خانه
290K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۵/۱۲/۱
    avatar
    سمانه 25
    کاربر جديد|46 |46 پست
    لوز نارگیل کسی طرز تهیه اش داره به من بده؟اگه کسی درست کرده میشه بگه چجوریه؟درست کردنش سخته یا راحته؟
  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۵/۱۲/۲
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست
    من شیرینی درست کن نیستم والا سمانه جون که بگم چجوریه !!!! ولی بقیه شاید بتونن بهت بگن
  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۵/۱۲/۳
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست

    طرز تهیه برساق 

    مخصوص لرستان1

    مواد لازم :

     آرد  ۸ لیوان
     شکر  1لیوان
    روغن حیوانی دو سوم  الی نیم لیوان
    بکینگ پودر 2قاشق مربا خوری
     زردچوبه یک الی یک و نیم قاشق چایخوری
    نمک نصف قاشق چایخوری
    شیر ۲ لیوان
    پودر گردو ۱ لیوان
    پودر توت خشک ۱ لیوان (پودر شکر)
    پودر دارچین ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
    رازیانه نیم کوب ۲ قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
    سیاه دانه قدری

    طرز تهیه :

    ۱ـ آرد  +  نمک + شکر + بکینگ پودر + رازیانه + زردچوبه ----------> در ظرف گودی خوب مخلوط شود
    ۲ـ به مواد ردیف اول را روغن اضافه کرده وخوب با کف دست  مواد را سائیده تا گلوله گلوله نشود
    ۳ـ شیر اضافه کنید و خوب ورز دهید( ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ) تا خمیرصاف و یکدست شود اگرخمیر سفت بود کمی شیر اضافه کنید .
    ۴ ـ روی خمیررابا نایلکس پوشانده و یک دستمال تمیزی روی ظرف بیندازید و خمیر ۲۲ ساعت استراحت کند 
    این نان که معمولا با روش های مختلف درست میشود و از نانهای محلی مناطق غرب کشور(استان های کرمانشاه و لرستان و کردستان و ...) می باشد .نان برساق ترکیبی از شیر و آرد و روغن حیوانی و شکر است.معمولا این نان را بدون مغز درست می کنند .این دستور خمیر ، ابتکاری و خودم تهیه کرده ام .که بسیار ترد و خوشمزه میشود و شکر را در مایه داخلی (مغز) حذف کرده وتوت خشک که دارای ارزش غذایی فراوانی است جایگزین کرده ام این نان به روش های مختلف پخت میشود .در روستاها با استفاده از ساج این نان را مثل سایر نانها میپزند . بعضی در روغن حیوانی سرخ می کنند . اما من دو روش دیگر برای پخت این نان را برای شما مینویسم .

    روش اول:
    از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی برداشته و کف دست باز وداخل آنرا با دو الی سه قاشق از پودر گردو و دارچین و پودر توت خشک پر کنید و لبه های خمیر را به هم بیاورید و کمی خمیر را کف دست جابه جا کنید تا خوب گرد شود سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد باضخامت یک و نیم الی دو سانتی مترپهن کنید و روی آنرا با برس ، زرده زده شده بمالید و سیاه دانه یا کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع الی ۲۰ دقیقه بگذارید و بعد در گرمکن فر گذاشته تا رویش طلایی شود .

    طرز تهیه برساق, طرز پخت برساق, سایت آشپزی

    روش دوم :
    بدون استفاده از فر است .به همان طریق بالا نان را مغز گذاری کرده و دیگر نیازی به زرده و سیاه دانه نیست حتی بدون مغز هم میتوان این نان را درست کرد .ماهیتابه کفه ضخیمی مثل همین ماهیتابه های رژیمی را روی شعله پخش کن و حرارت کم روی گاز گذاشته و نصف الی یک قاشق چایخوری روغن حیوانی برای هر دانه از نانها در ماهیتابه ریخته و پس از پهن کردن نان با وردنه ، نان را در کف ماهیتابه گذاشته و یک طرف آن که پخته شد نان را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد در این روش روغن زیادی مصرف نمی شود و نسبت به سرخ کردن روش خیلی بهتری است .
    برای نگهداری این نان نیازی به یخچال نیست و کافیست که در نایلکس و ظرف در بسته و در جای خنک تا یک هفته بیرون از یخچال نگهداری کنید ودر صورت نگهداری دریخچال یکی دو ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کرده و در جای گرمی بگذارید تا از حالت سفتی خارج شود به علت داشتن روغن حیوانی وقتی در جای سرد قرار گیرد کمی سفت شده و با گرم کردن دو باره نرم میشود.

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۵/۱۲/۸
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست

    شیرینی شکوفه خا کردستان

    شکوفه خا یک نوع شیرینی مخصوص کردستان و به ویژه منطقه بیجار است که تهیه آن مهارت زیادی می خواهد و اهالی این منطقه معمولا در ایام عید نوروز جهت پذیرایی از مهمانان این شیرینی را تهیه می کنند. شکوفه خا در گویش گروسی به معنای شکوفه تخم مرغ است که با توجه به اشکال گل مانندی که این نوع شیرینی دارد، این نام زیباتر و متناسب تر از نان پنجره ای است.

    مواد لازم جهت تهیه شیرینی شکوفه خا:

    تخم مرغ: ۸ عدد

    آرد سفید: ۱ فنجان

    شیر: ۱ فنجان

    گلاب: نیم فنجان

    خاک قند: به میزان لازم

    روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه شکوفه خا:

    تخم مرغ ها را شکسته و کاملا هم می زنیم. سپس شیر و گلاب را افزوده و کمی دیگر هم زده و آرد سفید را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود و یک مایه ی یکدست و روان داشته باشیم.

    روغن را در تابه ریخته و هنگامی که گرم شد، قالب را در آن زده و سپس تا نیمی از ارتفاع قالب را در مایه شیرینی زده و باز قالب را در روغن می زنیم که به علت وجود درصد بالای تخم مرغ در مواد شیرینی، در عرض چند لحظه شکل گرفته و با یک تکانِ دست داخل روغن داغ می افتد و ما باید با چنگال سریعا آن را از روغن خارج نموده و اقدام به درست نمودن شکوفه بعدی نماییم. پس از اینکه شکوفه ها خنک شد به میزان دلخواه روی آنها خاک قند می پاشیم.

    نکات:

    ۱- اگر مقدار کمی از ارتفاع قالب را در مایه فرو کنیم شکوفه به خوبی شکل نمی گیرد.

    ۲- اگر مقدار زیادی از ارتفاع قالب را در مایه فرو کنیم به حدی که در برخی قسمتها بالای قالب را نیز بپوشاند شکوفه به قالب می چسبد و کندن آن دشوار است و ممکن است باعث سوختن آن شود.

    ۳- اگر روغن کم داغ باشد شکوفه وا می رود.

    ۴- اگر روغن زیاد داغ باشد شکوفه می سوزد و سیاه میشود.

    ۵- پخت یک شکوفه خا عالی نیازمند تمرین زیاد و کسب مهارت بصورت تجربی است.

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۱۲/۸
    avatar
    سمانه 25
    کاربر جديد|46 |46 پست
    زیباکده
    mona mona : 
    #شيريني_لوز_نارگيل #شیرینی_عید_نوروز

    مواد لازم
    شكر: ٢ پيمانه
    آب: ١ پيمانه
    بادام پوست كنده: ٣٠٠ تا ٣٥٠ گرم
    گلاب: ٢ قاشق سوپ خورى
    بادكا: ١ قاشق سوپ خوري
    آب زعفران خيلى غليظ: ١ قاشق سوپ خورى (در صورت دلخواه)

    طرز تهيه
    اول آب و شكر و گلاب رو روي حرارت گذاشتم تا شكر حل بشه و بجوشه پس از اينكه شربت به جوش اومد بادكا رو اضافه كردم و صبر كردم تا شربت قوام بياد، پس از قوام اومدن از روى حرارت برداشتمش و صبر كردم تا كاملا خنك بشه، بعد با همزن شربت رو خوب زدم تا سفيد بشه و از حالت شيشه اى در بياد دقت كنيد تا خيلي زياد هم نزنيد چون باعث ميشه كه شيريني سفت بشه بعد بادام پودر شده رو بهش اضافه كردم(بادام پوست كنده رو آسياب كردم پودر بادام رو تا جايي اضافه كردم كه خمير لطيفي به دست بياد و وقتي كه خمير به دست نچسبيد ديگه اضافه نكنيد، دقت كنيد پودر بادام بايد كاملا نرم باشه و زير دندون احساس نشه). داخل قالبم رو كاغذ روغني انداختم و خمير رو به ضخاما ١/٥ سانت داخلش پهن كردم و بعد از صاف كردن به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال گذاشتم تا كاملا خودشو گرفت بعد با رولت به صورت لوزى برش زدم. ميتونيد به نصف شربت (بعد از هم زدن) آب زعفرون اضافه كنيد تا شيرينيتون ٢ رنگ بشه، براى داشتن شيرينى لوز پسته يا لوز نارگيل به جاى پودر بادام ميتونيد از پودر پسته و يا نارگيل اضافه كنيد.
    زیباکده

    مونا جان الان دقت کردم شیرینی لوز نارگیل شما گذاشته بودی ممنون عزیزم 1

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۵/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    خواهش ميكنم عزيزم
    اگر دنبال مطلبي هستيد اون قسمت بالا عزيزم ميتونيد سرچ كنيد و راحت تر در دسترستون قرار ميگيره گلم
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۵/۱۲/۱۵
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست

    شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز 96

    مواد لازم :

     کره نرم و خرد شده  ۱۸۵ گرم
     وانیل  1/4 قاشق چایخوری
     شکر ۱۶۵ گرم
     زرده تخم مرغ ۲ عدد
    پودر بادام ۶۰ گرم یا نصف پیمانه
    آرد ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    مارمالاد تمشک یا آلبالو ۴ قاشق غذاخوری
    رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری


    طرز تهیه :
    1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

    2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم  مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

    3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

    4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

    5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

    6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳۳ هفته قابل نگهداری است.

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست

    شیرینی فسایی


    نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز

    شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی. این شیرینی برای پذیرایی های عید نوروز مناسبه و ظاهر زیبایی هم داره.

    دستورهای مختلف و در عین حال مشابهی برای این شیرینی داده شده. بعضی از این دستورها نیاز به استراحت یا چرخ کردن دارن، بعضی هم نه.

    از بین چندین دستور که همه شون هم امتحان شده بودن، من این یکی رو به لحاظ بافت و طعم و سهولت تهیه بیشتر پسندیدم که تقدیمتون میشه.
    دمای فر: ۱۷۵ درجه سانتیگراد
    زمان : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

     

    مواد لازم :

    آرد سفید: ۷۵۰ گرم

    آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم

    روغن جامد: ۵۰۰ گرم

    پودر قند الک شده : ۵۰۰ گرم

    هل ساییده الک شده: ۲ ق چ

    تخم خرفه و زعفران آب کرده برای تزیین

     

    طرز تهیه شیرینی فسایی :

    روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود .

    بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود ۷ میلی متر باز کرده کاتر (قالب) ظریف می زنیم.

    روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین می کنیم.

    در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه طبخ می کنیم.
    این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم.

    ویرایش شده توسط fatemeh.g21 در تاریخ ۲۳/۱۲/۱۳۹۵   ۱۴:۴۲
  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی دارچینی مکزیکی

     

    مواد لازم:

    کره: 225 گرم
    شکر ریز: 50 گرم
    وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد: 225 گرم
    آرد ذرت: 115 گرم

     گردو یا فندق خرد شده : به مقدار لازم

     دارچین: یک قاشق چای خوری

    پودر قند : 50 گرم

     

    طرز تهیه  :

    ابتدا فر را در دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

    کره و شکر را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا نرم شود. دقت کنید که هر چه بیشتر هم بزنید شیرینی تردتر می شود.

    آرد سفید و دارچین را با هم مخلوط کنید و بعد الک کنید و کم کم به مایه کره و شکر اضافه نمایید.

    خمیر به دست آمده را ورز دهید تا نرم شود. سپس خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم کنید

    آن ها را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید.

    سفیده ی تخم مرغ را بزنید و با قلمو روی گلوله ها بمالید.

    مغزهای خرد شده را روی روی خمیرها بریزید و کمی فشار دهید.

    سینی را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید و بعد از پخته شدن با پودر قند تزیین کنید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۸/۱۱/۲۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید نوروز

    شیرینی پفکی گردویی :

    مواد لازم

    ۳ عدد زرده تخم مرغ

    ۱/۲ لیوان پودر قند

    ۱/۲ لیوان گردو

    ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر

    ۲ قطره گلاب - در صورت دلخواه

    ۱/۴ قاشق غذا خوری وانیل

    ۱ قاشق چای خوری پودر هل

     

    طرز تهیه :

      زرده ها را داخل کاسه ریخته همراه وانیل . هل و بکینگ پودر حدود ۱۰ دقیقه با همزن مرتب هم میزنیم تا زرده ها تبدیل به مایع کرم رنگِ کش دار شوند

      سپس پودر قند را آرام آرام در سه مرحله اضافه میکنیم .

    گردوها رو به مایع اضافه میکنیم .

      ته سینی فر کاغذ روغنی گذاشته نصف قاشق از مواد رو با فاصله در سینی میچینیم .

      ۱۵ الی ۲۰ دقیقه سینی را در فر میگذاریم بعد با پودر پسته تزیین میکنیم .

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۲۲:۲۲   ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی نعل اسبی

    مواد لازم

    1. ۱۰۰ گرم کره
    2. ۴۰ گرم پودر قند
    3. ۱ عدد زرده تخم مرغ
    4. ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل
    5. ۲۰۰ گرم آرد

    مراحل

    1. اول کره و تخم مرغ را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط هم دما شود و کره نرم شود

    2. کره نرم شده و پودر قند را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا یکدست شود و کرم رنگ شود زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دو الی سه دقیقه می زنیم

    3. آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا تا آرد به خرد خمیر برود حتماً با نوک انگشت خود خمیر را جمع کنید چون اگر با کف دست ورز بدهید خمیر به روغن می افتد

    4. مقدار آرد تقریبی است پس آن را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد اگر کم بود اضافه می‌کنیم اگر زیاد بود همه آرد را اضافه نمی کنیم اگه آرد را زیاد بریزیم لطافت شیرینی از بین می‌رود

    5. بعد که خمیرمون جمع شد به اندازه یک گردوی کوچولو از اون بر می داریم و به صورت استوانه آن را در می آوریم و به صورت نعل اسب باز می گذاریم یا می توانید آن را به هم بچسبانیم

    6. داخل سینی فر (من ازتستر استفاده می کنم)کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هایمان را داخل آن می گذارد با دمای ۱۵۰ به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی ها نباید زیادی طلایی شوند

    7. وقتی که آماده شد اجازه می دهیم تا خنک شود بعد شیرینی ها را داخل شکلات آب شده می زنیم و مغز دلخواه یا ترافل های رنگی روی آن می ریزیم. نوش جان

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۹/۱۱/۱۳۹۸   ۲۲:۲۲
  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۸/۱۲/۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید با ماندگاری بالا

    شیرینی بهشتی

    مواد لازم:

    ۲۰۰ گرم آرد سفید

    ۱۰۰ گرم پودر قند

    ۱۰۰ گرم روغن جامد

    ۲۵ گرم روغن مایع

    ۱/۴ قاشق جایخوری وانیل

    ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا ۲ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده

    پودر پسته برای تزیین

    مراحل تهیه:

    ۱- ابتدا روغن جامد که در دمای اتاق کمی نرم شده و پودر قندی که الک کردیم را با همزن میزنیم تا مخلوطی کاملا سفید و یکنواخت به دست بیاد.

    ۲- حالا وانیل را اضافه کنید و باز مواد را با همزن بزنید.

    ۳- در مرحله بعدی آرد را اضافه کنید.

    ۴- ابتدا مواد را کمی با قاشق هم بزنید تا به خورد هم بروند.

    ۵- حالا با دست فقط در حد منسجم شدن ورز بدهید.

    ۶- در نهایت روغن مایع را هم اضافه کنید و کمی ورز بدهید تا خمیر نرم و منسجم بشود.

    ۷- حالا نیمی از خمیر را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید و نیمی دیگر را سفید بگذارید تا در نهایت دو رنگ شیرینی داشته باشید.

    ۸- حالا یا مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکوفه بزنید یا مثل من گردشان کرده و بعد روی آن طرح بدهید.

    ۹- در نهایت وقتی همه مواد را شکل دادید داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید بگذارید و اجازه بدهید تا برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی‌ها بپزند. قبل از قرار دادن شیرینی‌ها در فر می‌توانید با پودر پسته تزیینشان کنید. وقتی شیرینی‌ها را از فر در میاورید هنوز کمی نرم هستند که باید اجازه بدهید تا بعد از سرد شدن خودشان را بگیرند.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۸/۱۲/۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید خانگی

    شیرینی نخودچی

    مواد لازم:

    آرد نخودچی 1 کیلو
    پودر قند 350 گرم
    روغن جامد :350 گرم
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر پسته به میزان لازم

    طرز تهیه :


    ابتدا پودر قند را با روغن جامد مخلوط کنید تا کاملا پوک شود.

    هل و وانیل را اضافه کنید و بعد از آن آرد نخودچی را کم کم بریزید و با دست ورز دهید.(سفتی آن باید به اندازه ای باشد که بتوان با دست فرم داد)
    آن را در نایلون ریخته و یک شب در یخچال قرار دهید.

    بعد از این مدت دوباره آن را با دست ورز دهید و روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و قطر آن را به یک سانتی متر برسانید سپس با قالب های مخصوصی که دارید آن هارا قالب بزنید و در سینی فر قرار داده(فر را از قبل گرم کنید)10 دقیقه در فر با دمای 170 درجه قرار دهید.

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۸/۱۲/۱۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید خانگی

    طرز تهیه شیرینی اتریشی

      مواد اولیه :

    مارگارین نرم شده با دمای آشپزخانه 200 گرم
    پودر قند 80 گرم
    اسانس وانیل (مایع) 3 قاشق چایخوری
    زرده تخم‌مرغ 4 عدد
    آرد 250 گرم
    شکلات تخته‌ای آب شده 50 گرم
    پودر نارگیل برای تزیین 50 گرم

     

     

    طرز تهیه شیرینی اتریشی  :
    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز با حرارت 135 درجه سانتیگراد (درجه کم) روشن کنید تا گرم شود.

    مارگارین نرم شده و پودر قند را با هم بزنید تا مانند کرم شود. در ظرفی جداگانه اسانس مایع وانیل را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزایید و مخلوط کنید.

    سپس این مخلوط را به مایه قبلی اضافه کنید و آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یکدست شود.

    آرد را کم‌کم روی این مایه الک کنید و آن را مرتب مخلوط کنید تا به سرعت به خورد خمیر برود. در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
    خمیر آماده شده را در قیفی که ماسوره کنگره‌دار یک سانتیمتری دارد، بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را به صورت انگشت‌های 6 سانتیمتری (میله های 6 سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شکل دهید.

    شیرینی‌ها را 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد.

    بعد از پخت شیرینی‌ها، اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را با شکلات آب شده به روش بن ماری و پودر نارگیل تزیین کنید.

    این شیرینی را می توانید به فرم گرد هم درست کنید.

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۲۲:۳۲   ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی مناسب عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی

     

    موارد لازم:

    شکر ۲۰۰گرم
    پودر نارگیل ۳۰۰گرم
    پودر قند ۶ الی ۷ قاشق غذاخوری
    وانیل کمی
    هل یک قاشق چای خوری
    گلاب نصف فنجان
    اب نصف فنجان
    ارد ۳قاشق

    دستور پخت

    اول آب وگلاب وشکر را مخلوط کرد وروی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد در حدی که شکر آب شود بعد وانیل و آرد را اضافه می کنیم واز روی حرارت بر می داریم و خوب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود

    وقتی مطمئن شدیم که گلوله ای از آرد در آن نیست دوباره روی حرارت می گذاریم و پودر نارگیلی که کمی اسیاب کردیم وپودر قند وپودر هل را یکجا اضافه می کنیم .

    مواد را از روی حرارت بر می داریم و همه را خوب مخلوط می کنیم وبلا فاصله داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشته ایم می ریزیم وروی انرا صاف مکنیم می گذاریم تا خنک شود قبل از اینکه کاملا سرد شود برش های کوچک به شکل لوزی میزنیم این شیرینی باید در ظرف در بسته نگهداری شود .

    این شیرینی رو با بادام و نارگیل و پسته هم میتونید تهیه کنید  .

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه شیرینی مربایی

    مواد لازم

    ۱۵۰ گرم کره

    ۳۰۰ گرم آرد

    ۵۰ گرم پودر قند

    ۱ عدد زرده تخم مرغ

    ۲ ق غ عسل

    ۲ ق غ شیر

     

     

    طرز تهیه :

    روغن یا کره (یا ترکیبی از هر دو) و پودر قند را با همزن در حدود ۵ دقیقه میزنیم. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. شیر را هم اضافه کرده وهمچنین شربت بار و یا عسل اضافه کرده

    در آخر آرد، که ابتدا به خاطر نوع تفاوت آردها شما دو الی سه قاشق را بر دارید و بعد آرد را الک کرده وکمی هم بزنید با لیسک و در آخر بادست آرد را به خورد بقیه مواد میدهیم و زیاد ورز نمیدهیم. اگر احتیاج به آرد داشت بقیه را به آرامی اضافه کنید ولی زیاد ورز ندهید. خمیر لطیفی خواهید داشت. آرد را بیشتر از اندازه اضافه نکنید. بعد خمیر را در کیسه فریزر به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم (البته تا دو ساعت هم زمان میتوانید استراحت بدهید)

    سپس با وردنه میان دوکیسه فریزر خمیر را باز کرده قالب میزنیم
    این شیرینی دو تکه است تکه زیری که مارمالاد روش گذاشته میشه کامل هست و شیرینی رویی همون قالب ولی وسطش باید حفره داشته باشه تا مارمالاد دیده شود ولی من این کار را انجام ندام. البته باید شیرینی ها رو جفت قالب بزنید یعنی یکی ساده یکی با حفره. شیرینی ها رو که قالب زدیم در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید می گذاریم و در فر۱۸۰ درجه ۱۰_۱۵ دقیقه بستگی به دمای فر قراردهید تا پخته شود.
    دقت کنید وقتی ته شیرینی کمی رنگ گرفت کافیست

    بعد که خنک شد اول روی شیرینی هایی که وسطش حفره دارد را میتوانید با شکلات آب شده بریزیم و روی آن پسته یا کنجد و... بریزیم و میگذاریم تا شکلات کاملا ببندد.

    بعد بین دو شیرینی مارمالاد و یا ژله بریلو قرار میدهیم و یا روی شیرینی که حفره دارد را کمی عسل گرم که یک لایه نازک شود بزنید و انواع مغزها یا همان پودر پسته و...بریزید.

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۲۱:۰۵   ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی نوروز

    طرز تهیه شیرینی زعفرانی

     

    مواد لازم :

     پودر قند : ۵۰ گرم

     آرد سفید : ۱۵۰ گرم

     کره : ۱۰۰ گرم

     زرده تخم مرغ : یک عدد

     وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

     بکینگ پودر : یک دوم قاشق چایخوری

     زعفران آب کرده (غلیظ) : یک قاشق غذاخوری

     

     

    طرز تهیه شیرینی زعفرانی :

    برای پخت شیرینی زعفرانی ابتدا کره نرم شده را با پودر قند الک شده مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا بکدست و کم رنگ شود.

    در این مرحله زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه نمایید و مجددا کمی هم بزنید.

     سپس زعفران را اضافه نموده و بعد آرد الک شده و بکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کرده و با قاشق به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

    خمیر آماده شده را به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و بعد از گلوله نمودن کمی آن را پهن نمایید و با انگشت وسط آن را گود نمایید.

    خمیر های آماده شده را داخل سینی فر بچینید.

    توجه داشته باشید که باید فر از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده باشد.

    حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد تا شیرینی های زعفرانی ما با حرارت ۱۷۰ درجه بپزد. البته زمان پخت با توجه به فر شما متفاوت است اما بهتر است قبل از اینکه زیر شیرینی تغییر رنگ دهد آن را از فر خارج نمایید.

    بعد از اینکه شیرینی ها پخت و خنک شد قسمت داخلی آن را با شکلات ذوب شده، مربا، مارمالاد و… پر نمایید.

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید خانگی بدون فر

    طرز تهیه شیرینی سمسمیه کنجدی

    مواد لازم:

    کنجد  2 لیوان

    ارده  2 قاشق غذاخوری

    شیره خرما  2 قاشق غذاخوری

    عسل  3 قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:

    ابتدا کنجدها را داخل تابه و بدون روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس آن ها را در ظرف مناسبی ریخته و با ارده، شیره خرما و عسل به خوبی مخلوط کنید.

    قالب موردنظر خود را ابتدا با ارده چرب کرده سپس از ترکیب مواد داخل آن ریخته و پهن کنید.

    در مرحله بعدی روی کنجدها کمی عسل ریخته و اگر تمایل داشتید با انواع مغزها مانند پسته، بادام، گردو، بادام زمینی یا پودر نارگیل تزیین کنید.

    در نهایت قالب را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار داده و پس از آن برش زده و سرو کنید . نوش جان

     

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی بهشتی

    مواد لازم

    ۱۰۰ گرم پودر قند

    ۱۰۰ گرم روغن جامد

    ۲۰۰ گرم آرد سفید

    ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل

    پودر پسته

    ۲۵ تا ۳۰ گرم روغن مایع

    سیاه دانه

    طرز تهیه :

    ابتدا پودر قند و روغن جامد رو با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا کاملاً سفید بشه. بعد وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
    آرد رو اول ۳ مرتبه خوبه خوب الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید. وقتی کاملا مخلوط شد روغن مایع را اضافه کنید و باز هم با دست مخلوط کنید. این خمیر باید طوری نرم باشه که بتونید با قیف شکوفه بزنید.

    اگر سفت بود میتونید کمی روغن مایع اضافه کنید. تو این قسمت خمیر رو میتونید چند قسمت کنید و با زعفران یا پودر کاکائو یا رنگهای خوراکی مخلوط کنید تا شیرینیهای رنگی داشته باشید..کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم (کاغذ و چرب نمیکنیم) و از خمیرها با قیف در سینی شکوفه میزنیم مقداری پودر پسته یا سیاهدونه روی هر کدام از شکوفه ها میریزیم.

    سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
    بعد از پختن شیرینها اجازه میدیم کاملا خنک بشن، حتی بهتره با ظرف فر شیرینیها رو در یخچال قرار بدیم تا خوب سرد بشن

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • ۱۷:۱۴   ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی سنتی عید نوروز

    طرز تهیه کلمپه :

    کلمپه یا کلمبه یکی از معروف ‌ترین شیرینی‌ های سنتی استان کرمان است که طرفداران بسیار زیادی دارد و به عنوان یکی از سوغاتی های بسیار پرطرفدار این شهر به حساب می آید.

    مواد لازم:

    آرد  500 گرم

    روغن جامد  250 گرم

    ماست  12 قاشق غذاخوری

    زرده تخم مرغ  2 عدد

    بکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری

    زعفران دم کرده  1 قاشق غذاخوری

    خرمای پوست کنده  1 پیمانه

    گردوی خرد شده  1/2 پیمانه

    پودر دارچین  1 قاشق چای خوری

    پودر میخک  1 قاشق چای خوری

    پودر هل  1 قاشق چای خوری

    جوز هندی  1/2  قاشق چای خوری

     

    طرز تهیه:

    ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط و الک کرده سپس نصف آن را با روغن مخلوط کنید.

    حال زرده های تخم مرغ را زده و همراه با زعفران به ماست اضافه کرده سپس به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید.

    در این مرحله بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت خود ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود

    . اکنون خمیر را داخل سلفون قرار داده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    در همین حین برای تهیه مواد داخل کلمپه، خرما و ادویه ها را با هم داخل غذاساز میکس کرده و در آخر گردوی خرد شده را به آن ها اضافه کنید.

    پس از 2 ساعت خمیر را به اندازه 2 تا 3 میلی متر با وردنه داخل سلفون باز کرده سپس قالب گرد بزنید.

    حال یک لایه خمیر برداشته و از ترکیب مواد میانی روی آن قرار داده و دوباره یک لایه خمیر دیگر روی آن بگذارید.

    اکنون با مهر مخصوص روی خمیر را طرح زده سپس دور خمیر را پیچیده و روی آن را با زعفران رومال کنید.

    در نهایت شیرینی ها را در فری که از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند. نوش جان

     

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان