خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
33.3K

طرز تهیه انواع سوپ

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    دوستان توی این تاپیک طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه رو براتون میذارم.


    آموزش تهیه انواع سوپ جو، سوپ مرغ، سوپ قارچ، آموزش پخت آسان سوپ برکشایر، طرز تهیه سوپ سبزیجات همه و همه توی این تاپیک.



    طرز تهیه انواع سوپ
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سوپ برکشایر

    مواد لازم :
    سوپ مرغ و ذرت الیت 1 بسته
    پياز 1 عدد
     آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
     كره 1 قاشق سوپخوري
     فلفل 1 عدد
     برگ دهمست 1 عدد
     رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
     نمك 1 قاشق مرباخوري
     فلفل سفيد 0.4 قاشق مرباخوري
     آب 2 فنجان
     شكر 2 قاشق سوپخوري
     خامه 0.5 فنجان
     ذرت زرد آب پز 1 فنجان
     كلم پيچ قرمز 4 عدد
     

    طرز تهيه :
     
    پياز و کره را مدت پنج دقيقه پخته و آنرا دائم هم بزنيد . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را بآن مخلوط کرده مدت دو دقيقه بپزيد .
     سس رب گوجه فرنگي را در آبجوش ريختههم می زنیم و سوپ الیت را در 2 لیوان آب رقیق می کنیم و به کواد اضافه میکنیم وبه مدت بيست دقيقه هم بزنيد .
     ذرت را اضافه کرده ده دقيقه ديگر بپزيد و آن را از پوره صافکني بگذارانيد .
     قبل از کشيدن ، زرده تخم مرغ و خامه را مختصري زده و رويش بريزيد

    طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سوپ مرغ و شوید

    مواد لازم:
    سوپ مرغ الیت 1 بسته
    آب مرغ 10 فنجان
    هویج متوسط خرد شده 3 عدد
    ساقه ی کرفس (خرد شده) 1 عدد
    زنجبیل تازه (خرد شده) 3 قاشق غذاخوری
    رشته فرنگی تخم مرغی 120 گرم
    مرغ ریز خرد شده و بدون پوست 4 فنجان
    شوید تازه ی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
    سیر 6 حبه

    طرز تهیه :
    آب مرغ را در ظرفی ریخته و حرارت میدهیم زمانی که به جوش آمد هویج , ساقه ی کرفس, زنجبیل و سوپ مرغ الیت را با 2 لیوان آب رقیق کرده و سیر را اضافه کرده تا با حرارت ملایم تا زمانی که سبزیجات لطیف و ترد شود حدود 20 دقیقه بپزد .
    سپس رشته فرنگی و تکه های مرغ را اضافه میکنیم .وقتی رشته فرنگی ترد شد که حدود 8 تا 10 دقیقه طول میکشد این غذا آماده است . در مرحله ی آخر شوید و آبلیمو را اضافه میکینیم.

    طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سوپ ماکارونی فرمی

    مواد لازم
    سوپ مرغ الیت 1 بسته
    ماکارونی فرمی شکل 150 گرم
    آب‌مرغ چهار لیوان
    پیاز داغ نصف پیمانه
    رب گوجه‌فرنگی چهار قاشق سوپخوری
    نعنا خشک سه قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف پیمانه
    فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه
    آب مرغ را با پیاز داغ، وسوپ مرغ الیت را با دو لیوان آب مخلوط کرده بهمراه فلفل روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید، سپس ماکارونی و رب‌گوجه را داخل آن می‌ریزیم تا ماکارونی خوب پخته شود، نعنا را نیز به آن اضافه می‌کنیم. سوپ آماده سرو است. می‌توانیم از آبلیمو در موقع سرو استفاده کنیم.

    طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سوپ سبزیجات و پاستا

     مواد لازم:
    سوپ سبزیجات الیت 1 بسته
    کلم بروکلی خرد شده ۷۰ گرم
    هویج نگینی خرد شده ۷۰ گرم
    کرفس خرد شده ۷۰ گرم
     ریحان تازه خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
     کدوی سبز حلقه شده ۵۰ گرم
    شوید تازه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
     پیاز خرد شده یک عدد
    روغن زیتون مولیناری ۲ قاشق سوپخوری
    ▪لوبیاچینی پخته شده نصف پیمانه ،
     ▪ماکارونی فرمی ۲۰۰ گرم ،
     آب ۱/۵ پیمانه
    آب لیموترش تازه یک سوم پیمانه
    فلفل قرمز به مقدار دلخواه
    ▪ گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد متوسط
     ● طرز تهیه:
    در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را می ریزیم، پیاز را به آن اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد. پس از سه چهار دقیقه هویج و کرفس را اضافه و حدود ۵ دقیقه سرخ می کنیم. پس از این مدت در ظرف را می بندیم تا این سبزیجات کمی بخارپز شود سوپ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده میریزیم . سپس کلم بروکلی و کدو سبز را به سبزیجات می افزاییم. در مرحله بعد ریحان و شوید تازه و خرد شده را همراه با گوجه فرنگی رنده شده به مواد اضافه می کنیم و پس از آن که کمی نیم پز شدند، لوبیای پخته شده و آب را مخلوط می کنیم (بهتر است آب جوشیده شده باشد) پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی های فرمی را همراه نمک و فلفل و آب لیموترش به آنها می افزاییم و صبر می کنیم تا ماکارونی ها کاملا بپزند


    طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سوپ اسپانیایی

     مواد لازم :
     سوپ گوجه فرنگی الیت 1 بسته
    آب گوجه‌فرنگي دو ليوان
     آب مرغ سه ليوان
     آرد چهار قاشق غذاخوري
     كره 50 گرم
     فلفل نصف قاشق چايخوري
     جعفري خرد شده يك قاشق غذاخوري
     نان تست در صورت تمايل
     طـرز تهيـه:
     ابتدا كره را روي حرارت مي‌گذاريم تا آب شود. آرد را داخل كره مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم تا آرد تفت بخورد. سپس آب مرغ را آرام‌آرام داخل آرد مي‌ريزيم و مرتب هم مي‌زنيم تا آرد كاملا حل شود.
     پس از اين مرحله آب گوجه‌فرنگي و سوپ الیت که بهمراه 2 لیوان آب مخلوط شده و فلفل را مي‌افزاييم و مي‌گذاريم سوپ كمي بپزد و جا بيفتد… در آخر جعفري را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم چند جوش بزند

    طرز تهیه انواع سوپ
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    سوپ خامه ای اسفناج

     يكي از خوشمزه‌ترين سوپ‌هاي زمستاني در كشور مجارستان، سوپ خامه‌اي اسفناج است و همان‌طور كه از نام آن پيداست، مواد اوليه آن را اسفناج و خامه تشكيل مي‌دهد.
     البته گاهي اوقات زرده تخم‌مرغ را نيز به مواد داخل آن اضافه مي‌كنند.
     مواد لازم براي 4 نفر:
     -1 بسته سوپ سبزیجات الیت
     - 500 گرم برگ اسفناج
     - 5 پيمانه آب
     - 2 عدد پياز (ريز خرد شود)
     - 25 گرم يا 2 قاشق سوپ‌خوري كره
     - 3 قاشق سوپ‌خوري آرد سفيد
     - يك پيمانه خامه
     - فلفل سياه به مقدار لازم
     - 2 عدد تخم‌مرغ پخته براي تزئين
     طرز تهيه:
     1 – آب را در قابلمه‌اي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه كنيد و مدت 5 تا 6 دقيقه حرارت دهيد تا بپزد.
     2 – برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بيرون آوريد و در دستگاه خردكن يا غذاساز آن را به پوره تبديل كنيد. قابلمه حاوي آب را نيز كنار بگذاريد.
     3 – كره را داخل تابه‌اي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس پياز خردشده را در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
     حالا پيازداغ را از روي اجاق برداريد و پس از اضافه كردن آرد، دوباره روي شعله اجاق گاز به مدت يك الي دو دقيقه حرارت دهيد تا آرد نيز سرخ شود.
     4 – مخلوط پيازداغ و آرد سرخ‌شده را به آبي كه اسفناج در آن پخته شده است،و سوپ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده و افزوده و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا دوباره به جوش آمده و كمي غليظ شود.
     پس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه كرده و مدتي حرارت دهيد تا سوپ جا افتاده و غلظت مناسبي پيدا كند.
     در اين فاصله، فلفل موردنياز را به سوپ اضافه كنيد. در ضمن، تخم‌مرغ‌ها را هم در قابلمه كوچكي آب‌پز كنيد. در پايان، سوپ را در ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد .

    طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۲/۹/۹
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     سوپ شیر

     برای 4 تا 6 نفر:
     سوپ جو الیت 1 بسته
    گندم 1 پیمانه
    جو 1 پیمانه
    آرد 1 قاشق سوپخوری
     سیب زمینی متوسط 1 عدد
     هویج متوسط 3 عدد
     شیر 1 لیتر
     آب مرغ 2 لیوان
     آب 2 لیوان
     جعفری خرد شده و آبلیمو به میزان لازم

     طرزتهیه
     جو و گندم رو باهم خیس می کنیم (حدود 1 ساعت قبل) بعد می گذاریم با آب مرغ بپزند. من ترجیح میدهم سیب زمینی و هویج رو توی خرد کن خرد کنم که خیلی ریز باشه و اصلاً پیدا نباشه می تونید هویج رو رنده کنین و سیب زمینی رو نگینی خرد کنید. اول هویج رو به گندم و جوی پخته و سوپ الیت را با 2 لیوان آب مخلوط کرده و اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت بعد سیب زمینی رو هم به مواد اضافه می کنیم. وقتی همه مواد پخت باید سوپ کاملاً غلیظ باشه. آرد رو با مقداری شیر مخلوط می کنیم (اول آرد رو توی کاسه بریزید و کم کم شیر اضافه کنید (حدود 1 لیوان) تا آرد کاملاً حل بشود و گلوله نشود.) بعد مخلوط رو به سوپ اضافه کنید. کم کم بقیه شیر رو اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا حسابی یکدست و لعاب دار شود. بعد درب قابلمه رو باز می گذاریم تا کمی آب سوپ جمع شود. میشه نیمی از سوپ رو میکس کرد و دوباره توی قابلمه برگرداند. کمی قبل از سرو جعفری خرد شده توی سوپ می ریزیم و آبلیمو و نمکش رو اندازه می کنیم. برای تزیین سوپ می تونیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم. (من چون خودم خامه خیلی دوست دارم خامه هم می ریزیم )

    طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    مرسی ساناز جون من عاشق سوپ شیرم
  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    راستی چه ظرف های خوشگلی یم داره
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    خیلی خوب بود
    عالیه ادامه بددددددددددددده
  • leftPublish
  • ۱۷:۴۸   ۱۳۹۹/۱/۱۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

     

    مواد اولیه :

    10 عدد گوجه فرنگی متوسط

    2 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ

    2 عدد پیاز زرد

    1 عدد سیر

    1 فنجان ریحان تازه

    1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    گوجه فرنگی . فلفل دلمه ای . پیاز و سیر را خُرد کرده و داخل سینی فر بچینید و روی آنها را روغن زیتون بریزید .

    سینی را داخل فر به مدت 40 دقیقه با دمای 400 درجه ی فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید .

    به مواد پخته شده ریحان را اضافه کرده و همه ی مواد را با نمک و فلفل داخل غذاساز ریخته و میکس کنید .

    نوش جان

     

     

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۹/۱/۲۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ سیب زمینی و تره فرنگی به سبک ایرلندی

     

    مواد اولیه :

    8    برش بیکن ضخیم ، خرد شده

       2 قاشق غذاخوری کره

       2 پیمانه سیب زمینی خُرد شده

     3   عدد تره فرنگی  (  قسمتهای سفید و سبز روشن ، خرد شده و کاملاً آبکشی شود )

    1    عدد پیاز متوسط خرد شده

    2    عدد سیر رنده شده

       4 فنجان آبگوشت مرغ

      1/2 فنجان خامه سنگین

    نمک . فلفل . آویشن : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    در تابه ای  بیکن ها را سرخ کنید .

    قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید .

    کره را داخل قابلمه ذوب کنید و سپس بیکن , تره فرنگی و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید .

    بعد از 10 دقیقه سیر را به انها اضافه کرده و اجازه دهید 1 دقیقه دیگر بپزد سپس سیب زمینی ، آبگوشت مرغ ، نمک ، فلفل ، آویشن را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط به جوش بیاورید .

    به مدت 15 الی 20 دقیقه مواد را بپزید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند.

     حدود دو سومِ سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی کاملا میکس کنید سپس باقیمانده سوپ را به آن اضافه کرده و روی حرارت کم خامه را داخل سوپ بریزید .

    بعد از 3 الی 4 دقیقه سوپ را از روی حرارت برداشته و بیکن های سرخ شده را روی سوپ یا داخل آن بریزید و سرو کنید .

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۹/۲/۳
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با سیب

     

    مواد لازم :

     

    مواد لازم برای پوره کردن کدو حلوایی :

    1 کیلوگرم کدو حلوایی

    1 قاشق چایخوری نمک و فلفل

     

    مواد لازم برای تهیه سوپ :

    1  قاشق غذا خوری روغن زیتون

    1  عدد پیاز خرد شده

    کمی زنجبیل خرد شده

    2  عدد سیر رنده شده

    1  عدد سیب خرد شده

    1  قاشق چایخوری پودر زیره

    1  قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

    ¼  قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

    1  قاشق چایخوری پودر پاپریکا

    1  قاشق چایخوری نمک

    5  فنجان آب مرغ

     فنجان خامه مایع یا خامه ترش

     

    طرز تهیه :

    کدو حلوایی خود را پوست بگیرید. کدوها را به شکل مکعبهای یکسان خرد کنید.

    کدو را درون یک کاسه ریخته و روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید . طوری آنها را مخلوط کنید که کدوها در روغن پوشانده شوند.

    طرز تهیه انواع سوپ

    یک کاغذ روغنی را داخل سینی فر گذاشته و مکعب های کدو را روی آن بچینید .

    کدو را در حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که در دمای 350 درجه فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد پخته شوند در فر قرار دهید.

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ

    یک قابلمه را با روغن زیتون گرم کنید و پیاز خرد شده را درون آن تفت دهید.

    زنجبیل . سیر . مکعب های کدو حلوایی و قطعات سیب را به آن اضافه کنید.


    طرز تهیه انواع سوپ

    ادویه ، زیره ، پودر تخم گشنیز ، پاپریکا ، فلفل سیاه و نمک را به آنها اضافه کرده و هم بزنید  .

    آبگوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با حرارت متوسط بپزید تا زمانیکه تمام مواد کاملا پخته و نرم شوند ( حدود 10 دقیقه طول می کشد ) .

    مواد غذایی را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید . سپس سوپ را دوباره درون قابلمه ریخته و روی حرارت کم خامه را به آن اضافه کنید .

    سوپ را حدود 2 دقیقه دیگر بپزید و سپس آن را سرو کنید .

    نوش جان

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۳/۲/۱۳۹۹   ۱۹:۵۶
  • ۱۸:۰۵   ۱۳۹۹/۲/۱۰
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ چغندر

     

    مواد لازم :

    5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    1 عدد چغندر بزرگ

    2 عدد هویج متوسط

    یک چهارم گل کلم متوسط

    1 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ

    نصف پیاز بزرگ

    3 عدد سیب زمینی متوسط ( خُرد شده )

    یک دوم لیوان شوید یا جعفری تازه

    1 فنجان خامه ترش

    4 لیتر آب

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت مکعب های ریز خرد کنید.

    کلم را خُرد کنید ، هویج و چغندر را رنده کنید و کنار بگذارید.

    طرز تهیه انواع سوپ

    در یک تابه ی بزرگ هویج و پیاز را با روغن زیتون تفت دهید سپس چغندر و فلفل را به انها اضافه کنید و همه ی مواد را کمی تفت دهید تا نرم شوند .

    طرز تهیه انواع سوپ

    داخل قابلمه را پُر از آب کرده و اجازه دهید آب به جوش بیاید سپس سبزیجات پخته شده را همراه با شوید یا جعفری . سیب زمینی و کلم داخل آب جوش بریزید .

    نمک . فلفل و خامه ترش را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بپزد .

    نوش جان

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۰/۲/۱۳۹۹   ۱۸:۰۶
  • ۱۸:۵۴   ۱۳۹۹/۲/۱۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با سیر

     

    مواد اولیه :

    3 الی 5   عدد سیر

         2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

         1 پیاز ، خرد شده

         1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

         3 فنجان گوجه فرنگی ، خرد شده

         2 فنجان آب داغ

         ¼ فنجان آب سرد برای رقیق کردن آرد برنج

         2 قاشق غذاخوری آرد برنج

           نمک برای طعم دادن

         ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

     

    مواد لازم برای تزئین ( اختیاری ) :

         ¼ فنجان نخود فرنگی

         2 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

         تکه های نان برشته شده و دانه های چیا

     

    طرز تهیه :

    فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد  گرم کنید.

    سیر را درون فویل بپیچید و 40 دقیقه آنها را داخل فر گرم کنید.

    برای تهیه سوپ روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط گرم کنید.

    پیاز خرد شده را اضافه کنید تا پیازها روی حرارت متوسط طلایی شوند.

    رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و برای یک دقیقه آنرا تفت دهید .

    گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا گوجه فرنگی آب بیندازد .

    آب داغ را روی گوجه فرنگی ها بریزید و بگذارید 5 دقیقه با هم بپزد.

    در یک کاسه کوچک ، آرد برنج و آب سرد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در قابلمه بریزید و گاهی هم بزنید.

    بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید ، سیر بو داده و پوست گرفته شده و خرد شده را اضافه کنید.

    سوپ را همراه با سیرها توسط غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید.

    دوباره آن را روی حرارت بگذارید و بگذارید 5 الی 10 دقیقه بجوشد.

    ادویه را به سوپ اضافه کرده و سوپ را داخل ظرف مناسب سرو کنید .

    در صورت دلخواه میتوانید سوپ را با دانه های چیا ، نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای و تکه نان های برشته شده تزئین کنید .

     

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۹:۵۷   ۱۳۹۹/۲/۲۴
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ کدو سبز

     

    مواد اولیه :

    2  قاشق سوپخوری روغن زیتون
     1
    پیاز متوسط ، خرد شده
    2 فنجان کدو سبز ، خُرد شده

    3  فنجان آب داغ
     2
    فنجان ماست ساده
      1
    عدد زرده تخم مرغ
    یک و نیم  قاشق سوپخوری آرد
     
    نصف فنجان جعفری خرد شده
    نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

    مواد لازم برای تزئین :
     1
    فنجان نخود آب پز
     1/4
    فنجان پسته ، خرد شده

     

    طرز تهیه :

    روغن زیتون را در یک قابلمه با حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز را در آن حدود 10 دقیقه تفت دهید .

    کدو سبز خرد شده را اضافه کنید ، هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد داخل قابلمه 2-3 دقیقه بپزد.

    سپس نصف فنجان آب داغ را اضافه کنید ، هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید .

    حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد بپزند تا کدوها کاملا نرم و پخته شوند .

    در همین حال ، 1 عدد زرده تخم مرغ و ماست را به خوبی با هم ترکیب کنید .

    آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.

    خیلی آرام آب گرم باقی مانده را درون این مخلوط ماست بریزید. اگر به یکباره این کار را انجام دهید ، ماست میبرد .

    وقتی کدو سبز آب را جذب کرد و نرم شد ، مخلوط ماست را به تدریج درون قابلمه بریزید و مرتباً هم بزنید.

    جعفری خرد شده را داخل سوپ بریزید و سوپ را روی حرارت نگه دارید تا جوش بیاید ، گاهی اوقات هم بزنید.

    سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید سپس سوپ میکس شده را دوباره به قابلمه برگردانید و اجازه دهید 5 دقیقه ی دیگر بپزد

    سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی هر ظرف را با 3 قاشق غذاخوری نخود و مقدار پسته خرد شده تزئین کنید .

    اگر روز بعد سوپ غلیظ تر شد ، کافی است هنگام گرم کردن آن کمی آب گرم اضافه کنید .

     

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۹/۲/۳۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ گل کلم

     

    مواد اولیه :

    2      عدد گل کلم ، حدود 6 فنجان گل را خرد کنید

         3 قاشق غذاخوری روغن

         4 قاشق غذاخوری کره

         2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

      1/3 فنجان آرد

        6 فنجان آب مرغ

    4     فنجان شیر کم چرب

    1    فنجان خامه

       2 قاشق چایخوری پودر پیاز

       2 فنجان پنیر چدار تازه رنده شده

     1   فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده

          نمک و فلفل : به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    فر را تا 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

    گل کلم را روی سینی فر بچینید  . روغن . نمک و فلفل را روی آنها ریخته و در فر از قبل گرم شده 15 الی 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند.

     در حالی که گل کلم در حال برشته شدن است ، کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید .

    سیر را اضافه کرده و 1الی 2 دقیقه آن را تفت دهید تا معطر شود. آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.

     به تدریج آبگوشت مرغ را اضافه کنید ، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.

    پودر پیاز ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید .

     گل کلم را به قابلمه اضافه کنید.

    تمام مواد سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید .

    پنیرها را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها داخل سوپ کاملا ذوب شوند .

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ
  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۹/۳/۷
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس

     

    مواد اولیه :

    یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون

         1 پیاز بزرگ ، خرد شده

         3 عدد سیر ، رنده شده

         1 قاشق چایخوری پاپریکا

         1 قاشق چایخوری زیره

         ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

         1 قاشق چایخوری نعنا خشک

         نمک برای طعم دادن

         1 فنجان دال عدس

         2 فنجان اسفناج ، خرد شده

         5 فنجان آب

         1 قاشق غذاخوری آب لیمو

         نعناع برای تزئین

     

    طرز تهیه :

    پیاز و سیر را با روغن زیتون در یک تابه بزرگ با حرارت متوسط تفت دهید تا کمی طلایی شوند .

    سپس پاپریکا ، زیره ، فلفل سیاه و نعنا خشک شده را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید.

     یک دقیقه ی بعد نمک ، عدس ، اسفناج ، آب و آب لیمو را اضافه کنید.

    همه ی مواد را به مدت 30 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند .

    سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید سپس دوباره به قابلمه برگردانده و به مدت 2 الی 3 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود .

    سوپ را با نعنا تزئین کرده و سرو کنید .

    نوش جان

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ
  • ۲۰:۰۰   ۱۳۹۹/۳/۱۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سوپ تورتلینی

     

    مواد اولیه :

    2  قاشق غذاخوری کره

    1  عدد پیاز خرد شده

    2  عدد هویج کوچک خرد شده

    9  فنجان آب مرغ

    1  قاشق چایخوری نمک

    ¼  قاشق چایخوری فلفل سیاه

    ¼  قاشق چایخوری پودر سیر

    کمی جوز هندی

    نیم کیلوگرم پاستا تورتلینی

    ½  فنجان خامه

    1  قاشق غذاخوری خردل

    100 گرم ژامبون خرد شده

    1  قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

    1  فنجان پنیر مخلوط رنده شده ، 3 نوع ( چدار ، موزارلا و پارمزان )

     

     

    طرز تهیه :

    یک قابلمه را با حرارت متوسط گرم کنید سپس کره را اضافه کرده و پس از ذوب شدن کره برش های پیاز خود را اضافه کنید .

    زمانی که پیازها نرم شدند هویج های خرد شده را اضافه کنید.

    آبگوشت را بریزید. نمک ، جوز هندی ، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید .

    سوپ خود را هم بزنید و حدود 3 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید.

     

    طرز تهیه انواع سوپ

    تورتلینی ، خامه و خردل را به سوپ اضافه کنید . مواد را به خوبی ترکیب کنید.

     سوپ را تا زمانی که تورتلینی کاملا نرم شوند روی حرارت متوسط بپزید.

    سپس ژامبون بریده شده و جعفری تازه را به آن بیفزایید  .

     سوپ را از روی حرارت بردارید و 3 پنیر مورد نظر خود را اضافه کنید.

     سوپ خود را داغ سرو کنید و از آن لذت ببرید.

    طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه انواع سوپ

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۵/۳/۱۳۹۹   ۲۰:۰۱
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان