خانه
1.78M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شام چی درست کنیم ؟

     

    خورشت به آلو

     

    مواد لازم:

    گوشت خورشتی  300 گرم

    به متوسط  2 عدد

    پیاز بزرگ  1 عدد

    رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری

    آلو خورشتی  14 عدد

    آبلیموی تازه  به میزان لازم

    آب به میزان لازم

    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    زعفران دم کرده به میزان لازم

    روغن سرخ کردنی به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده سپس با روغن تفت دهید تا کمی سبک شود پس از آن گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

    حال نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و کمی تفت دهید.

    در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را هم اضافه و دوباره کمی ‌تفت دهید پس از آن آب را به ترکیب مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.

    در همین حین به را خرد کرده سپس داخل تابه ی موردنظر خود آن ها را کمی تفت دهید تا موقع پخت داخل خورشت له نشوند.

    در این مرحله پس از اینکه گوشت پخته شد به و آلو خورشتی ها را به خورشت اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا به و آلو هم پخته شوند.

    در نهایت هم در انتهای پخت خورشت، زعفران و آبلیموی تازه را هم به خورشت اضافه کرده تا آماده شود پس از آن خورشت را در ظرف مورد نظر خود ریخته و همراه با برنج سرو کنید . نوش جان

    نکته: اگر می خواهید طعم خورشت ملس باشد می توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

     

     

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۱۷   ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    دستور پخت خاگینه هویج

    مواد لازم برای خاگینه:

    هویج متوسط  4 عدد

    تخم مرغ  3 عدد

    آرد  3 قاشق غذاخوری

    ماست  3 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر  1 قاشق مربا خوری

    دارچین  به میزان لازم

    گردو آسیاب شده  1/2 پیمانه

     

    مواد لازم برای شربت:

    شکر  1 پیمانه

    آب  2/4 لیوان

    گلاب  1/4 لیوان

    زعفران دم کرده  2 قاشق غذاخوری

    آبلیموی تازه  نصف قاشق غذاخوری

    پودر هل  1/2 قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه:

    ابتدا همه ی مواد مورد نیاز برای تهیه شربت را داخل ظرف موردنظر ریخته سپس روی حرارت قرار دهید تا زمانی که قوام آید.

    حال اجازه دهید تا شربت سرد شود.

    در مرحله بعدی هویج ها را پوست گرفته سپس ریز رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.

    حال تخم مرغ ها، ماست و نصف قاشق مربا خوری دارچین را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا یکدست شود.

    در این مرحله آردی که سه بار الک شده را همراه با بکینگ پودر اضافه کرده سپس هویج را هم اضافه و مخلوط کنید.

    اکنون قالب موردنظر خود را ابتدا چرب کرده سپس نصف ترکیب هویج را داخل قالب پهن کنید.

    پس از آن گردوی آسیاب شده را همراه با 1 قاشق مرباخوری دارچین مخلوط کرده سپس بر روی ترکیب هویج که داخل قالب پهن کرده بودید ریخته و پس از آن بقیه ترکیب هویج را هم روی آن بریزید.

    حال قالب را در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید یا می توانید خاگینه را درون تابه ریخته و روی حرارت گاز بپزید.

    در نهایت زمانی که خاگینه آماده شد، شربتی که از قبل سرد شده است را روی آن ریخته و سپس سرو کنید. نوش جان

     

     

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟
  • ۱۹:۵۱   ۱۳۹۹/۱/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شام چی بپزم ؟

    طرز تهیه موساکا

     

     

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده  400 گرم

    بادمجان  6 عدد

    گوجه فرنگی  6 عدد

    رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذا خوری

    پیاز  2 عدد

    ارگانو  4 قاشق غذا خوری

    آویشن  1 قاشق غذا خوری

    روغن زیتون  4 قاشق غذا خوری

    پنیر موزارلا  300 گرم

    پنیر پارمزان  100 گرم

    زردچوبه  1 قاشق غذا خوری

    دارچین  1 قاشق غذا خوری

    فلفل سیاه  1 قاشق غذا خوری

    نمک  2 قاشق غذا خوری

    روغن سرخ کردنی  به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا بادمجان ها را با پوست از طول به ضخامت ۲ میل برش زده و به جای این که بادمجان ها را داخل روغن زیاد سرخ کنید، با قلم موی آشپزی روی بادمجان ها روغن زیتون مالیده و آن ها را در فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بادمجان ها کمی پخته و کبابی شوند اما دقت کنید که احتیاج نیست طعم دودی به خود بگیرند.

    حال پیازها را به صورت نگینی خرد کرده سپس با روغن سرخ کردنی کمی تفت دهید در حدی که پیاز سبک شود.

    در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید سپس آویشن، ارگانو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را هم اضافه و با یکدیگر به خوبی تفت دهید.

    اکنون گوجه فرنگی ها را داخل میکسر پوره کرده و کنار بگذارید.

    در این مرحله از کار داخل ظرفی نسوز ابتدا یک ردیف بادمجان سپس یک ردیف ترکیب گوشت و روی آن یک ملاقه کوچک پوره گوجه فرنگی در نهایت یک قاشق پنیر پارمزان ریخته و به همین ترتیب تمامی مواد را در ظرف بچینید.

    در نهایت هم پنیرموزارلا را روی تمام غذا ریخته سپس موساکا را در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت ونیم قرار دهید تا کاملا پخته و آماده شود.

    پس از اینکه موساکا آماده شد آن را برش زده و به دلخواه تزیین و سپس سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۹/۱/۱۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شام چی بپزم ؟

    طرز تهیه رول کلم

    مواد اولیه :

    1 عدد کلم پیچ بزرگ

    1 پیمانه گوشت مرغ یا گوشت گاو

    یک دوم پیمانه برنج

    2 عدد پیاز متوسط ( رنده شده )

    2 عدد هویج بزرگ ( رنده شده )

    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    مواد لازم برای تهیه سس رول کلم :

    یک دوم فنجان سس گوجه فرنگی

    1 فنجان خامه ترش

    1 عدد پیاز بزرگ حلقه شده

     

    طرز تهیه :

     

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

    برنج را در آب جوش ریخته و بعد از حدود 10 دقیقه آن را آبکش کنید .

    هویج و پیاز را با روغن زیتون کمی تفت دهید .

    بعد از اینکه هویج . پیاز و برنج خنک شدند آنها را همراه با ادویه درون یک ظرف با هم مخلوط کنید .

    شام چی درست کنیم؟

    برگهای کلم را خیلی آهسته به صورتی که پاره نشوند از گلم جدا کرده و داخل آب جوش به مدت 3 الی 4 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند .

    قسمت سختِ وسط برگها را جداکرده تا هر برگ تبدیل به دو قطعه شود .

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

    برگ کلم را مانند تصویر زیر در دست قرار داده و داخل آنها را با موادی که درست کردید پُر کنید سپس برگ را به صورت رول بپیچید .

    رول ها را داخل یک قابلمه بچینید .

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

    شام چی درست کنیم؟

    برای تهیه سس ابتدا حلقه های پیاز را کمی تفت داده تا طلایی شوند سپس خامه ترش و سس گوجه را به آن اضافه کرده و هم بزنید .

     

    شام چی درست کنیم؟

    سس را روی رول های کلم بریزید و آن ها را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت بپزید .

    شام چی درست کنیم؟

    شام چی درست کنیم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۶/۱/۱۳۹۹   ۱۷:۳۷
  • ۰۷:۳۳   ۱۳۹۹/۱/۲۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شام چی بپزم ؟

    طرز تهیه مرغ با سس قارچ

     

    مواد اولیه :

    0.5 کیلوگرم  سینه های مرغ بی پوست و بدون پوست که به صورت فیله برش داده شده .

    3  قاشق غذاخوری روغن دانه انگور یا روغن زیتون

    آرد . نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    مواد اولیه برای تهیه سس قارچ :

    250 گرم قارچ ، تمیز و قطعه قطعه شده

    1  عدد پیاز متوسط ، ریز خرد شده

    2  قاشق غذاخوری کره

    1/2  فنجان آبگوشت

    1  فنجان خامه سنگین

    1/2  فنجان پنیر پارمسان خرد شده

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    روی تخته برش ، سینه های مرغ را با یک بیفتک کوب بکوبید سپس کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید تا مزه دار شوند.

    شام چی درست کنیم؟

    آرد را به یک کاسه اضافه کرده و هر تکه مرغ را درون آن پشت و رو کنید .

    شام چی درست کنیم؟

    روغن را در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

    هر سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و از هر دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود و دو طرف آن پخته شود.

    مرغ را در یک بشقاب جداگانه بگذارید .



    شام چی درست کنیم؟

    کره و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کمی پخته و قهوه ای شوند.

    سپس قارچ و آبگوشت را اضافه کنید وهم بزنید بعد از نرم شدن ، نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد .

    شام چی درست کنیم؟

    خامه و سپس پنیر پارمسان را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

    حرارت را کم کنید.

    شام چی درست کنیم؟

    مرغ را به قابلمه برگردانید و سس قارچ را روی آن بریزید ، و اجازه دهید این مخلوط چند دقیقه بپزد .

    نوش جان .

    شام چی درست کنیم؟

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۳/۱/۱۳۹۹   ۰۷:۳۶
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۹/۱/۳۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پاستا اسفناج با سس خامه

     

    مواد اولیه :

    نیم کیلوگرم پاستا ( نوع پاستا دلخواه است )

    200 گرم پنیر خامه ای

    1.5 فنجان آب مرغ

    6 فنجان بیبی اسفناج

    1 فنجان پنیر موزارلا ( خُرد شده )

     

    طرز تهیه :

    طبق دستورالعمل روی بسته پاستا را پخته و آبکش کنید .

    در یک تابه بزرگ پنیر خامه ای را با آب مرغ حدود 10 دقیقه بجوشانید.

    فرا را با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    اسفناج را به سس پنیر خامه ای اضافه کرده و هم بزنید . بگذارید این ترکیب 5 دقیقه دیگر بپزد .

    پاستا را به سس اضافه کنید .

    همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و روی آنها را با پنیر موزارلا بپوشانید .

    تابه را درون فر قرار دهید و حدود 7 الی 10 دقیقه آنرا بپزید تا پنیر ذوب شود.

    نوش جان

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۹/۲/۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شام چی بپزم ؟

    طرز تهیه دلمه فلفل با پنیر

     

    مواد اولیه :

     6 عدد فلفل دلمه ای متوسط  ( نصف شده و داخل آنها خالی شده )

    یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون

    نیم کیلوگرم گوشت گاو ( گوشت را به صورت نوارهای باریک استیکی برش بزنید )

    1  عدد پیاز متوسط ( خرد شده )

    170 گرم  قارچ خرد شده

    6  ورق برش پنیر پروولون ( میتوانید به جای این پنیر از پیر موزارلا نیز استفاده کنید )

    2  فنجان برنج سفید پخته شده

    1/2  قاشق غذاخوری پوسته های فلفل قرمز ( اختیاری است )

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    جعفری خرد شده ( برای تزئین )

     

    طرز تهیه :

    فر را 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    تابه  را روی حرارت متوسط گرم کنید کمی روغن داخل آن ریخته و پیاز و قارچ را اضافه کنید ، مواد را هم بزنید و حدوداً 7-8 دقیقه بپزید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    گوشت را به قابلمه اضافه کنید و 3 الی 5  دقیقه آنرا تفت دهید تا زمانی که رنگ آن تغییر کرده و هیچ رنگ صورتی باقی نماند.

    نمک ، فلفل و تکه های فلفل قرمز را به مواد اضافه کرده و آن ها را تفت دهید تا گوشت به خوبی پخته شود .

     تابه را از روی حرارت بردارید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    یک قاشق غذاخوری برنج را درون هر نیمی از فلفل ها قرار دهید (مقدار برنج به اندازه فلفل شما بستگی دارد).

    نصف ورق پنیر را روی برنج بگذارید

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    روی پنیر را با مواد گوشتِ تهیه شده پُر کنید و نصف دیگرِ ورق پنیر را روی آن بگذارید .

    فلفل ها را درون سینی فر چیده و آن ها را به مدت 5 الی 7 دقیقه تا زمانی که پنیرها به خوبی ذوب شوند در فر قرار دهید .

    دلمه ها را با جعفری تازه تزئین کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۶/۲/۱۳۹۹   ۱۷:۱۱
  • ۲۱:۳۳   ۱۳۹۹/۲/۱۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پاستا ریگاتونی

     

    مواد اولیه :

    1 بسته پاستا ریگاتونی  ( نیم کیلوگرم )

    نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌ کرده 

    3 قاشق غذاخوری پیاز داغ  

    یک دوم پیمانه فلفل دلمه ای رنگی 

    1 پیمانه قارچ خرد شده 

    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    1 فنجان پنیر پارمزان

    2 فنجان پنیر موزارلا

    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا به میزان لازم

     

    مواد لازم برای تهیه سس بشامل :

    آرد سفید  2 الی 3 قاشق غذاخوری

    کره  50 گرم

    شیر به میزان لازم

    نمک و فلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    ابتدا پاستا ریگاتونی را داخل آب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه کرده و اجاز دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشند.  

    حال سس بشامل را آماده کنید.

    برای این کار ابتدا آرد را با کره تفت داده تا کمی رنگ آرد تغییر کند سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که به غلظت مناسب برسد و رقیق شود در نهایت نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و سس را کنار بگذارید .


     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در مرحله بعدی گوشت را با مقداری روغن تفت داده سپس قارچ، پیاز داغ، فلفل دلمه ای، نمک و ادویه ها را اضافه کنید.

    وقتی که تمام مواد خوب تفت خورد رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید فقط در حدی که مایه گوشتی کمی رقیق شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پاستا را آبکشی کرده و زیر آب سرد بگیرید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا پاستاها به هم نچسبند .

    پنیر پارمزان را به پاستا اضافه کرده و کاملا با پاستا مخلوط کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

      کف و دیواره های یک قالب کمربندی را با روغن زیتون کاملا چرب کنید.

      برای اینکه چیدن پاستاها راحت تر باشد و در حین چیدن سقوط نکنند، می توانید زیر یک طرف قالب یک پیاله کوچک قرار دهید تا قالب به صورت شیبدار قرار گیرد سپس از سمت پایین تر قالب شروع به چیدن پاستاها به صورت عمودی نمایید

    چیدن پاستاها را تا زمان پر شدن قالب ادامه بدهید.

    فر را نیز با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن نمایید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سس بشامل را روی پاستاها ریخته و کاملا پخش کنید .

    مایه گوشتی آماده شده را روی پاستاها بریزید و با کمک انگشت داخل پاستاها را با مواد گوشتی و سس بشامل پُر کنید .

    روی مایه گوشتی را کاملا صاف کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پنیر موزارلا را روی سطح مایه گوشتی کاملا پخش کنید.

    قالب را در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

    بعد از 15 دقیقه قالب را از داخل فر خارج کرده و کمربند آن را باز کنید سپس پاستا را به مدت 15 دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید .

    برای طلایی شدن روی پنیر، می توانید شعله گریل فر را روشن کرده و قالب را به مدت ۵ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۳/۲/۱۳۹۹   ۲۱:۳۸
  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۹/۲/۱۴
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51229 |36302 پست
    خانم فرهمند :

    طرز تهیه پاستا ریگاتونی

       شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    83

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۹/۲/۲۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سینه مرغ شکم پُر

     

    مواد اولیه :

    4  عدد سینه مرغ تقریباً 1 کیلوگرم

    110 گرم بیبی اسفناج تازه

    110 گرم پنیر خامه ای

    55 گرم پنیر فتا خرد شده

    55 گرم پنیر موزارلا خرد شده

    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

     

    مواد اولیه برای تهیه ادویه :

    2  قاشق چایخوری پاپریکا

    1  قاشق چایخوری پودر زیره

    1  قاشق چایخوری نمک

    1/2  قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

     

    طرز تهیه :

    تمام مواد ادویه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    بیبی اسفناج را کمی خرد کنید و آن را درون یک کاسه با پنیر خامه ای ، پنیر فتا و موزارلا مخلوط کنید .

    ترکیب را با دستان خود کمی ورز دهید تا زمانیکه همه ی مواد به خوبی با هم ترکیب شده و یک خمیر غلیظ بوجود آید .  

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    با استفاده از یک چاقوی تیز کنار هر سینه مرغ را برش دهید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    خمیر اسفناج و پنیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و داخل هر سینه ی مرغ را با خمیر پُر کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    با استفاده از خلال دندان ، برش مرغ را ببندید تا مواد از داخل آن خارج نشود .

    ادویه را با روغن زیتون مخلوط کرده و آن را با قلمو روی دو طرف هر یک از سینه های مرغ بپوشانید .

    مرغ را در فر از قبل گرم شده با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد بپزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۰/۲/۱۳۹۹   ۱۷:۰۳
  • leftPublish
  • ۲۱:۳۶   ۱۳۹۹/۲/۲۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شپرزد پای :

     

    مواد اولیه :

    نیم کیلوگرم گوشت گاو بدون چربی ( چرخ کرده یا به صورت ریز خُرد شده )

    2 عدد هویج متوسط ( خُرد شده )

    2 ساقه کرفس متوسط ( خُرد شده )

    1 عدد پیاز متوسط ( خُرد شده )

    2 فنجان نخود فرنگی یخ زده

    4 فنجان آبِ گوشت گاو

    4 قاشق غذاخوری آرد

    یک سوم لیوان سس کچاپ

    نصف قاشق غذاخوری برگ رزماری خشک شده

    نصف  قاشق غذاخوری برگهای آویشن خشک شده

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    4 فنجان سیب زمینی پوره شده

     

    طرز تهیه :

    در یک قابلمه بزرگ ، گوشت چرخ کرده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید و بگذارید این مواد 10 دقیقه بپزند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سپس نمک ، فلفل ، سس گوجه فرنگی ، گیاهان خشک شده و 3.5 لیوان آب گوشت را اضافه کنید.

    مواد را هم بزنید ، شعله گاز را متوسط کرده  و به مدت 20 دقیقه بپزید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    نخود فرنگی را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در همین حال ، در یک ظرف کوچک ، آرد را در نصف لیوان آب گوشت باقیمانده حل کنید.

    آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید ، حدود 3 دقیقه هم بزنید و بپزید ، تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    مواد را داخل ظرف مناسب جهت قرار دادن در فر و سرو بریزید .

    پوره سیب زمینی را به شکل زیر روی مواد قرار دهید ( میتوانید پوره سیب زمینی را به صورت لایه ای روی مواد بریزید ) .

    ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر با دمای 400 درجه ی فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد قرار دهید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۷/۲/۱۳۹۹   ۲۱:۳۹
  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۹/۳/۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه میگو سوخاری

     

    مواد اولیه :

    نیم کیلوگرم میگو پوست کنده

    1  فنجان آرد سوخاری

    2  عدد تخم مرغ

    1  قاشق غذاخوری آب

    1/3  فنجان آرد

    1/3  لیوان نشاسته ذرت ( مخلوط آرد و نشاسته ذرت باعث میشود میگوها ترد تر شوند اما در صورت دلخواه میتوانید فقط از آرد استفاده کنید )

    3 قاشق غذاخوری آبلیمو

    5 حبه سیر رنده شده

    نمک و ادویه : به مقدار لازم

    روغن برای سرخ کردن : نصف فنجان

     

    طرز تهیه :

    ابتدا میگوها را تمیز کنید و درون یک ظرف بریزید.

    برای طعم‌دار کردن میگوها از آبلیمو، نمک و فلفل کمک بگیرید. آن‌ها را با هم ترکیب کنید و میگوها را در آن بخوابانید و سپس سیر را رنده کنید و به آن اضافه کنید.

    مواد را طوری مخلوط کنید و میگوها را درون آن بخوابانید که مواد به تمام قسمت‌های میگو برسد.

    سپس یک سلفون روی ظرف آن بکشید  و برای 3 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مواد خوب به خورد میگوها روند و آن‌ها طعم‌دار شوند.

    در یک کاسه کم عمق ، تخم مرغ ها را به همراه 1 قاشق غذاخوری آب ترکیب کرده و هم بزنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک کاسه دیگر ، آرد ، نشاسته ذرت و ادویه را با هم مخلوط کنید.

    آرد سوخاری ها را داخل کاسه سوم بریزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    میگوها را در آرد بغلتانید ، آنها را در تخم مرغ آغشته کرده و سپس آنها را درون آرد سوخاری فشار دهید تا آرد سوخاری سطح میگوها را کاملاً بپوشاند.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    تابه یا قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید و حدود نصف فنجان روغن به آن اضافه کنید.

    میگوها را داخل روغن داغ انداخته و حدود 1 الی 2 دقیقه آن ها را سرخ کنید تا زمانی که دو طرف آنها کاملا طلایی شوند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳/۳/۱۳۹۹   ۱۸:۱۹
  • ۱۷:۱۱   ۱۳۹۹/۳/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    تورتیلا با پوره سیب زمینی و قارچ

     

    مواد اولیه :

    4  عدد نان تورتیلا

    1  لیوان پوره سیب زمینی

    2  قاشق غذاخوری کره
    1
     عدد پیاز متوسط ( ریز خرد شده )
    2
     فنجان قارچ ( خرد شده )
    2
     فنجان پنیر رنده شده (موزارلا ، گودا ، پروولون ، موستر )
    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    در یک تابه بزرگ کره را اضافه کرده و بعد از ذوب شدنِ کره پیاز را روی حرارت متوسط حدود 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    قارچ ها را اضافه کنید ، حرارت را متوسط کنید و بگذارید قارچها حدود 5 الی 7 دقیقه بپزید.

    نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    یک چهارم لیوان پوره سیب زمینی را در یک سمتِ نان تورتیلا بریزید سپس کمی پنیر رنده شده روی آن ریخته و مخلوط پیاز و قارچ را به صورت لایه ای به آن اضافه کنید  .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    روی قارچ و پیاز را با پنیر بپوشانید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    نان تورتیلا را از وسط تا زده و با دست خود کمی فشار دهید تا لایه ها به هم وصل شوند.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    نان را در حدود چند دقیقه در تابه با کمی کره سرخ کنید تا طلایی شود  .

    نوش جان



    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۰/۳/۱۳۹۹   ۱۷:۱۴
  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۹/۳/۱۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی همراه با تمام نکات پخت آن

     

    مواد اولیه :

    گوشت گوسفند همراه با قلم : 4۰۰ گرم

    پیاز: ۱ عدد متوسط

    لوبیا: ۱۰۰ گرم

    تره : 200 گرم

    گشنیز . جعفری و اسفناج : هر کدام 100 گرم

    شنبلیله : 50 گرم

    لیموعمانی: ۳ عدد

    نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

    آبلیمو و آبغوره : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

     

    لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید و و چند بار آب آن را عوض کنید .

    اگر معده حساسی دارید و نفخ می‌کنید، از لوبیای چشم بلبلی استفاده کنید.

    لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و داخل یک کاسه قرار دهید سپس روی آنها را آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند .

    پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

    گوشت را با توجه به سایز مورد نظرتان خرد کرده و با پیاز کمی تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شده و کمی سرخ شود سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

    شعله گاز را کم کنید تا گوشت آرام آرام بپزد.

    لوبیاهای خیس خورده را به گوشت اضافه کنید و خورش را روی شعله ملایم گاز بپزید.

     

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در این حین سبزی را شسته و خرد کرده سپس آن ها راسرخ کنید.

    بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده و آب را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.

    1 ساعت قبل از اینکه پخت غذا به اتمام برسد لیمو عمانی ها را به خورشت اضافه کنید .

    در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید .

    از علائم یک خورش جاافتاده روغنی است که روی خورش می‌ایستد، اگر هنگام سرو غذا، همه مواد پخته، اما خوب جا نیفتاده بود ۱۰ دقیقه قبل از کشیدن خورشت ، 3 الی 4 قالب کوچک یخ به خورشت اضافه کنید. این کار تمام روغن خورش را جذب کرده و روی آن می‌آورد و درنتیجه غذا کاملا جا افتاده به نظر می‌رسد.

    زمانیکه خورشت را از روی حرارت برداشتید در صورت دلخواه میتوانید نسبت مساوی از آبلیمو و آبغوره را به اندازه ی دلخواه به خورشت اضافه کنید .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

     

    نکات مهم برای خرد کردن و سرخ کردن سبزی قورمه :

    بهتر است سبزی خورشت قورمه خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.

    اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.

    برای سرخ کردن سبزی بهتر است ابتدا تره را روی حرارت زیاد سرخ کرده و مرتب هم بزنید تا آب آن کاملا خشک شود . سپس گشنیز و جعفری و در نهایت شنبلیله را اضافه کرده و تفت دهید و سپس سبزی را از روی حرارت برداشته و مصرف کنید .

    اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر ( سبزتر) باشد.

    اگر میخواهید سبزی سرخ شده را داخل فریزر نگهداری کنید حتما از روغن جامد برای سرخ کردن آنها استفاده کنید چون روغن مایع در فریزر بوی نامطبوعی به خود میگیرد  .

    اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۷/۳/۱۳۹۹   ۱۰:۴۰
  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۹/۳/۲۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه آنچیلادا مرغ

     

    مواد اولیه :

    2  فنجان مرغ ( مرغ را با ادویه جات آب پز و سپس آنرا ریش ریش کنید ).

         10 عدد نان تورتیلا

         2 فنجان پنیر موزارلا

         3 قاشق غذاخوری کره

         3 قاشق غذاخوری آرد

         2 فنجان آب مرغ

         1 فنجان خامه ترش

        

         نمک . فلفل . ادویه و ترشی فلفل چیلی سبز : به مقدار لازم

    در صورت دلخواه میتوانید از خودِ فلفل سبز به جای ترشی آن استفاده کنید .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    طرز تهیه :

    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    در یک کاسه متوسط ، مرغ پخته شده ریش شده را با یک فنجان پنیر خرد شده به همراه نمک ، فلفل و ادویه مخلوط کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    این مخلوط را روی نان تورتیلا ریخته و نان را به شکل زیر لوله کنید .

      

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    همه ی نان ها را به همین شکل پُر کرده و لوله کنید سپس آن ها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک قابلمه روی شعله متوسط کره را ذوب کنید.

    آرد را به کره اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه آن را خوب هم بزنید تا آرد کاملا صاف شود .



    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    آب مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب کاملا یکدست شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شعله را کم کرده سپس به این سس خامه ترش و ترشی فلفل چیلی را اضافه کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    مخلوط را خوب هم زده و از روی شعله بردارید سپس این سس را روی ساندویچ ها بریزید .

    روی ساندویچ ها را با پنیر خُرد شده بپوشانید .

    ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزد .



    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۴/۳/۱۳۹۹   ۱۶:۳۵
  • ۱۹:۲۴   ۱۳۹۹/۳/۳۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مرغ با سس فلفل دلمه ای

     

    مواد اولیه :

    نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان

    2  قاشق غذاخوری روغن

    1/4  فنجان آبگوشت

    1/2  پیاز متوسط خُرد شده

    2  عدد سیر ، رنده شده

    350 گرم فلفل دلمه ای کبابی شده

    1/2  فنجان شیر پرچرب یا خامه

    1/2  فنجان پنیر پارمسان رنده شده

    1 مشت اسفناج

    1/4  قاشق چایخوری پوسته های فلفل قرمز ( در صورت دلخواه )

    نمک و پاپریکا : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    نصف فلفل دلمه ای های کبابی شده را در مخلوط کن بریزید تا پوره شوند . نصف دیگر فلفل دلمه ای ها را خُرد کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    روی مرغ ها نمک و پاپریکا بریزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    تابه را روی حرارت گذاشته و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود .

    سپس مرغ را اضافه کنید و آن ها را به مدت چند دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی شوند .

    مرغ را از داخل تابه خارج کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    به همان تابه ، پیاز و سیر را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه هم بزنید و بعد آبگوشت را اضافه کنید.

    اجازه دهید تابه روی حرارت بماند تا آبگوشت کمی غلیظ شده و پیازها نرم شوند .



    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    فلفل های خرد شده و پوره شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید .

    بعد از 7 الی 10 دقیقه که مایع کمی غلیظ شد حرارت را کم کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شیر . پنیر پارمسان و اسفناج را به سس اضافه کنید .

     مواد را با هم مخلوط کرده و بعد از چند دقیقه که به یک جوش ملایمی رسید مرغ ها را به آن اضافه کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سس را روی مرغ ها ریخته و اجازه دهید 1 دقیقه بجوشد .

    غذا را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده تزئین کنید .

    نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳۱/۳/۱۳۹۹   ۱۹:۳۰
  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۹/۴/۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه خوراک کلم پیچ با مرغ

     

    مواد اولیه :

    3  قاشق غذاخوری روغن

    750 گرم ران مرغ بدون استخوان ، خرد شده به شکل قطعات کوچک

    1  عدد کلم پیچ سفید متوسط

    2  عدد هویج متوسط (رنده شده )

    1  قاشق غذاخوری پاپریکا

    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    1  فنجان آب مرغ

    نمک ، فلفل : به مقدار لازم

    1 قاشق غذاخوری سس تند

    جعفری تازه خرد شده برای تزئین

     

    طرز تهیه :

    یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن و مرغ را اضافه کنید.

    مرغ ها را چند دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در همین حال ، کلم را به صورت نوارهای نازک خرد کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پاپریکا و رب گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر هم بزنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    کلم را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر بپزید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    هویج رنده شده ، آب مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    همه ی مواد را با هم ترکیب کرده و اجازه دهید تا مواد به مدت 40 دقیقه داخل تابه ( بدون گذاشتنِ درب تابه ) بپزید تا زمانیکه داخل تابه هیچ مایعی باقی نماند.

    در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری سس تند به آن اضافه کنید.

    خوراک را داخل ظرف مناسب ریخته و آن را با جعفری خُرد شده تزئین کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۷/۴/۱۳۹۹   ۱۷:۰۹
  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۹/۴/۱۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    ناهار چی بپزم ؟

    طرز تهیه آبگوشت سنتی

     

    مواد لازم :

    500 گرم گوشت گوسفندی همراه با دنبه

    نصف لیوان لوبیا

    نصف لیوان نخود

    2 الی 3 عدد گوجه فرنگی

    2 حبه سیر

    2 عدد سیب زمینی متوسط

    1 عدد پیاز بزرگ

     2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    2 عدد لیمو عمانی

    نمک، فلفل . زردچوبه و دارچین : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیسانده و چند مرحله آب آن را عوض کنید.

    گوشت آبگوشتی را به همراه نخود . لوبیا و پیاز ، به همراه سیر و گوجه فرنگی در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    یکی از نکات مهمی که در تهیه آبگوشت باید رعایت کنید میزان آب مورد نیاز است. شما ابتدا باید مقدار زیادی آب داخل قابلمه بریزید تا اواسط پخت مجبور نباشید که آب به قابلمه اضافه کنید. اگر در حین پخت مجدد به آبگوشت آب اضافه کنید بر روی طعم گوشت تاثیر خواهد گذاشت. بهتر است از آب جوشیده شده و سرد استفاده کنید.

    شما می توانید در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در قابلمه را بسته و شعله را زیاد کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید سپس کف‌های روی سطح آب را به وسیله یک قاشق جدا کنید.

    زردچوبه و فلفل را اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و شعله را ملایم کنید تا آبگوشت آرام آرام بپزد.

    این کار به این خاطر می باشد که آبگوشت به خوبی جا بیفتد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان لازم دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن سیب زمینی ها فرا برسد .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سیب زمینی ها را از وسط نصف کرده و به قابلمه اضافه کنید .

    بعد از انجام این کار شما  باید چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی بکوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه بریزید .



    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و دارچین را به آبگوشت اضافه کنید.

    این مرحله اختیاری می باشد اما شما می توانید برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

    در برخی مناطق برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش تر و خوشمزه تر شود در آن لیمو عمانی می اندازند. برای این منظور یک ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت ۲ عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و به آبگوشت اضافه کنید. در انتها و پس از پخت لیموعمانی ها را دور بیندازید.

    نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۴/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۰۷
  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۹/۴/۱۵
    avatar
    Roghiiiiiiiii
    کاربر فعال|1 |428 پست
    سلام خسته نباشید بی زحمت میشه یک لیست غذا برای صبحانه وناهار و شام برام ارسال کنید ممنون میشم پاسخ بدین
  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۹/۴/۲۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست
    Roghiiiiiiiii :سلام خسته نباشید بی زحمت میشه یک لیست غذا برای صبحانه وناهار و شام برام ارسال کنید ممنون میشم پاسخ بدین

    سلام دوست عزیز . در پیج زیر میتوانید لیستی از غذاهای ایرانی را ببینید:

    https://www.zibakade.com/Topics/آموزش-آشپزی-و-شیرینی-پزی-آسان-با-عکس-لیست-تاپیکها-TP26040-DI657258/

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان