خانه
941K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

     اردور سوسیس با سس خردل

    من از سوسیس های کوچیک استفاده کردم و چون قرار بود ایستاده باشند پایین و بالاشو برش زدم

    توی روغن سرخش کردم

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    نان یوفکا رو با عرض کمی بیشتر از بلندی سوسیس ها برش زدم

    روینانها رو شیر و روغن زده بودم قبلش

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    سوسیس ها رو توی نان رول کردم(با نان لواش هم میتونید درست کنید)

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    و در روغن سرخ کردم که چون سریع سرخ میشه نشد عکس بگیرم

    از روی تای رولت توی روغن بذارید که نان ها باز نشن

    مقداری سس خردل و مایونز و کچاپ رو با هم مخلوط کنید

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

    توی سوسیس ها سیخ خلال فرو کنید و روی اون رو با سس پر کنید

    خیلی خوووووووووشمزسخوشمزه

    فینگر فود-غذاهای انگشتی

     

    Klik hier voor meer gratis plaatjes

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    نان فنجانی

    مواد لازم رای 4 نفر گوشت فیله ریز خردشده : 250 گرم ژامبون دودی : 100 گرم برگ جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه نان تست : 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی : 2 عدد تخم مرغ : یک عدد پیاز کوچک : یک عدد سس باربیکیو : 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون : 2 قاشق چای‌خوری یک فنجان خوشمزه در نان فنجانی روش پخت : فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. 4عدد قالب مافین یا کاسه‌ مناسب فر با گنجایش 180 میلی‌لیتر را روغن بمالید. با استفاده از وردنه، 4 تکه نان را صاف کنید. با تکه‌های نان، ته و لبه‌های قالب‌ها را که روغن زده‌اید، بپوشانید (لبه‌ها کاملاً پوشیده نمی‌شود). برای 5 تا 10 دقیقه آنها را داخل فر قرار دهید تا وقتی به آنها دست می‌زنید، سفت شده باشند. 2 تکه نان باقی‌مانده را در غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. ژامبون را ریز خرد کنید. پیاز را رنده کنید. روغن را در تابه‌ای کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و گوشت ریز خردشده را اضافه کنید. گه‌گاهی آنها را هم بزنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ را کمی بزنید. ژامبون خرد‌شده، تخم مرغ، جعفری، سس باربیکیو، خرده نان‌ها و مخلوط پیاز را در کاسه‌ای بزرگ با هم ترکیب کنید. به مواد نمک و فلفل بزنید. 1/3 پیمانه از مخلوط را در هر یک از قالب نان‌ها که در فر پخته بودید بریزید. گوجه گیلاسی‌ها را دو نیم کنید. نصف گوجه را روی هر کدام از آنها گذاشته و فشار دهید. نان‌ها را برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار هید تا مواد کاملاً پخته شوند.

  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    کرپ ژامبون

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    الویه توپی،اسنک،سالاد کالسکو

    تزیین الویه های توپی با هویج خام رنده شده،کنجد،کلم بنفش خام رنده شده،زرده تخم مرغ رنده شده،فلفل دلمه خام رنده شده

    الویه رو به شکل توپ گرد کنید بعد تو این مواد خوب بغلطونید تا خوشگل بشن و نوش جون کنید

    🎀سالاد کالسکو🎀

    کلم سفید 

    هویج خام رنده شده

    فلفل دلمه

    نمک و فلفل سیاه

    سس مایونز

    یادتون باشه همیشه اگه خواستید کلم سفید تون نرم بشه خوب با سرکه مخلوطش کنید و اجازه بدید دو سه ساعتی سرکه به خوردش بره 

    این روش برای سالادایی که کلم زیادی دارن و میخواییم که کلم خوب نرم بشه قابل استفادست

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48267 |46689 پست

    فاتیجای مرغ(ترکیه) 

    مواد لازم :

    ▪️فلفل سیاه به مقدار لازم

    ▪️سس سویا 3 ق غ

    ▪️کره 1 ق غ

    ▪️روغن زیتون 1/2 فنجان

    ▪️کاکوتی تازه (یا آویشن) مقداری

    ▪️فلفل سبز 2 عدد

    ▪️مرغ (ران) 500 گرم

    ▪️پیاز 3 عدد

    ▪️سبزیجات رنگارنگ به مقدار لازم

    ▪️نان لواش به مقدار لازم

    طرز تهیه: 

    مرغ را ریز ریز خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته و مرغها را در آن می ریزیم تا وقتی مرغ آبش را بکشد می پزیم. فلفل سبز و پیازهارا خرد می کنیم. در یک تابه دیگر روغن زیتون ریخته پیازها و فلفل هار ا ریخته تفت می دهیم. سبزیجات را در تابه مرغ می ریزیم و کاکوتی تازه را هم خرد کرده اضافه می کنیم و فلفل سیاه را هم می ریزیم سویا سس را هم ریخته و هم زده و حرارت ر ا خاموش می کنیم روی میز لواشها را پهن کرده و مواد داخلی را ریخته و با سبزیجات رنگارنگ سرو می کنیم.‏

  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    فینگر فود ، بروسکت گوجه 

    زمان آماده سازی :35 دقیقه
    برای 12 نفر
    24 عددگوجه ریز
    2 قاشق غذاخوری پستو
    12 برش نان باگت یا نان تست ( ضخامت 1 سانتی متر )
    مقداری پنیر پارمسان
    2 عدد برگ ریحان تازه

    ابتدا گوجه ها را داخل تابه گذاشته و روی آن و داخل آنرا کمی نمک و فلف بپاشید، گاهی تابه را تکان دهید تا زمانی که گوجه ها بپزند و شل شوند( زمان طبخ حدود 20 دقیقه است). اجازه دهید خنک شود.
    روی تکه های نان باید روغن زیتون اسپری کنید و سس را روی نان باگت ریخته و پنیر خرد شده را هم روی نان قرار دهید. گوجه های پخته شده را هم در کنارش روی نان قرار دهید آب گوجه فرنگی که در تابه باقی مانده است را نیز روی گوجه ها بریزید. روی هر کدام از نان ها ریحان تازه ( در صورت دلخواه ) و یا فلفل سیاه بپاشید.
    مواد مغذی در هر وعده : 49 کالری ، 2 گرم پروتئین ، 2 گرم کربوهیدرات ، 2 گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، 64 میلی گرم سدیم.

    فینگرفود های دورهمی
  • leftPublish
  • ۰۲:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    آموزش کرپ ژامبون. بدون نیاز به فر

    برای کرپ ژامبون. یک لیوان آرد سفید رو با یک لیوان شیر و 4 قاشق روغن و 3 عدد تخم مرغ با همزن برقی خوب هم بزنین و در اخر یک پنس نمک بریزین. 

    ماهیتابه دو طرفه رو روی شعله ملایم بزارین. کف ماهیتابه رو کمی با برس مخصوص چرب کنین و اندازه یک ملاقه از مواد رو داخلش ریخته و خوب پخش کنین. وقتی یک سمت اون سرخ شد. سمت دیگر رو هم سرخ کنین. 

    شاید کل زمان پختن هر دو سمت 4 دقیقیه باشد.

    بعد اینکه نونتون حاضر شد روی یک سینی قرار بدین یک قاشق سس رو ی سطحش بمالین و ژامبون رو بچینین و روی ژامبون پنیر ورقه ای زرد رنگ و خیار شور ورقه شده بزارین . 

    به کمک یک نایلون رول کنین و 3 ساعت در یخجال بزارین. 

    و بعد از گرفتن اونو با چاقوی تیز برش بدین و تزیین کنین. 

    نکات:میتونین جعفری ساتور شده هم بریزین کمی روی ژامبون

    موقع رول کردن دقت کنین که حفره خالی نماند

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۲:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    پاپ کیک

    یه ایده شیک و جداب برای مهمانیهای شما

    کیک معمولی یا اسفنجی را با دست خرد کرده وبعد مقداری خامه اضافه کرده چنگ میزنیم بعد شکلات آب شده را اضافه بعد چنگ بعد گردش کرده در کف دست بعد در یخچال میذاریم سفت بشه بعد سر سیخ را داخل شکلات تخته ای آب شده فرو کرده میذاریم تو یخچال سفت بشه  باز دوباره تو یخچال میذاریم باهم سفت بشن بچسبن. بعد در پایان پاپ کیک را با چوبش داخل شکلات آب شده میزنیم بعد ترافل یا پودر نارگیل...... می پاشیم

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فينگر فودها

    غذاهاى انگشتى..غذاهاى سرپايى..لقمه هاى كوچك..مينى فودها و ...چندين اسم ديگه اى كه اين غذاهاى خوشمزه دارن و بهشون ميگن

    براى درست كردنشون كافيه كمى سليقه و حوصله به خرج بدين

    براى مهمانيها و جشن تولدها و عروسى ها مناسب ترين غذاها هستن..

    پيشنهاد ويژه سراشپز فن مهمانى هارو براى اين غذاهاى خوشمزه رو از دست ندين

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    خيار يا پوست گوجه يا هويج رو با پوست كن يا هر وسيله اي كه در اختيار داريد برش خيلي نازك بزنيد..

    سبزيجاتي رو كه دوست داريد خيلي ريز كنيد..

    مقداري سس يا هر چيزي كه باعث چسبندگي ميشه رو بهشون اضافه كنيد..

    به مقدار خيلي كم روي ورقه هاي سبزيجاتتون بريزيد..

    بپيچونيد..

    اگر باز ميشدند ميتونيد ازشون يك خلال دندان رد كنيد..

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    پنير خامه اى

    يك پر سبزى دلخواهتون

    گوجه گيلاسى حلقه شده

    زيتون سياه حلقه شده

    چنگال هاى كوچك چوبى

    همه رو روى هم بزاريد و چنگال رو ازشون به ارامى عبور بدين

    فینگرفود های دورهمی

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فینگر فود

    نان تست برش خورده

    كالباس برش خورده

    خيار حلقه شده

    پنير برش خورده

    گوجه گيلاسى حلقه شده

    زيتون سبز بدون هسته حلقه شد

    سس فرانسوى

    خلال دندان

     

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    نان باگت برش خورده

    مقدارى سبزى جعفرى 

    كالباس سرخ شده

    مقدارى سالاد الويه

    خلال دندان

    كالباس هارو خيلى كم روى حرارت سرخ كنيد 

    مقدارى سالاد الويه بينشون بزاريد و بپيچونيدشون

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فینگرفود

    نان هاي برش خورده

    كوكو سبزي يا هر نوع كوكويي كه ميپسنديد

    خيارشور حلقه شده

    سس 

    گوجه گيلاسي

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    اسنک اسفناج 

    مواد اولیه

    نان تست 10 عدد

    گوجه فرنگی (رنده شده)  3 عدد

    پیاز (خرد شده) 2 عدد

    سیر (رنده شده) 2 حبه 

    نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم 

    اسفناج (خرد شده) نیم کیلو

    پنیر پیتزا 100 گرم

    طرز تهیه

    1- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.

    2- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.

    3- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.

    4- روی اونها مجددا" نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۰۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    انواع فینگرفود

    رولت نون پنیر سبزی

    فینگرفود های دورهمی
  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    تارت مرغ کشمشی

    مواد لازم

    2 عدد سینه مرغ

    2          /1 پیمانه کشمش

    1 ق چ رنده پوست لیمو

    2 ق س آب لیموی تازه

    2 ق س گشنیز خرد شده

    1 ق چ دارچین

    1 ق چ زنجبیل رنده شده

    2 عدد پیازچه خرد شده

    2 حبه سیر رنده شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    2 ق س روغن زیتون

    به میزان لازم روغن

    10 عدد خمیر پیراشکی یا خمیر ورقه ای

    1  فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اگر از خمیر ورقه ای استفاده می کنید، خمیر را به صورت دایره هایی با قطر 8 تا 10 سانتی متر جدا کنید. قسمت پشتی قالب های مافین را چرب کنید، سپس خمیرها را روی هر کدام از برآمدگی های قالب مافین قرار دهید. قالب را به مدت 21-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد، سپس آن را از داخل فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.

    2  در این میان مرغ را به صورت تکه های 1 تا 2 سانتی خرد کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. رنده پوست لیمو، آب لیموی تازه، زنجبیل رنده شده، دارچین، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. تکه های مرغ را خوب آغشته به مواد کنید. ظرف را حدود 15 دقیقه یا اگر زمان دارید، بیشتر از 15 دقیقه کنار بگذارید تا مرغ مزه دار شود.

    3  بعد از زمان ذکر شده داخل تابه ای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه تکه های مرغ کاملا پخته شدند، کشمش شسته و آبکشی شده، پیازچه خرد شده، سیر و گشنیز را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

    4  حالا مقداری از مخلوط را داخل خمیرهای برشته شده بریزید، آنها را با مقداری گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

     

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فینگرفود

     نان میوه ای با پنیر

    تعداد: 24 عدد | زمان تهیه: 45 دقیقه | زمان ورد آمدن خمیر: 45 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه

     

    مواد لازم

        900 گرم خمیر شیرینی‎پزی

        85 گرم پنیر خامه ای نرم شده

        یک عدد زرده تخم مرغ

        دو قاشق غذاخوری شکر

        یک قاشق غذاخوری آرد کامل

        ¼ قاشق چایخوری وانیل

        ¼ قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال یا عصاره بادام

        ¼ پیمانه مربا (به طعم دلخواه)

        آیسینگ لیمو

     

    طرز تهیه

    کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.

    خمیر شیرینی پزی را روی سطح صاف و آردپاشی شده پهن کنید. آنها را به مستطیل های یک اندازه برش بزنید. برای ایجاد نان حلزونی، مستطیل را لوله کنید و به دور یک محور بپیچید و انتهای آن را به خمیر بچسبانید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. خمیر دوم را نیز مستطیلی برش دهید و لبه های آنها را به دلخواه شکل دهید. آنها را 45 دقیقه کنار بگذارید تا کاملا ور بیایند.

    در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، زرده تخم مرغ، آرد، وانیل و عصاره بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی با سرعت متوسط تا حدی هم بزنید.

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قاشق چایخوری از مخلوط پنیر را در میان هرکدام از نان ها قرار دهید و لبه های آنها را برگردانید.

    آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند. آنها را از فر خارج کنید. کمی که خنک شدند، از مربای دلخواه روی آنها بریزید و سرو کنید.

     

    امیدواریم با تهیه این نان های خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست
    مارکوئیس یا فینگرفود سیب زمینی
    موادلازم:
    سیب زمینی نیم کیلو
    پیازنگینی خردشده یک عدد
    کره 50گرم
    گوجه فرنگی 2عدد
    قارچ ریز خردشده 200گرم
    زرده تخم مرغ2عدد
    جعفری ساطوری شده 2ق غ
    نمک وفلفل به میزان لازم
    طرز تهیه:
    سیب زمینی رابا پوست ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم ونصف کره نمک جعفری ساطوری شده وفلفل وزرده تخم مرغ مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه کبعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم

    فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود بشه پیاز وبا باقی مانده کره توی ماهیتابه تفت میدیم .مرغ ابپز وریش ریش کرده به پیازداغ اضافه میکنیم گوجه روپوستش گرفته وفیله میکنیم وتوی پیازداغ ریخته هم میزنیم .وقارچ ها راریز خرد کرده ووقتی اب گوجه ها کشید به ماهیتابه افزوده نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم ووقتی پوره ها اماده شد وسط پوره ها را پر میکنیم .

  • ۲۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19753 |39377 پست

    فينگر فود الويه 

    مواد الويه رو درست كنيد و روى نون تست بماليد بعد نون ها رو برش بزنيد و روشو با گوجه و ذرت تزيين كنيد 😊

    ميتونيد از نون جو استفاده كنيد 🍴

    فینگرفود های دورهمی فینگرفود های دورهمی

  • ۰۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    فينگر فود بادمجان -لقمه اي 

    برای طبخ اول بادمجانها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادمجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادمجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ( بهتر است از بادمجانهای کشیده و قلمي استفاده کنید).

    فینگرفود های دورهمی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان