خانه
941K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    شراره سعیدپور
    کاربر فعال|131 |223 پست
    وایی خیلی خوب بود
  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    روش تهیه :

    1 سوسیس ها را سرخ کرده و میگذاریم تا سرد شوند  .

    2 خمیر پیراشکی  را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس یک سوسیس را در وسط  خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را می بندیم ( میتوانید برای باز نشدن خمیرها از خلال استفاده کنید )  .

    3 رول های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم . 

    4 می توانید سوسیس ها را به صورت خام در خمیر گذاشته ، سپس رولها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا سوسیها پخته شوند  . 

  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به به دلم خواست
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    هات داگ مارپیچی آشپزی,غذاهای ملل,هات داگ,انواع ساندویچ

    مواد لازم

    هات داگ : شش عدد

    آرد : به میزان لازم

    مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری

    شیر ولرم : نصف پیمانه

    روغن جامد : 60 گرم

    تخم مرغ : دو عدد

    شکر : نصف قاشق سوپخوری

    نمک : یک قاشق چایخوری

    دستور پخت

    -شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

    -در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید.

    -کم کم آرد را بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه قرار دهید.

    -فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.

    -خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید.

    -نوارها را دور‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش دهید تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های مارها استفاده کنید و آنها را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن ها طلایی شود.

  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    سوسيس موميايي

    خمیر رو پهن کردم و نوار های حدودا نیم سانتی جدا کردم و دور سوسیس های سرخ شده پیچوندم.و توی فر گذاشتم.

    من با هات داگ درست کردم که خوشمزه تر باشه.

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    خمیر

    مواد لازم:

    آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

    بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ

    خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

    ماست ................................................ نصف پیمانه

    شیر ................................................... نصف پیمانه

    روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

    نمک ................................................. نصف ق چ

    شکر ................................................... 1 ق غ

    طرز تهیه:

    ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

    مواد میانی

    مواد لازم:

    کالباس ...................................... 250 گرم

    فلفل دلمه ای .............................. نصف یک عدد

    خیار شور .................................... 4-5 عدد

    پنیر مایع ...................................... به میزان لازم

    پودر آویشن و اورگانو ....................... به میزان لازم

    طرز تهیه:

    فلفل دلمه ای و خیارشور رو ریز خرد کنید.

    سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید.

    کالباس ها رو از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

    بعد خمیر رو به نوارهایی با پهنای کمتر از ارتفاع کالباس ببرید، طوری که وقتی نیمه کالباس رو روی نوار خمیر میذارید لبه هلالی کالباس از خمیر بزنه بیرون.

    روی خمیر رو پنیر بمالید. من از پنیر مایع استفاده کردم. اگه نداشتین میتونید مایونز  یا پنیر خامه ای بزنید.

    فلفل دلمه ای و خیار شور رو بریزید روی خمیر و کمی هم پودر آویشن و اورگانو بپاشید روش.

    قطعات کالباس رو ردیف بچینید روی خمیر و کمی فشار بدید تا فلفل دلمه ای و خیارشور بچسبه به خمیر.

    حالا از یه طرف شروع کنید به رول کردن.

    به انتها که رسیدید آخرش رو با انگشت پانچ کنید تا محکم شه و باز نشه.

    به این ترتیب یه پیراشکی به شکل گل رز درست می شه.

    با بقیه نوارها هم همین کار رو بکنید تا همشون رل بشن و تبدیل شن به گل رز!

    فر رو با حرارت 160 درجه گرم کنید.

    پیراشکی ها رو توی سینی فر بچینید و بذارید توی فر به مدت تقریباَ 40 دقیقه بپزه.

    حرارت فر باید کم باشه و زمان پخت طولانی تا تمام لایه های درونی پیراشکی حسابی بپزه. این مساله خیلی مهمه چون احتمال اینکه وسط گل ها نپزه زیاده... بهترم هست برای اطمینان بیشتر گل های کوچیکتری درست کنید و مثلاَ به جای 6 تیکه کالباس که من گذاشتم 4 تا بذارید.... خلاصه این که مواظب باشید اون وسط مسطای گل خام نموده!

    وقتی پخت اونها توی ظرف بچینید و سرو کنید.

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۷/۹/۱۳۹۴   ۱۶:۰۰
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ساندويچ گريل

    بعضی ها فر ندارن و از من خواستن غذاهایی آموزش بدم که نیازی به فر نیس! این ساندویچ های خوشمزه یکی از این غذاهاس که البته فر نمیخواد ولی به دستگاه گریل نیاز هست... فوق العاده راحت و خوشمزه هست... لبخند


    خمیر

    مواد لازم:

    آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

    بکینگ پودر ....................................... ١ ق غ

    خمیر مایه .......................................... ١ ق غ

    ماست ................................................ نصف پیمانه

    شیر ................................................... نصف پیمانه

    روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

    نمک ................................................. نصف ق چ

    شکر ................................................... ٣ ق غ

    طرز تهیه:

    ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

    (این خمیر رو تازه یاد گرفتم و باهاش کلی هم چیزمیز درست کردم که به تدریج میذارم رو وبلاگ! فوق العاده خمیر خوب و لطیفیه!) لبخند

    مواد میانی

    مواد لازم:

    فیله مرغ ..................................................... ١ عدد

    هویج رنده شده ............................................ ١ عدد

    خیار شور درشت ............................................ ٣ عدد (اگه ریز بود بیشتر بریزید)

    پیازچه خرد شده ............................................ ٢ ق غ

    سس مایونز .................................................. یک و نیم ق غ

    آبلیمو .......................................................... ٢ ق غ

    نمک و فلفل سیاه .......................................... به میزان لازم

    پنیر چدار رنده شده (دلخواه) ............................. ٢ ق غ

    تخم مرغ آب پز رنده شده (دلخواه) .................... ١ عدد

    طرز تهیه:

    فیله مرغ رو با یه عدد پیاز و یه حبه سیر و کمی آب بذارید بپزه. بعد ریش ریش کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

    درست کردن ساندویچ ها

    سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریباً ٣ الی ۴ میلیمتر باز کنید. با استفاده از نعلبکی یا دهانه کاسه دایره هایی از خمیر جدا کنید. اندازه این دایره ها نباید خیلی کوچیک باشه چون بعداً قراره نصف بشن.

    دستگاه گریل برقی رو روشن کنید و بذارید داغ شه. درجه گریل رو بذارید وسط و وقتی دستگاه آماده شد، نون ها رو بچینید توی دستگاه و در دستگاه رو ببندید. حدود یک و نیم الی ٢ دقیقه صبر کنید. بعد در دستگاه رو باز کنید و نون ها رو که باید تو این مدت پخته باشن (مواظب باشید نسوخته باشن) بردارید و نونهای جدید رو بذارید تو دستگاه و همین کار رو تا تموم شدن خمیر انجام بدین.

    ترجیحاً وقتی خمیر رو تو دستگاه میذارین یه کم بکشیدش تا حالت بیضی بگیره. این جوری وقتی از وسط برش می خوره کشیده تره و راحت تر توش پر میشه. در این صورت (بیضی کردن خمیر) موقع گذاشتن خمیر تو دستگاه، به جهت خطوط دستگاه هم دقت کنید. منظور اینه که اگه خطوطی که روی نیم دایره ها (نیم بیضی ها) میفته از بالا به پایین باشه خیلی قشنگ تر میشه تا این که از چپ به راست باشه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم! البته این توضیحات رو موقع کار کردن بیشتر متوجه میشید!

    نون ها که کمی سرد شدن، اون ها به دو قسمت مساوی ببرید.

    توی اونها رو باز کنید.

    بعد از مواد میانی بریزید توی این نونها و اونها رو تو ظرف سرو بچینید.

    غذای بسیار خوشمزه و آسونی هست و خیلی سریع آماده میشه. البته اگه کسی گریل نداشت می تونه همین نونها رو تو فر بپزه ولی خوب ... زمان بیشتری می بره و شکلش هم به این صورت خط خطی نمیشه!

    البته میتونید توی این ساندویچ ها رو با هر چی که دوس داشتین پر کنید.

    امیدوارم این غذا رضایت شما رو جلب کرده باشه....

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۷/۹/۱۳۹۴   ۱۶:۰۳
  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست
    ا ین مدل پیتزا گزینه مناسبیه برای مهمونی های عصرانه

    من این رو با گوشت آماده کردم شما میتونید از هر فلینگی  که دوست داشتید استفاده کنید.

     

     

    مواد لازم:

    خمیر یک واحد که توضیحش تو این پست اومده ،البته من با نصف خمیر درست کردم که هفت تا از این پیتزا لقمه ها شد البته اگه خمیر رو بزرگتر بگیرید تعداد کمتر و اگه خمیر رو کوچیکتر بگیرید تعداد بیشتری پیتزا لقمه خواهید داشت.

    برای فیلینگ:این مقدار برای نصف خمیر ذکر شده، اگه گل خمیر رو استفاده میکنید مواد رو زیادتر بگیرید.

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

    پیاز یک  عدد کوچیک

    سس گوجه چند قاشق

    پنیر موزارلا (پیتزا) ۱۰۰ گرم

    پنیر پارمسان ۵۰ گرم (قابل حذف)

    فلفل دلمه و گوجه گیلاسی مقداری

    آویشن و نمک و فلفل سیاه و کمی روغن

     

     

    طرز تهیه:

    اول اون یه دونه پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا سبک بشه.

     

     

    گوشت رو  اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت بدید تا گوشت به همراه پیاز کمی پخته بشه.

     

     

    سس گوجه و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

     

     

     

    خمیر رو به چونه های مساوی تقسیم کنید، من هفت قسمت کردم.

     

     

    خمیر رو به شکل دایره باز کنید.

     روش کمی سس بریزید و پخش کنید.

     

     

    یک قاشق از مایع گوشت روی خمیر بریزید.

     

     

    روش پنیر پیتزا بریزید، یک قاشق مربا خوری هم پودر پنیر پارمسان بریزید( اگه نداشتید مشکلی نیست میتونید حذفش کنید، البته با این پنیر خوشمزه تر میشه.)

     

     

    روش برشهایی از فلفل دلمه ای و گوجه گیلاسی بگذارید.( این گوجه گیلاسی ها محصول خودمه، بوته ش رو گرفته بودم فکر نمیکردم واقعا گوجه هاش برسه، از اون بوته کوچیک من فکر کنم نزدیک ۲۰،۳۰ تا گوجه برداشت کردم، البته با راهنمایی شاپرک جونم)

     

     

    کمی آویشن روش بپاشید و بگذارید توی فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰

     

     

     این یکی داره بهتون لبخند میزنه:

     

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه رول مرغ با نان لواش یا تافتون ( بسیار خوشمزه )

    مواد اولیه :

    نان ترتیلا یا نان لواش یا نان تافتون (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز


    جعفری خرد شده 1/2 پیمانه


    پیازچه خرد شده 4تا


    سیر رنده شده 1 ق چ


    گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه


    پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه


    سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه


    پنیر خامه ای 250 گرم


    نمک فلفل به میزان نیاز

     

     

     

     


    طرز تهیه :


    1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید.

     

                               

     

    2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید.

     

                               

     

    3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید.

     

                                

     

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    برای اینکه شکل گل دربیاد بعد از اینکه خمیر رو دور سوسیس پیچیدین رول رو به صورت حلقه های یک سانتی برش بزنین و حلقه هارو برداشته و سمت ضخیم تر خمیر رو مابین دو انگشت فشار بدین تا به شکل اشک دربیاد و گلبرگای بدست اومده رو مثل گل کنار هم رو سینی فر بچینین 

    مواد لازم براي 6 نفر:

    خمير نان باگت آماده 200 گرم

    سوسيس کوکتل 12 عدد

    روغن مايع مخصوص سرخ کردن 5/1 ليوان

    زردة تخم مرغ 2 عدد

    کنجد يا سياه دانه 1 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه: 

    براي درست کردن رول مي توانيد از خمير نان باگت استفاده کنيد. اگر مايل باشيد خودتان خمير را آماده کنيد، مي توانيد به اين روش عمل كنيد:

    يک ليوان آرد گندم را داخل يک کاسه الک کنيد و 2/1 قاشق غذاخوري ماية خمير را با کمي آب ولرم و يک قاشق چايخوري شکر هم بزنيد و به آرد اضافه کنيد. 4/1 ليوان روغن مايع ، 4/1 ليوان ماست، يک عدد سفيدة تخم مرغ و کمي نمک را داخل مايه خمير بريزيد و خوب ورز دهيد. سپس روي آن را با يک دستمال نمدار بپوشانيد تا يک ربع در دماي اطاق بماند. بعد از اين مدت، خمير آماده است. 

    دو طرف سوسيس ها را با کارد از بالا تا دو سه سانت ببريد و كمي در روغن تفت دهيد، سپس كنار بگذاريد تا خنک شوند. 

    زير دستتان را آرد بپاشيد و از خمير به اندازة يک تخم مرغ برداريد و با کمک وردنه پهن کنيد. خمير را به اندازة دو سه سانت ببريد. دور يکي از سوسيس ها بپيچيد. سيني را چرب کنيد و روي سيني همة سوسيس ها را که با خمير پيچيده ايد بچينيد. 

    روي خميرها را زردة تخم مرغ بماليد و سياه دانه بپاشيد. سينی را در طبقة وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم کرده ايد بگذاريد تا 45 دقيقه بپزد و روی رول ها کاملاً طلايی شود. 

    نكته: مي توانيد سوسيس ها را آب پز هم بكنيد.

  • leftPublish
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    رومین
    کاربر جديد|53 |76 پست
  • ۱۶:۴۸   ۱۳۹۴/۹/۷
    avatar
    رومین
    کاربر جديد|53 |76 پست
    فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی
  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    توپک سیب زمینی

    برای تهیه توپک سیب زمینی ابتدا  پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت،  فلفل دلمه ای خرد شده ، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود ، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

    سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه ۱ قاشق شیر گرم و ۱ قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید ( تمام توپ ها را به همین صورت آماده کنید ).

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.

    داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

    توپک سیب زمینی شما آماده است. نوش جان

    نکته:

    میتوانید داخل این توپ ها از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید ، همچنین میتوانید داخل این توپ ها را با مواد دیگری مانند مرغ پخته ، قارچ ، سبزیجات و … پر کنید ، این پیش غذای عالی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید

    توپک سیب زمینی

  • ۱۷:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    رولت مرغ ژامبون

    برای تهیه رولت مرغ ژامبون ابتدا فیله های مرغ را روی سطح كار قرار داده و روی آن نایلون بكشید و خوب بكوبید تا پهن شود.سپس داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز،برگ بو،سیر،آبلیمو و زعفران بریزید و آن را ۴۵دقیقه تا ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    سپس ظرف را خارج كرده و سس مایونز را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كرده و ۴۵دقیقه دیگر هم داخل یخچال بگذارید.فلفل دلمه ای ها را نگینی كرده و چند دقیقه با روغن تفت دهید.

    بعد از زمان طی شده فیله های مرغ را خارج كرده و روی هركدام ۲ ورق ژامبون قرار دهید، کمی نمک و فلفل زده و رویش فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا قرار دهید.

    حال فیله را كاملا رول كنید و دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید.کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ رول شده را روی آن بچینید، روی رول های مرغ را با برس مقداری روغن زیتون بزنید.

    سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ بپزند.

    رولت مرغ ژامبون شما آماده است. نوش جان

    نکته:

    ۱- در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگری در داخل رولت استفاده كنید.

    ۲- بهتر است از ژامبون گوشت استفاده شود.

    ۳- میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا هم استفاده كنید.

  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    رولت ژامبون ،(کالباس)

    مواد لازم برای تهیه کرپ یا همون نون رولت

    • آرد سه چهارم لیوان
    • تخم مرغ 3 عدد
    • نمک 1/3 قاشق چایخور
    • شیر یا ماست یک لیوان

    مواد میانی رولت

    • ژامبون گوشت 6یا 8 ورق
    • سس مایونز 2 ق
    • جعفری خردشده 3 ق غ خوری
    رولت ژامبون

    رولت ژامبون

    طرز تهیه رولت ژامبون یا همون رولت کالباس

    خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر و تخم مرغ، نمک و آرد است را در یک کاسه ریخته و هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.

    یک تابه مستطیل شکلی بردارید با برس ته ماهیتابه را خیلی کم چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس مقداری از مواد را کف ماهیتابه ریخته طوری که یک لایه نان رولت درست شود.

    مواد نان در حال پخت

    مواد نان در حال پخت

    وقتی آماده شد نان را بر میگدانیم تا اونطرف نان هم بپزد. وقتی نان رولت ما درست شد در سینی که اندازه رولت است گذاشته و در یخچال به مدت 6 یا 7دقیقه میگذاریم تا خنک شود و بعد رولت بعدی را هم به همون روش بالا درست میکنیم.

    سپس بعد از خنک شدن نونها دو قاشق از سس مایونز را روی هر کدام از نانها میریزیم و روی نان می کشیم. کالباس ها را هم روی نانهای سس زده میچینیم.

    سپس خیار شورها را خیلی نازک برش میدهیم و روی کالباسها قرار میدهیم  و بعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت میپاشیم.

    مواد میانی رولت

    مواد میانی رولت

    بعد رولتمان را خیلی آروم ظریف و محکم رول میکنیم. بعد از رول میتونید همونطور رولت را درسته در یخچال بگذاریم یا اینکه برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بچینید. من همون موفع برش زدم و در ظرف چیدم.

    و درآخر هم در یخچال میگذاریم تا یکی دوساعت بمونه بعد میتونید نوش جان کنید.

    برش رولت ژامبون

    برش رولت ژامبون

    رولت ژامبون

    رولت ژامبون

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری

    • قارچ دکمه ای متوسط
    • پنیر خامه ای 200 گرم
    • پودر فلفل قرمز (فلفل هندی) 1/4 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
    • پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
    • نمک 1/4 قاشق چایخوری

    برای سوخاری کردن

    • آرد سفید
    • تخم مرغ 2 عدد
    • پودر نان (پودر نان باگت خشک شده یا پودر نان سوخاری)
    قارچ دکمه ای

    قارچ دکمه ای

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    دوستای گلم این دستوری که قرار دادم یک سس پنیر خامه ای هم داخل قارچ میریزیم. اگه دوست نداشتین، دقیقا با همین دستور میتونید قارچ رو به طور کامل و بدون پنیر خامه ای سوخاری کنید.

    قبل از هرچیز باید تاکید کنم ه قارچ رو با آب شستشو ندید. چرا که قارچ حالت اسفنجی داره و آب رو در خودش فرو میبره و نتیجه اصلا خوبی نداره و هم قارچتون تیره میشه و هم خوب سوخاری نمیشه. من برای تمیز کردن قارچ لایه روییش رو با چاقو جدا میکنم. خیلی راحت مثل سیب زمینی پخته، پوست رویی قارج ازش جدا میشه و دیگه هم نگران آلودگی هاش نخواهید بود. ساقه قارج رو هم ازش جدا میکنیم. بهتره که قارچها متوسط یا بزرگ باشن. ساقه ها رو هم میتونید جداگونه سوخاری کنید.

    ساقه قارچ را جدا کنید

    ساقه قارچ را جدا کنید

    پنیر خامه ای رو با پودر سیر و فلفل ها و نمک مخلوط کنید. داخل قارچ رو با این سس پر کنید.

    پنیر خامه ای و فلفل و پودر سیر

    پنیر خامه ای و فلفل و پودر سیر

    پنیر خامه ای در قارچ

    پنیر خامه ای در قارچ

    قارچ رو در آرد سفید بغلتونید تا کاملا آردی بشه. این کار باعث میشه بعد از سرخ کردن قسمت سوخاری از خود قارچ جدا نشه و چسبندگی مناسبی داشته باشه.

    سوخاری کردن قارچ

    سوخاری کردن قارچ

    تخم مرغ ها رو هم در ظرفی بریزید و کاملا هم بزنید. قارچ آردی رو در تخم مرغ هم کاملا بغلتونید تا دور تا دورش رو بگیره.

    سوخاری کردن قارچ

    سوخاری کردن قارچ

    و در آخر هم بعد از مراحل قبلی، قارچ رو در پودر نان بغلتونید. اینکه میگم پودر نان به این دلیل هست که از نظر ظاهری و حتی طعم و مزه بهتر از آرد سوخاری های آماده است. برای تهیه پودر نان هم میتونید نان سوخاری رو پودر کنید و یا مثل من نان باگت رو در هوای آزاد یا فر بذارید تا خشک بشه و بعد پودرش کنید.

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

    بعد هم قارچ رو در روغن زیاد و حرارت متوسط رو به زیاد سرخ کنید.

    سرخ کردن قارچ سوخاری

    سرخ کردن قارچ سوخاری

    بعد از اینکه به رنگ دلخواهتون در اومد در توری یا آبکش بذارید تا روغنش بریزه. بعد هم در ظرف مورد نظرتون با کمک مطلب تزیین غذا تزیینش کنید.

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری
  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ رژیمی

    • سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد کامل
    • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    • پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری
    • پودر نان (من معمولا نان سوخاری رو پودر میکنم که عالی هم میشه) 2 قاشق غذاخوری
    • پودر پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازم + کمی زردچوبه
    طرز تهیه ناگت مرغ

    طرز تهیه ناگت مرغ

    طرز تهیه ناگت مرغ رژیمی

    برای تهیه ناگت ابتدا سینه مرغ رو به تکه های کوچیک مثل عکس تقسیم کنید. روغن زیتون رو روشون بمالید و پودرها رو بهش اضافه کنید. بعد از اینکه پودر ها به طور یکنواخت به تکه های مرغ چسبیدن، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و مرغ ها رو روش بذارید و در فر با دمای 210 درجه بذارید حدود 20 دقیقه کاملا پخته بشه. وقتی یک طرفش کاملا طلایی شد میتونید بر گردونید تا ظرف بعدی هم طلایی بشه. پودر پنیر پارمسان باعث چسبندگی پودرهای دیگه موقع طبخ میشه، پس حذفش نکنید.

    طرز تهیه ناگت مرغ

    طرز تهیه ناگت مرغ

    این غذا کمترین کالری رو نسبت به ناگت های همسان خودش داره و به خوشمزگی همون هاست. میتونید با یک سس خوشمزه و مقداری سالاد سبزیجات سرو کنید و به عنوان یک وعده سالم و رژیمی نوش جان کنید. همچنین بسیار مناسب برای یک پیش غذای خوشمزه و سالم و سبک هست. نوش جان

    طرز تهیه ناگت مرغ
  • ۱۷:۴۳   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    قارچ و سوسیس پنیری

     

    بنا به گزارش آکاایران : سوسیس یا ژامبون 250 گرم  .  قارچ 250 گرم  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  سیر 2 حبه

    پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان  .  خرده نان 1 لیوان  .  جعفری مقداری

     

     

    طرز تهیه : سوسیس ها را خرد یا رنده کنید و سرخ نمایید ، ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا و خرد کنید.

     

    ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.

     

     

    سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.

     

    سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    کرفس 30 گرم

    جوز هندی یا پودر سیر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

    آب مرغ 200 میلی لیتر

    آرد 75 + 70 گرم

    شیر 125 +50  میلی گرم

    نخود سبز 50 گرم

    سیب زمینی آبپز 150 گرم

    هویج آبپز 150 گرم

    مرغ خورد شده 125 گرم

    پیاز 1 عدد

    سفیده تخم مرغ 4 عدد

    آرد سوخاری 400 گرم

    آب 150 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    رول مرغ و سبزیجات

    اول پیازها رو در روغن سرخ می کنیم بعد مرغ خوردشده رو اضافه می کنیم

    رول مرغ و سبزیجات
    سیب زمینی و هویج های آب پز و کمی بعد نخود سبز رو اضافه می کنیم سپس نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو میریزیم کمی هم میزنیم وکرفس خوردشده رو اضافه میکنیم.۷۵ گرم آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم ۴-۵ دقیقه تا همه مواد به آرد آغشته شود بعد ۱۲۵ میلی لیتر شیر را اضافه می کنیم. آب مرغ یا آب سبزیجات رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.

    رول مرغ و سبزیجات

    برای درست کردن خمیر رول اول ۱ عدد تخم مرغ و ۵۰ میلی لیتر شیر و کره آب شده و ۷۰ گرم آرد رو با هم مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم.
    ۱/۴ فنجان از خمیر را در تابه نچسب به قطر ۲۰ سانتی متر که کف آن چرب شده میریزیم و تابه را می چرخانیم تا خمیر در همه جای تابه پخش شودو به صورت خمیر نازکی می پزیم:( کل مایه را به صورت ورقه های نازک می پزیم)

    رول مرغ و سبزیجات
    رول مرغ و سبزیجات
    خمیر ها را به صورتی که طرف حباب دار آن بالا باشد پهن کرده ۱ تا ۲ قاشق از ترکیب مرغ و سبزیجات را داخل آن می پیچیم.
    رول مرغ و سبزیجات
    موقع پیچید لبه های آن را نیز به داخل تا کنید برای محکم تر شرن می شه از سفیده تخم مرغ استفاده کرد.

    رول مرغ و سبزیجات
    در یک ظرف سفیده تخم مرغ و در ظرف دیگری آرد سوخاری می ریزیم . رول ها رو اول در سفیده بعد آرد دوباره سفیده و باز آرد سوخاری ( یا کورن فلکس خوردشده) می چر خانیم و در روغن سرخ می کنیم.

    رول مرغ و سبزیجات

    رول مرغ و سبزیجات شما آماده است. نوش جان

    رول مرغ و سبزیجات

  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۴/۹/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)

     

    مواد اولیه :
    آرد ۲/۳ پیمانه
    شیر ۱/۴ پیمانه
    روغن مایع ۱/۴ پیمانه
    تخم مرغ ۳ عدد
    نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
    فلفل مقداری

     

    مواد سالاد میانی خمیر :
    سیب زمینی پخته ۱ عدد بزرگ
    خیار شور ۵ عدد
    پیاز چه ۲-۳ شاخه ( فقط قسمت سفیدیش )
    تره و جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
    سس مایونز / نمک /فلفل به میزان لازم
    کالباس (ژامبون) ۸ عدد

     

    رولت کالباس

    طرز تهیه رولت کالباس :
    تخم مرغ +شیر+روغن+نمک وفلفل با همزن زده
    آرد را کم کم ریخته وهم زده تا یکدست بشه
    تابه نچسب مستطیل شکل را چرب کنید (من نداشتم واز گرد استفاده کردم)
    ۱/۲ از مواد را در تابه ریخته تا کلفت نشه خمیر و ۳ دقیقه صبر کنید
    حالا خمیر را پشت و رو کنید و۳ دقیقه دیگه طرف دیگرش را پخته

     

    رولت کالباس

    حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردانید

    .jpg

    و سریع رول کنید با همان کاغذ ……..

    طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون

    و کنار گذاشته تا خنک بشه ……. حالا خمیر دیگر را درست کنید و به همین روش
    حالا مواد میانی را تهیه کنید …… سیب زمینی رنده شده + خیار شور رنده شده +جعفری +پیازچه و فلفل و کمی نمک
    و سس مایونز مخلوط کنید سس خیلی زیاد نباشد درون مواد که مواد رو شل کند
    حالا خمیر را باز کنید من چون تابه گرد استفاده کردم حالا دور خمیر رو
    با چاقو تیز برش دادم تا شبیه مستطیل بشه و سس مایونز مالیده
    خمیر خنک باشد تا سس آب نیندازد

    طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون

     

    و کالباس رو گذاشته (برای هر خمیر ۴ عدد)

    طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون

    و نیمی از مواد میانی را روی خمیر پخش کنید ……بقیه برای خمیر بعدی

    طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون

    و دوباره خمیر را رول کرده البته اینبار بدون کاغذ روغنی دیگه هااااااااااااااااااااااااااااا
    و کاغذ رو دورش پیچیده ودر یخچال تا بگیرد خودش رو و بعد با چاقوی تیز برش داده
    و تزیین کنید………من از سس مایونز دورنگ و هویچ قالب زده و فلفل دلمه استفاده کردم

    طرز تهیه رولت کالباس - رولت ژامبون

     رولت کالباس

     

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان