🔴نکات🔴 🚦

    * اگر چاقو را به روغن آغشته کنید، خمیر باقلوا به آسانی بریده می شود.

    * تابه ی مخصوص باقلوا به قطر 45 سانتی متر باشد.

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

  • leftPublish
  • ۰۸:۵۲   ۱۳۹۶/۹/۲۶
    avatar
    هلما
    یک ستاره ⋆|2247 |1465 پست

    دوستان گرامی سلام .

    به یاری سبزتان نیازمندم4

    دوستان من کیک اسفنجی که درست میکنم که بعد خامه کشی کنم اصن طعم خوبی نداره و با اینکه کیک پخته ولی بازم طعم آرد خام میده چرا؟ برای از بین بردن این خامی باید چیکار کرد؟

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۶/۹/۲۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    زیباکده
    هلما : 

    دوستان گرامی سلام .

    به یاری سبزتان نیازمندم4

    دوستان من کیک اسفنجی که درست میکنم که بعد خامه کشی کنم اصن طعم خوبی نداره و با اینکه کیک پخته ولی بازم طعم آرد خام میده چرا؟ برای از بین بردن این خامی باید چیکار کرد؟

    زیباکده

    وانیلتون خوب بوده هلما جان؟

    بوی آرد تا بحال نشنیده بودم بوی تخم مرغ یه چیزی !!!!!!

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۶/۹/۲۷
    avatar
    هلما
    یک ستاره ⋆|2247 |1465 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    زیباکده
    هلما : 

    دوستان گرامی سلام .

    به یاری سبزتان نیازمندم4

    دوستان من کیک اسفنجی که درست میکنم که بعد خامه کشی کنم اصن طعم خوبی نداره و با اینکه کیک پخته ولی بازم طعم آرد خام میده چرا؟ برای از بین بردن این خامی باید چیکار کرد؟

    زیباکده

    وانیلتون خوب بوده هلما جان؟

    بوی آرد تا بحال نشنیده بودم بوی تخم مرغ یه چیزی !!!!!!

    زیباکده

    حالا باید یا وانیل رو یه مارک دیگه بگیرم یا باید اسانس بگیرم .

    جالبی کار اینجاست که من کیکایی که درست میکنم اصلا بوی تخم مرغ نمیده خدارو شکر .

    به هر حال ممنونم آسمان جان از پاسخگوییت .626

  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۶/۹/۲۷
    avatar
    هلما
    یک ستاره ⋆|2247 |1465 پست
    ذوستان وانیل مایع هم میشه تو کیک استفاده کرد ؟
  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۶/۹/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست
    زیباکده
    هلما : 
    ذوستان وانیل مایع هم میشه تو کیک استفاده کرد ؟
    زیباکده

    وانیل مایع همون اسانس وانیله که توی کیک و شیرینی دسر استفاده میشه

  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۶/۹/۲۸
    avatar
    هلما
    یک ستاره ⋆|2247 |1465 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 
    زیباکده
    هلما : 
    ذوستان وانیل مایع هم میشه تو کیک استفاده کرد ؟
    زیباکده

    وانیل مایع همون اسانس وانیله که توی کیک و شیرینی دسر استفاده میشه

    زیباکده

    تشکر فراون نازنین جونم بابت توضیحت .617

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۸/۷/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    انواع کیک و شیرینی

    طرز پخت شیرینی و نان پنجره ای

    مواد لازم

    آرد

    ۱ پیمانه

    تخم مرغ

    ۴ عدد

    گلاب

    ۱/۴ پیمانه

    شیر

    ۱/۴ پیمانه

    پودر هل

    ۱ قاشق چای خوری

    خاک قند

    به مقدار لازم

    روغن سرخ کردنی

    به مقدار لازم

    نشاسته 2/۳ پیمانه

    ۱

    نشاسته را در شیر و گلاب بریزید تا نشاسته حل شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی درون نشاسته شکسته، هم‌زده و آردالک شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم زده، بعد از صافی رد ‌کنید تا خمیر نان پنجره‌ای صاف و یک‌دست شود

    ۲

    درون یک ظرف کوچک تا نیمه روغن بریزید و قالب نان پنجره‌ای را درون ظرف قرار ‌دهید تا گرم شود. قالب نباید بیش از حد داغ شود چون مواد شیرینی به قالب می‌چسبد و جدا نمی‌شود. پس از این که قالب داغ شد، آن را درون مایه نان پنجره‌ای بزنید، در روغن داغ سرخ کنید.

    ۳

    باید مواظب باشید که مواد روی قالب را نگیرد، چون به سختی از قالب خارج می‌شود. پس از این که مقداری تغییر رنگ داد، روی حوله کاغذی قرار ‌دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

    ۴

    کمی که خنک شد، خاک‌قند را با هل مخلوط کنید، روی شیرینی‌ها بپاشید و بعد در ظرف شیرینی‌خوری قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

    2

    انواع کیک و شیرینی

    1

    انواع کیک و شیرینی

    4

    انواع کیک و شیرینی

    3

     

    انواع کیک و شیرینی   انواع کیک و شیرینی    

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۷/۱۳۹۸   ۱۶:۱۷
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست


    طرز آماده کردن خمیر پیراشکی

    مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی

        2 پیمانه آرد

        1/3 پیمانه آب

        1/4 پیمانه روغن

        2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری

        1 عدد تخم مرغ

        1/2 قاشق چایخوری نمک

        1/2 قاشق چایخوری شکر

    آب رو ولرم کرده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

    مخلوط کردن آب و پودر خمیر مایه

     

    حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه کرده و باز با همزن میزنیم.

    بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف کرده و مثل تصویر زیر.

    مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با قاشق هم میزینم.

    آرد و نمک رو با هم الک کرده و کم کم به مایه اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.

     

    وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد.

    حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم.

    داخل یک کاسه دیگه رو چرب کرده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم.

     

    این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

    حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا کرده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه.

    بعد با یک وردنه خمیر رو باز کرده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم.

     

    با کمک یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم.

     

    حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم.

    میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون احتیاج داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن.

     

    حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببری

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۲۱
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پیراشکی خرما و گردو
    این خوشمزه ای که می بینید پیراشکی خرما و گردو هست.
    واسه درست کردنش اول یک استکان خرمای هسته گرفته رو روی حرارت گذاشتم و بهش ۴ق غ ارده و دو ق غ کنجد و ۱ق چ پودر دارچین اضافه کردم و هم زدم تا تمام مواد مخلوط بشه.
    بعد بهش گردو خرد شده اضافه کردم و اونو به صورت گلوله های کوچیک در اوردم و داخل  خمیر پیراشکی قرار دادم.که تو پست قبلی طرز تهیه خمیر پیراشکی رو آموزش دادم .
    فقط یک نکته خیلی مهم:تو دستور نون پیراشکی شکر ۲ ق غ نوشته شده.که یک ق به خمیر مایه و یک ق به مواد اصلی زده میشه.شما اگر دوست دارید پیراشکیتون قرمز تر بشه میتونید میتونید شکری که به مواد اصلی میزنید رو ۳ق کنید.اگر هم دوست دارید نونتون زرد رنگ بشه میتونید یک ق شکری رو که به مواد میزنید حذف کنید.
    در هر دو صورت هم به شکر خمیر مایه کاری نداشته باشید

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۲۵
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پخت کیک بدون فر

    عدد تخم مرغ رو با نوک ق چ وانیل و ۱لیوان شکر خیلی خیلی خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه و حجیم،حالا ۱لیوان سرصاف ماست شیرین بهش اضافه کرده یه دور هم بزنید و بعد سه چهارم ۳/۴ لیوان روغن مایع هم اضافه کنید و یه دور هم بزنید.
    و در نهایت ۲ لیوان آردقنادی رو به همراه یک ق غ سرصاف بیکینگ پودر مخلوط و الک کرده به مایه کیک اضافه اش کنید و کمی هم بزنید تا آرد گوله گوله نباشه.قالب رو با روغن جداکننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم و قالب رو توی قابلمه ای که کاملا داغ شده بود و کف اون یه رینگ گذاشته بودم قرار دادم ،درِ قابلمه رو دمکن گذاشتم ،حدودا ۴۰ دقیقه بعد کیک کاملا پخته و آماده شده بود.حرارت باید کم باشه و حتما قابلمه روی شعله بزرگ گازتون باشه.(روش بدون فر بود)
    در روش پخت این کیک با فر:
    دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ،دما فقط از پایین باشه،حدودا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ای میپزه و آمادست.
    توی این کیک میتونید انواع مغزیجات رو هم بریزید و عالی میشه

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان