خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۹/۴/۲۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پیراشکی گوشت

     

    مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی :

    5    زرده تخم مرغ

         2قاشق غذاخوری شکر

         1فنجان خامه ترش

         2لیوان شیر گرم

      1/2فنجان آب گرم

    1.5  قاشق غذاخوری مخمر خشک

      70 گرم کره

         7 فنجان آرد

     

    مواد اولیه برای تهیه مواد میانی پیراشکی :

    گوشت چرخ کرده  3 پیمانه ( میتوانید از گوشت گاو یا گوشت مرغ و ... استفاده کنید )

    1 عدد پیاز بزرگ (رنده شده)

    نمک . فلفل و ادویه : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز . نمک . فلفل و ادویه مخلوط کرده و کمی ورز دهید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    تخم مرغ ها را با شکر و خامه ترش مخلوط کنید.

    آب ، شیر و مخمر را به آن اضافه کنیدو بگذارید 30 دقیقه بماند.

    سپس کره ذوب شده را اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    آرد را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی ورز دهید تا زمانیکه خمیر به دستان شما نچسبد .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    روی خمیر را با مشما پوشانده و بگذارید خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    به دستان خود کمی روغن بزنید سپس خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به شکل دایره هایی با ضخامت متوسط روی یک سطح روغنی پهن کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    خمیر را صاف کرده و داخل آن را با گوشت ورز داده شده پُر کنید سپس یک لایه ی دیگر خمیر رو آن گذاشته و لبه های دو لایه خمیر را به هم بچسبانید .

    هنگامی که دور تا دور خمیر محکم بسته شد ، خمیر را به صورت پیراشکی گرد صاف کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    از یک ماهیتابه ی کوچک با ارتفاع زیاد استفاده کنید ، ماهیتابه را با روغن زیادی پر کنید.

    پیراشکی ها را داخل روغن با حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانیکه گوشت داخلِ آن پخته شده و هر دو طرف پیراشکی طلایی شود .

    پیراشکی ها را روی دستمال تمیز یا کاغذ روغنی قرار داده تا روغن اضافی آنها خارج شود .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۱/۴/۱۳۹۹   ۱۷:۳۱
  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۹/۴/۲۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مرغ کنتاکی با کره گیاهی

     

    مواد اولیه :

    1 عدد مرغ کامل

     

    مواد اولیه برای تهیه کره گیاهی :

     

         4 قاشق غذاخوری کره ، در دمای اتاق

         3 حبه سیر ، رنده شده / چرخ کرده

         1 قاشق غذاخوری تازه مریم گلی ، ریز خرد شده

         1 قاشق غذاخوری رزماری تازه ، ریز خرد شده

         1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، ریز خرد شده

         1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

         1 لیمو کوچک

         1 قاشق چایخوری نمک

         1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

     

    مواد اولیه برای سینی پخت :

     

    8 الی 12 عدد سیب زمینی ریز ، نصف شده

    6 الی 8 عدد هویج متوسط ، خرد شده

    1 عدد پیاز بزرگ ، خرد شده

    2 شاخه از گیاه مریم گلی , 2 شاخه رزماری و 2 حلقه نازک لیمو ترش

    نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم

        

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

         2 قاشق غذاخوری آرد ساده

         2 فنجان آب مرغ

         نمک و فلفل سیاه ، برای طعم دادن

     

     

    طرز تهیه :

     

    مرغ را حداقل 30 دقیقه قبل از قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید.

    تمام مواد تشکیل دهنده کره گیاهی خود را ترکیب کرده و کنار بگذارید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    مرغ خود را بردارید و با چاقوی تیز از بالا تا پایین زیر شکم مرغ را برش داده و دنده ها را به سمت عقب بکشید تا مرغ کاملا از هم باز شده و روی سطح صاف قرار بگیرد .

    قاشق را به زیر پوست مرغ فرو کرده و آن را در زیر پوست حرکت دهید تا فضایی بین پوشت و گوشت ایجاد شود .

    فضای بین پوست و گوشت را با کره گیاهی پُر کنید .

    مقداری از کره گیاهی را نیز روی مرغ ریخته و مرغ را با این مواد کاملا بپوشانید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در سینی فر یا یک سینی بزرگ ، هویج ، پیاز و سیب زمینی های خود را با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل ترکیب کنید.

    برای مرغ خود فضایی ایجاد کنید ، سپس هر برگ از مریم گلی و رزماری را با دو حلقه لیمو در آن قرار دهید.

     مرغ را در وسط سینی فر و سبزیجاتی که داخل آن قرار دادید گذاشته و به مدت 45 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار داده و بپزید .

    بعد از اینکه مرغ را از فر خارج کردید اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا کره گیاهی بین پوست و گوشت کمی سفت شود .

    برای تهیه سس ابتدا روی حرارت متوسط آرد را با کمی روغن مخلوط کرده سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آرد داخل اب مرغ کاملا حل شود .

    نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانیکه سس کمی غلیظ شود .

    سس را از روی حرارت برداشته و موقع سرو روی مرغ بریزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۸/۴/۱۳۹۹   ۱۴:۰۸
  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۹/۵/۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پاستا با سس اسفناج

     

    مواد اولیه :

     

    0.5 کیلوگرم پاستا پیچی ( یا انواع دیگر )

    1 فنجان کنسرو نخود فرنگی یا نخودفرنگی پخته شده

      1فنجان گوجه فرنگی گیلاس ( از وسط نصف شده )

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

    100 گرم بیبی اسفناج

    3  حبه سیر

    3  قاشق غذاخوری روغن زیتون

    1 فنجان شیر پرچرب

    1/4  فنجان مخمر تغذیه ای

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    در غذاساز (یا مخلوط کن) ، بیبی اسفناج ، سیر ، روغن زیتون ، شیر ، مخمر ، نمک و فلفل را ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پاستاها را طبق دستورالعمل نوشته شده روی بسته بندی درست کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سس اسفناج را درون یک قابلمه بزرگ بریزید و برای مدت زمان 4-5 دقیقه روی حرارت متوسط کم بپزید.

    ماکارونی آبکشی شده را به سس اسفناج اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.

    در صورت لزوم از مقداری آب ماکارونی یا شیر برای رقیق تر شدن سس استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و نخود فرنگی ها را به ماکارونی اضافه کنید .

    نخود فرنگی ها را به پاستا اضافه کرده و پاستا را با گوجه گیلاسی تزئین کرده و سرو کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۴/۵/۱۳۹۹   ۲۰:۴۷
  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۹/۵/۱۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه چیکن برگر

     

    مواد اولیه برگر :

     

         4 عدد سینه مرغ بدون پوست

         1 فنجان  کلم پیچ یا کاهو خرد شده

        8-12ورق نازک بیکن ، سرخ شده

      4عدد نان برگر

         3-4 فنجان روغن برای سرخ کردن

    خیار شور و گوجه فرنگی : به مقدار لازم

    پنیر گودا : 4 ورق  

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

    1 و 4/1  فنجان / 300 میلی لیتر کره

         1قاشق چایخوریخوری نمک

    1    قاشق چایخوریخوری پاپریکا

         1/2قاشق چایخوری از هر کدام :  پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل سفید ، فلفل کاین

     

    مواد اولیه برای تهیه مخلوط آرد :

     

     1 و 4/3 فنجان / 250 گرم آرد ساده یا چند منظوره

         2 قاشق چایخوری پاپریکا

         1 قاشق چایخوری از هر کدام : بیکینگ  پودر ، پونه کوهی ، نمک

         1/2 قاشق چایخوری از هر کدام :  پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل کاین

         1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

     

    طرز تهیه :

     سینه های مرغ را روی یک سطح صاف قرار داده و با یک ورق مشمای ضخیم آن را  بپوشانید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    با بیفتک کوب روی مرغ ها را کمی ضربه بزنید تا کمی نازک شوند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    برای تهیه سس در یک کاسه بزرگ ، کره را با پاپریکا ، نمک ، پودر پیاز  پودر سیر ، فلفل کاین و فلفل سفید ترکیب کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سینه های مرغ خود را داخل این سس قرار دهید ، و آنها را داخل مخلوط کاملا بچرخانید تا تمام قسمتهای سینه ی مرغ به سس آغشته شوند .

    روی کاسه را با مشما بپوشانید و کاسه را حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شب درون یخچال قرار دهید .

    مرغ را 30 دقیقه قبل از نیاز از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق نزدیک شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک کاسه کم عمق بزرگ آرد را با پاپریکا ، پونه کوهی ، بیکینگ پودر ، نمک ، پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل کاین و فلفل سیاه ترکیب کنید

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    یک به یک سینه ها را درون آرد غلتانیده و مطمئن شوید که آرد همه ی قسمتهای مرغ را میپوشاند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک قابلمه بزرگ روغن خود را گرم کنید.

    مرغ خود را با دقت در روغن داغ قرار دهید.

    بسته به اندازه و ضخامت سینه های شما در حدود 4 الی 5 دقیقه از هر طرف آن را سرخ کنید و تا زمان طلایی شدن هر دو طرف سینه ی مرغ به سرخ کردن ادامه دهید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    چیکن برگرها را همراه با دو رق بیکن . یک لایه کلم پیچ یا کاهو و خیار شور و گوجه و در صورت دلخواه پنیر گودا داخل نان برگر قرار داده و با سس دلخواه میل کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۹   ۱۹:۴۵
  • ۲۱:۵۲   ۱۳۹۹/۵/۱۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کدو سبز کبابی با سس آلفردو

     

    مواد اولیه :

    3       عدد کدو سبز کوچک

    0.5    کیلوگرم قارچ

    1.5    فنجان خامه زده شده

    2      حبه سیر رنده شده یا پودر سیر

       1/2فنجان پنیر پارمزان

         1 فنجان پنیر موزارلا

    3      قاشق غذاخوری  شیر

    1      قاشق غذاخوری روغن زیتون رقیق

            نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    طرز تهیه :

    کدو سبز ها را به شکل حلقه ای برش زده و کمی کباب کنید .

    برای کبابی کردن کدوها دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

    کدو را در یک ظرف پخت و پز بریزید و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

    برای 10 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو کمی نرم شود.

    کدوهای کبابی شده را به صورت یک یا چندین لایه کف ظرف بچینید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    قارچها را خُرد کرده و در تابه با کمی روغن کمی تفت دهید تا طلایی شوند .

    قارچها را روی کدوها بریزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک قابلمه روی حرارت متوسط/کم خامه زده شده را با روغن زیتون و شیر مخلوط کنید .

    زمانیکه مخلوط شروع به حباب زدن کرد پودر سیر یا سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید .

    نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید .

    مخلوط را کمی هم زده سپس پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر داخل سس کاملا حل شده و سس یکدست شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سس را روی کدو و قارچها ریخته و روی آن را با پنیر موزارلا بپوشانید .

    ظرف را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه روی پنیر طلایی شود در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .

    نوش جان .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۹/۵/۱۳۹۹   ۲۱:۵۴
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۹/۵/۲۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پاستا فتوچینی با میگو و سس خامه

     

    مواد اولیه :

     

    0.5   کیلوگرم میگو ( پاک شده و آب پز شده )

         1 بسته فتوچینی

         2 قاشق غذاخوری کره

         3 حبه سیر

      1/4 فنجان آب لیمو

      1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

      1/2 فنجان خامه سنگین زده شده

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    طرز تهیه :

     

    میگوها را پاک کرده و بشویید .

    آب را به جوش آورید سپس میگوها را به مدت 30 ثانیه یا تا زمانیکه آنها صورتی شوند در آب جوش قرار داده و بعد آبکشی کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    طبق دستورالعمل بسته بندی پاستا را بپزید.

    کره را در تابه ای ذوب کنید ، سیر را به ان اضافه کنید و حدود یک دقیقه آنرا تفت دهید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    میگو و آب لیمو را اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ 

    پاستا را همراه با پنیر پارمسان و خامه سنگین به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند .

    نمک و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله بعد از به جوش آمدنِ سس آن را از روی حرارت برداشته و سرو کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۵/۵/۱۳۹۹   ۱۵:۴۱
  • ۲۲:۵۹   ۱۳۹۹/۶/۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پیراشکی مرغ و کلم پیچ

     

    مواد اولیه برای تهیه خمیر:

     

         2 قاشق غذاخوری سس مایونز

         1 قاشق چایخوری روغن

         1 قاشق چایخوری نمک

         1/3 لیوان شیر گرم

         1/3 فنجان آب گرم

    1 و 2/1  قاشق چایخوری مخمر خشک فعال

        1 و 2/1  قاشق چایخوری شکر دانه دار

         2 فنجان آرد همه منظوره ( الک شده )

     

    مواد اولیه برای تهیه مواد میانی پیراشکی :

     

    0.5 کیلوگرم ران مرغ یا سینه مرغ ، خرد شده به شکل مکعبهای ریز

         1 قاشق چایخوری روغن

         ½ پیاز بزرگ ریز خرد شده

         3 قاشق غذاخوری کره

         3 فنجان کلم ریز خرد شده

         2 هویج کوچک رنده شده

         2 حبه سیر چرخ کرده

         1/4 فنجان آب

    1 و 2/1  قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی

    1 و 2/1  قاشق چایخوری خامه ترش

         3قاشق غذاخوری جعفری و شوید

         1عدد تخم مرغ مخلوط شده با  1 قاشق چایخوری آب

         ½قاشق چایخوری کنجد

     

     

    طرز تهیه :

     

    برای تهیه خمیر در یک کاسه ، مایونز ، روغن ، نمک ، آب و شیر را هم بزنید.

    مخمر و شکر را به آنها اضافه کرده و هم بزنید .

    کاسه را با یک حوله آشپزخانه بپوشانید ، بگذارید 5 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و کف کند.

    به تدریج آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد به خوبی با مواد ترکیب شود.

    روی خمیر را با مشما بپوشانید و خمیر را کنار بگذارید تا در دمای اتاق ، 1.5 تا 2 ساعت استراحت کرده و حجم آن 2.5 الی 3 برابر شود .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در همین حین در یک ماهیتابه بزرگ ، روی حرارت متوسط مرغ را روی 1 قاشق غذاخوری روغن به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود .

    مرغ را از تابه خارج کنید.

    به همان تابه 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کرده و پیاز را درون کره تفت دهید تا نرم شود سپس 2 قاشق غذاخوری کره ، کلم ، هویج ، سیر و آب را اضافه کنید.

    نمک و فلفل. را اضافه کرده و پخت را تا زمانی که کلم ها کاملا نرم شوند ادامه دهید .

    سس گوجه فرنگی ، خامه ترش ، جعفری ، شوید و مرغی را که کنار گذاشته بود اضافه کنید.

    همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر بپزید سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید ، خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید (روی خمیر دوم را بپوشانید).

    خمیر را با وردنه به شکل دایره ای نازک پهن کنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    نیمی از کلم را در قسمت وسط خمیر ریخته و لبه های خمیر را به ارامی روی مواد میانی بکشید تا مواد کاملا با خمیر پوشیده شده و خمیر در وسط دایره بسته شود .

    داخل خمیر بعدی را به همین طریق پُر کرده و ببندید . تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری مخلوط کرده و خوب هم بزنید

    خمیر را با کمک کف گیر برگردانده و با قلمو روی خمیر را تخم مرغ بمالید .

    روی تخم مرغ را کنجد بپاشید .

    فرا را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و پیراشکی ها را به مدت 18 الی 22 دقیقه تا زمانیکه روی پیراشکی ها کاملا طلایی شود داخل فر قرار دهید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲/۶/۱۳۹۹   ۲۳:۰۸
  • ۱۸:۳۱   ۱۳۹۹/۶/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کوفته قلقلی باربیکیو

     

     

    مواد اولیه برای تهیه کوفته :

     

    500 گرم گوشت گاو چرخ کرده

         1/2 فنجان / 35 گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده

         1/4 لیوان شیر

         2 قطعه نان تست، خرد شده به شکل مکعب های کوچک

         2 حبه سیر ، چرخ کرده یا رنده شده

         1 پیاز متوسط ، رنده شده

         1 تخم مرغ

         1 قاشق چایخوری سس ورشستیر

    4/3  قاشق چایخوری از هر کدام : پاپریکا دودی ، نمک

      1/4 قاشق چایخوری از هر کدام : پودر فلفل کاین ، فلفل سیاه

    روغن برای سرخ کردن

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

         1/2 لیوان سس باربیکیو

         1/3 فنجان آب گوشت

         2 حبه سیر ، چرخ کرده

         1 قاشق چایخوری عسل

         1 قاشق چایخوری سس ورستر شایر

         نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

         1 فنجان پنیر موزارلا

         1 فلفل دلمه ای قرمز ، بسیار ریز خرد شده

       

     

     

     

    طرز تهیه :

     

    در یک کاسه بزرگ ، 2 عدد نان تست خُرد شده به شکل مکعب را با شیر ، پیاز ​​رنده شده ، سس ورشستیریر و سیر رنده شده ترکیب کنید.

    مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید نان رطوبت را جذب کند (حدود 5 دقیقه یا بیشتر).

    پارمسان ، تخم مرغ ، پاپریکا دودی ، نمک ، فلفل کاین و فلفل سیاه را اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    آنها را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند

    گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به آرامی مواد را با هم  ترکیب کنید.

    گوشت را بیش از حد هم نزنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    مخلوط را با دست به گلوله های کوچک تقسیم کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا تمام قسمتهای کوفته ها طلایی شوند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در قابلمه ای جداگانه کمی روغن ریخته و سیر را اضافه کرده و سرخ کنید تا طلایی شود

    آب گوشت را به سیر اضافه کرده و هم بزنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سپس سس باربیکیو ، سس ورستر شایر ، عسل ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند .

    کوفته قلقلی ها را به سس اضافه کرده و مطمئن شوید که تمام کوفته ها کاملا آغشته به سس شده اند .

    پنیر موزارلا و فلفل دلمه ای را روی آنها ریخته و درب ظرف را بگذارید تا پنیر روی کوفته ها آب شود .

    کوفته ها را میتوانید به صورت ساندویچ یا با برنج و یا به صورت خوراک همراه با کمی سیب زمینی سرخ کرده میل کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۰/۶/۱۳۹۹   ۱۸:۳۷
  • ۰۳:۱۱   ۱۳۹۹/۶/۲۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مرغ ترش گیلان

     

    نکاتی در مورد تهیه مرغ ترش گیلان:

     

    ۱. سبزی مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز و سبزی محلی خالواش است. می توانید به جای خالواش از نعناع و حتی پونه استفاده کنید. سبزی ها را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.

     ۲. پیاز را ریز خرد کنید، سیر را هم با کناره چاقو له کرده و ریز خرد کنید.

     ٣. می توانید از فیله مرغ نیز استفاده کنید، در صورت تمایل آن ها را خرد کنید.

     ۴. لپه را از شب قبل خیس کنید، ترجیحا در این میان آب آن را چند بار عوض کنید.

     ۵. می توانید به جای آبلیمو از آب نارنج، آب غوره و یا آب انار استفاده کنید.

     

    مواد لازم:

     

    روغن :  به میزان لازم

    سبزی های معطر : ۱ کیلوگرم

    پیاز : ۱ عدد

    سیر : ۴ حبه

    مرغ : ۱ عدد

    لپه : ۱۰۰ گرم

    زردچوبه ، نمک و فلفل : به میزان لازم

    آبلیمو : ۱ پیمانه

    تخم مرغ : ۲ عدد

    ۶. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید.

     

     

     طرز تهیه:

     

    در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.

    در این میان در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.

    مرغ، لپه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.

    بر روی آن ها ۲ لیوان آب بریزید و بگذارید تا مرغ و لپه کاملا پخته و نرم شود.

    سبزی تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و برای ۶۰ دقیقه بپزید.

    آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

    در پایان تخم مرغ های زده شده را در آن بریزید و بگذارید تا پخته شوند.

    خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۰۹:۰۱   ۱۳۹۹/۶/۳۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه راویولی کدو سبز

     

    مواد اولیه :

     2    عدد کدو سبز

    450  گرم پنیر ریکوتا

      1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

         1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

         1 قاشق چایخوری پودر سیر

         1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده

     700 گرم سس ماکارونی

    نمک : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    ریکوتا ، پارمزان ، ریحان ، نمک و پودر سیر را با هم ترکیب کنید.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    کدو سبزها را به شکل نوارهای باریک برش دهید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    دو نوار کدو سبز را به شکل روی هم قرار داده و مخلوط پنیر را در وسط آنها بریزید.

    سپس نوارها را روی هم آورده . از طرفین تا بزنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    رول ها را داخل تابه چیده و روی آنها را با سس ماکارونی و پنیر موزارلا بپوشانید .

    تابه را آن را داخل فر در دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و رول ها را برای حدود 25 دقیقه یا تا زمانی که روی آنها کمی طلایی شود داخل فر بپزید

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳۰/۶/۱۳۹۹   ۰۹:۰۳
  • leftPublish
  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۹/۷/۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه لازانیا

     

    مواد اولیه :

     

    1 کیلوگرم گوشت گاو چرخ کرده

       2 فنجان آب گوشت

       2 عدد کرفس ، خرد شده

       2 هویج متوسط ، رنده شده

       1 پیاز بزرگ سفید ، خرد شده

       3 حبه سیر ، چرخ کرده

       2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

       2 عدد برگ بو

    4/1 فنجان از هر کدام : ریحان تازه و جعفری تازه ، خرد شده (به علاوه مقدار اضافی برای تزئین )

       1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

      1.5 قاشق چایخوری شکر

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    روغن برای سرخ کردن

     

     

    مواد اولیه برای تهیه سس بشامل :

     

         4 فنجان / 1 لیتر شیر ، در دمای اتاق

         5 قاشق غذاخوری آرد ساده

         4 قاشق غذاخوری کره

    100 گرم پنیر پارمسان ، رنده شده

     نمک ، فلفل و جوز هندی : به مقدار لازم

     

    مواد اولیه برای لازانیا :

     

    یک بسته ورق لازانیا

    2 فنجان پنیر موزارلا

     

     

    طرز تهیه :

     

    برای تهیه مواد میانی لازانیا حدود 1 قاشق غذاخوری روغن را درون یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید.

    گوشت گاو را اضافه کنید ، آن را با یک قاشق چوبی همرا با نمک و فلفل تفت دهید تا زمانی که کاملاً قهوه ای شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در تابه ای جداگانه پیاز ، کرفس و هویج را سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در آخرین لحظه سیر را اضافه کنید ، سپس رب گوجه فرنگی خود را اضافه کنید.

    رب گوجه فرنگی را برای چند دقیقه سرخ کنید سپس گوشت را اضافه کرده و خوب هم بزنید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در مرحله ی بعد آب گوشت ، جعفری ، ریحان ، پونه کوهی ، برگهای بو ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و شعله گاز را کم کنید .

    درب ظرف را ببندید و بگذارید حداقل 1 ساعت و 30 دقیقه بجوشد، و گاهی اوقات هم بزنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در همین حال سس بشامل را تهیه کنید .

    برای تهیه سس بشامل کره خود را در یک قابلمه مناسب با حرارت متوسط ذوب کنید.

    آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    به تدریج شیر خود را بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله های آرد به خوبی داخل شیر حل شوند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    اجازه دهید سس 5-10 دقیقه روی حرارت بماند تا غلیظ شود ، سپس جوز هندی ، پنیر پارمسان ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند .

    سس را از روی حرارت بردارید.

    سس نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    کف قالب را کمی از مواد میانی لازانیا بریزید تا ورقه های لازانیا به کف ظرف نچسبد .

    سپس لایه ها را به این ترتیب داخل ظرف بریزید :

    ورق های لازانیا ، مواد میانی ، سس بشامل ، پنیر موزارلا و به همین ترتیب پیش بروید تا ظرف پُر شود .

    در نهایت لایه ی آخر پنیر موزارلا خواهد بود .

    لازانیا را برای مدت زمان 30-40 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود

    لازانیا را با ریحان و جعفری تزئین کرده و سرو کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱/۷/۱۳۹۹   ۲۰:۱۰
  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۹/۷/۱۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی و سس آلفردو

     

    مواد اولیه :

     

    250 گرم پاستا

    450 گرم قارچ

    250 گرم کلم بروکلی

      1/2 فنجان پنیر پارمزان

       2 فنجان خامه

       1 قاشق غذاخوری پودر سیر

      1  قاشق غذاخوری روغن زیتون سبک

    نمک : به مقدار لازم

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    طرز تهیه :

    پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید . بهتر است پاستاها را کمی نیمه پخته نگه دارید تا در طول پخت با سس بافت آن حفظ شود.

    داخل تابه روغن ریخته و قارچ های خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.

    کلم بروکلی ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پاستای پخته شده را به سس اضافه کرده و هم بزنید .

    نکته : در ابتدا ممکن است به نظر برسد که مقدار سس زیاد است، اما ماکارونی مقدار زیادی از آن را جذب می کند و آن را کاملا خامه ای می کند.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۹/۷/۱۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پلو بندری

     

    مواد اولیه:

    روغن : به میزان لازم

    پیاز : 1 عدد

    سیر : 3 حبه

    تن ماهی : 1 قوطی

    گوجه فرنگی : ۱ عدد

    سبزیهای معطر : ۵۰۰ گرم

    نمک، فلفل سیاه، کاری : به مقدار لازم

    برنج :  500 گرم

    زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری

    کره : به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    پیاز و سیر را خرد کنید.

    در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

    تن ماهی را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.

    گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید.

    تن ماهی و گوجه فرنگی خرد شده را به آن ها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.

    برای تند تر شدن طعم غذا می توانید ۱ عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.

    از سبزی معطر مورد نظر مانند گشنیز، شوید، ترخون و جعفری و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید. سبزی ها را تمیز بشویید و آنها را خرد کنید.

    سبزی خرد شده را به همراه نمک، فلفل و ادویه کاری اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

    برنج را از 1 ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.

    برنج را (به همراه آب آن) و زعفران دم کرده به سایر مواد اضافه کنید.

    بگذارید تا آب آن کشیده شود و سپس آن را دم بگذارید.

    می توانید این غذا را با میگو هم تهیه کنید.

    پلو را در ظرف مورد نظر بکشید، کمی کره روی آن قرار دهید و سرو کنید.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۲۱:۲۱   ۱۳۹۹/۷/۲۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مرغ گریل شده

     

    مواد اولیه :

        1/2 فنجان شکر قهوه ای، (به علاوه بیشتر برای پاشیدن روی آناناس)

         1/2 فنجان سس گوجه فرنگی

         1 فنجان آب آناناس کنسرو شده

         1/2 فنجان سس سویا

         1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی

         2 قاشق غذاخوری سس ورستر شایر

         2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

         1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

         1/2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده

         4 حبه سیر ، خرد یا رنده شده

    1      کیلوگرم  ران مرغ بدون استخوان

         چند برش آناناس تازه یا کنسرو شده

         روغن برای سرخ کردن

         پیازچه خرد شده (برای تزیین)

     

     

    طرز تهیه :

    در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه ای، سس گوجه فرنگی، آب آناناس، سس سویا، پاپریکا ، سس ورستر شایر، سرکه سیب و فلفل سیاه آسیاب شده را مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

    1/2  فنجان از این سس را به یک ظرف کوچک انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید (بعداً از این ماده برای ریختن روی مرغ استفاده خواهید کرد).

    بقیه سس را با سیر خرد شده و زنجبیل خوب مخلوط کرده و داخل یک مشما زیپ دار بزرگ بریزید .

    ران مرغ را به سس موجود در مشما اضافه کنید.

    زیپ مشما را ببندید و اطمینان حاصل کنید که مرغ با سس کاملاً پوشانده شده است. مشما را حداقل 4 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

    بعد از 4 ساعت یا یک شب، مرغ را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید حدود 20-30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

    در همین حال، یک تابه را روی حرارت گرم کنید.

    برش های آناناس را داخل تابه قرار داده مقداری شکر قهوه ای را روی برش های آناناس بپاشید و آنها را از هر دو طرف داخل تابه تفت داده و کبابی کنید.

    آناناسها را کنار بگذارید.

    مرغ را گریل کنید:

    اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهی تابه ی چدنی طرح گریل استفاده کنید.

    دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد از 2 دقیقه روی آنها را با قلمو سس بریزید .

    بعد آن ها را روی آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید.

    درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.
    حواستان باشد که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

    نکته: گاهی اوقات بسته به ضخامت ران های مرغ با گریل کاملا پخته نمیشوند بنابراین، در صورت نیاز، پخت مرغ را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه تمام کنید.

    مرغ را با آناناس کبابی سرو کنید و با پیازچه تزیین کنید.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۱۷:۰۳   ۱۳۹۹/۸/۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده با گوشت چرخ کرده و پنیر

     

    مواد اولیه سیب زمینی سرخ شده :

    4  عدد سیب زمینی متوسط

    2  قاشق غذاخوری روغن

    1  قاشق چایخوری فلفل قرمز

    1  قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    مواد اولیه گوشت چرخ کرده و پنیر :

    2  قاشق غذاخوری روغن زیتون

    250 گرم  قارچ خرد شده

    250 گرم فلفل دلمه ای سبز خرد شده

    250 گرم گوشت گاو چرخ کرده

    6 ورق پنیر موزارلا

    1/4  قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز ( اختیاری )

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    سیب زمینی ها را پوست گرفته و به نواری برش دهید.

    درون یک کاسه متوسط قرار دهید و با بقیه ی مواد مخلوط کنید.

    کاسه را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار داده و سیب زمینی ها را به مدت 25 الی30 دقیقه درون فر بپزید.

    در همین حال، یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.

    روغن زیتون، فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه کنید و حدود 7 دقیقه بپزید.

    نمک و فلفل را اضافه کنید و سبزیجات را از تابه خارج کنید.

    به همان تابه ، گوشت چرخ شده را اضافه کنید.

    گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود و رنگ صورتی باقی نماند.

    گوشت را با نمک، فلفل و پوسته های فلفل قرمز مزه دار کنید.

    پنیرها و سبزیجات پخته شده را اضافه کنید.

    حرارت را خاموش کرده و مخلوط را به هم بزنید.

    سیب زمینی سرخ شده را از داخل فر برداشته و داخل ظرف سرو بچینید.

    مخلوط گوشت چرخ کرده و پنیر را روی سیب زمینی ها بریزید.

    در صورت تمایل با جعفری خرد شده تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۹/۸/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ساندویچ استیک با پنیر

     

    مواد اولیه :

    1    کیلوگرم گوشت گاو

         2عدد فلفل دلمه ای سبز

         1پیاز بزرگ زرد

    0.5 کیلوگرم قارچ

     0.5 کیلوگرم پنیر ورقه ای پرولون یا پنیر ورقه ای موزارلا

         2 قاشق غذاخوری روغن

    نان باگت : به تعداد دلخواه

     نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    گوشت گاو را به برش های بسیار نازک تبدیل کنید.

    فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک ، پیاز و قارچ را به صورت حلقه ای خرد کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ماهیتابه را با روغنی از قبل گرم کرده ، پیاز ، فلفل دلمه ای و قارچ را به آن اضافه کنید.

    مخلوط را روی حرارت زیاد بپزید تا همه سبزیجات قهوه ای طلایی شوند.

    سپس مواد سرخ شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

    گوشت گاو خرد شده را به همان ماهی تابه اضافه کنید ،

    نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

    گوشت را داخل روغن تفت دهید تا گوشت گاو کاملاً پخته شود.

    سبزیجات را به گوشت گاو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    روی آن ها را با ورقه های پنیر بپوشانید و اجازه دهید یک دقیقه بماند تا پنیرها آب شوند.

    نان های ساندویچی را با مخلوط گوشت پر کرده و در حالی که همه چیز هنوز گرم است سرو کنید.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۹/۸/۱۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ترشه تره گیلان

     

    مواد اولیه:

    سبزی های معطر : ۱ کیلوگرم

    نعناع : ۱ پیمانه

    برنج : 2/1 پیمانه

    آبلیمو : به میزان لازم

    روغن  به میزان لازم

    سیر 2/1 بوته

    زردچوبه، نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

    تخم مرغ : ۲ عدد

     

    طرز تهیه:

    برای سبیزی ها از ترکیبی از گشنیز، اسفناج، جعفری، تره، برگ چغندر، شوید و چند شاخه شنبلیله استفاده کنید. اگر دسترسی دارید، به جای نعناع از سبزی محلی خالواش هم می توانید استفاه کنید.

    سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید.

    برنج را از قبل برای حدود ۱ ساعت خیس کنید.

    سبزی های خرد شده را به همراه برنج خیس خورده، در قابلمه ای بریزید، بر روی آن ها ۳ لیوان آب بریزید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه بپزند.

    وقتی سبزی ها پختند و آب آن ها کشیده شد، آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بجوشد.

    می توانید به جای آبلیمو از هر نوع ترشی دیگر مانند آب غوره، آب نارنج و یا آب انار استفاده کنید. همچنین می توانید برای ترش کردن غذا از چند عدد گوجه سبز استفاده کنید.

    برای لعاب دار شدن خورش می توانید ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج و یا گندم هم به مواد اضافه کنید.

    سیر را خرد کنید.

    در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید.

    سیر را به همراه زردچوبه در آن تفت دهید و بعد به همراه نمک و فلفل سیاه به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

    آن را بچشید و در صورت نیاز آبلیمو و چاشنی بیشتری به آن اضافه کنید.

    در پایان تخم مرغ ها را روی خورش بشکنید و اجازه دهید تا پخته شوند.

    می توانید تخم مرغ را جدا بزنید و بعد با سایر مواد ترکیب کنید، ولی آن را خیلی ریز نکنید.

    می توانید این خورش را در کنار برنج و یا با نان میل کنید.

    نوش جان.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۰۳:۰۰   ۱۳۹۹/۸/۲۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه خورشت نارنگی

     

    مواد اولیه :

    مرغ تکه شده : 6 قطعه

    هویج خلال شده : نیم کیلو

    خلال پوست لیمو و نارنج و نارنگی : 1 ليوان

    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    پیاز سرخ کرده : ۴ قاشق سوپخوری

    آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری

    شکر : ۴ قاشق سوپخوری

    زعفران : 1 قاشق غذاخوری

    نارنگی پوست گرفته شده : 1 كيلو

    نمک و ادویه : به ميزان لازم

    آب : ۴ لیوان

    آرد : ۲ قاشق غذاخوری

    رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری

    خلال پسته و بادام (برای تزیین) : جمعا ۱۰۰ گرم

     

    طرز تهیه:

    خلال پوست لیمو، نارنج و نارنگی را ۲ تا ۳ بار با آب سرد بجوشانید و آب آن را عوض کنید.

    سپس ۲۴ ساعت در آب سرد بگذارید و در این مدت ۴ تا ۵ بار آب آنرا عوض می کنید تا تلخی خلالها کاملا گرفته شود.

    مرغها را سرخ کرده و در یک قابلمه همراه پیاز سرخ کرده، زعفران، نمک و ادویه و آب بگذارید بپزد تا زمانیکه حدود 1.5 لیوان از آب آن باقی بماند.

    خلال هويجها را سرخ کرده و همراه خلالهای پوست مرکبات با شکر و آبلیمو به مرغ اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند.

    در صورت تمایل برای تغییر چاشنی می توانید مقدار شکر و آبلیموی آنرا کم و زیاد کنید.

    در هنگام جوش زدن آرد را در روغن سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.

    رب را هم در مواد ریخته و بگذارید بجوشد و به روغن بیفتد .

    زمانیکه خورشت کاملا آماده شد پوست نازک روی نارنگی را گرفته و در خورشت بریزید.

    دقت کنید که نارنگی ها باید حدود 2 دقیقه در خورشت بپزد تا له نشوند.

    بعد از 2 دقیقه زیر گاز را خاموش کرده و خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید.

    در پایان خورشت را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

    نوش جان .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۹/۹/۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه موغ سوخاری با پنیر پارمزان

     

    مواد اولیه :

         2 عدد سینه مرغ بزرگ

         1/2 فنجان آرد همه منظوره

         2 تخم مرغ ، هم زده شده

         1/2 فنجان آرد سوخاری

         1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

         1/2 قاشق چایخوری پودر سیر

         1-2 فنجان پنیر موزارلا خرد شده

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    جعفری خرد شده برای تزیین

     

     

    مواد اولیه سس :

         2 قاشق غذاخوری روغن

         3 حبه سیر ، رنده شده

       1/2فنجان پیاز زرد ریز خرد شده

    1       فنجان گوجه فرنگی خرد شده

         1 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

         2 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

         نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    برای تهیه سس ابتدا در یک قابلمه، روغن را با حرارت متوسط ​​گرم کنید.

    پیاز و سیر را حدود 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.

    بقیه مواد سس را اضافه کنید.

    بگذارید تا جوش بیاید و سپس زیر شعله را کم کنید تا حدود 10-15 دقیقه بجوشد.

    در همین حال، مرغ را آماده کنید.

    هر سینه مرغ را به صورت افقی به دو نیم کنید، به طوری که برای هر سینه 2 کتلت داشته باشید.

    هر کتلت را کمی کوبیده تا نازک شود.

    کتلتها را از هر دو طرف با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.

    در یک کاسه کم عمق ، آرد را اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

    سپس در یک کاسه کم عمق دوم ، تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید.

    در یک کاسه کم عمق سوم، آرد سوخاری، پارمزان رنده شده ، نمک و پودر سیر را اضافه کنید.

     

    مقداری روغن را در یک تابه بزرگ نچسب گرم کنید.

    یکی یکی مرغ ها را درون آرد بغلتانید سپس انها را داخل تخم مرغ غلتانده  در نهایت دو طرف آنها را با پودر سوخاری بپوشانید

    در هنگام حرکت ، مواد اضافی را تکان دهید.

    این کار را با سینه مرغ باقی مانده تکرار کنید.

     

    با انداختن مقداری آرد سوخاری داخل روغن تست کنید که روغن به اندازه کافی داغ است. اگر صدای جیر جیر شنیدید، آماده است.

    اگر قبل از داغ شدن روغن ، مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید، مرغ شما تُرد نخواهد شد.

    مرغ را از هر دو طرف داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شده و پخته شود.

    نکته سریع: قبل از اینکه یک طرف آن قهوه ای طلایی شود، آن را بچرخانید و طرف دیگر را سرخ کنید، و دوباره آن را برگردانده و ...

    این باعث می شود که مرغ شما قبل از طلایی شده کاملا پخته شود .

    وقتی مرغ آماده شد، حرارت را خاموش کنید.

    روی هر طرف مرغ، یک مشت پنیر موزارلا خرد شده اضافه کنید و پنیر را روی مرغ پخش کنید .

    مرغ ها را به مدت 1 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید ، تا پنیر روی آنها کاملا ذوب شود.

     روی مرغ ها را چند قاشق سس ریخته و با جعفری تزئین کنید .

    میتوانید مرغ را با اسپاگتی یا هر غذای دیگری که دوست دارید سرو کنید!

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • ۱۷:۱۵   ۱۳۹۹/۹/۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه لازانیای اسفناج و پنیر

     

    مواد اولیه لازانیا :

    10  ورق لازانیا

    300 گرم بیبی اسفناج

    2  قاشق غذاخوری روغن

    1  پیاز متوسط خرد شده

    2  حبه سیر خرد شده

    1  فنجان پارمزان

    2  فنجان موزارلا خُرد شده

    1  فنجان پنیر ریکوتا

    1  عدد تخم مرغ

    1/4  فنجان شوید خرد شده

    1/4  فنجان ریحان خرد شده

    4 فنجان سس مارینارا  

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    مواد اولیه سس مارینارا :

    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    1 فنجان پیاز ریز خرد شده

    3/1 فنجان هویج خرد شده

    3 حبه سیر خرد شده

    4/1 فنجان ریحان تازه خرد شده 1

    2/1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک 1

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    0.5 کیلوگرم گوجه فرنگی خرد شده

    2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    1-2 قاشق چایخوری شکر (اختیاری)

    2/1 فنجان آب

     

    طرز تهیه سس مارینارا :

    در یک قابلمه بزرگ ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.

    پیاز ، هویج و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند .

    گوجه فرنگی را همراه با بقیه ی مواد به آنها اضافه کرده و هم بزنید .

    مواد را روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که سس به قوام دلخواه برسد بپزید.

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    طرز تهیه لازانیا :

    ورق های لازانیا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید و آنها را با آب سرد آبکش کرده و کنار بگذارید.

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

    در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن روی حرارت متوسط حدود 7 دقیقه تفت دهید.

    سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    اسفناج را اضافه کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا نرم شود.

    حرارت را خاموش کرده، نمک و فلفل را اضافه کرده و آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    پارمزان، 1 فنجان موزارلا، ریکوتا، تخم مرغ و گیاهان خرد شده را به اسفناج اضافه کنید.

    همه چیز را خوب مخلوط کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    برای مونتاژ رول ها ، یک قاشق بزرگ از مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت روی هر ورق لازانیا  پخش کنید.

    سپس ورقه ها را به آرامی رول کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    کف ظرف پخت را 2 فنجان سس مارینارا بریزید و رول ها را داخل ظرف بچینید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    باقیمانده سس مارینارا و پنیر موزارلا را روی آنها بریزید و به مدت 20-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان