خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    نرگس z : 

    فکرمیکنم فرقشون اینه که توپای تیکه های میوه وجودداره ولی کیک اسانسش بیشترهست 

    زیباکده

    به سلام نرگس، بابا تو کجا اینجا کجا، راه گم کردی! چه خبرا؟

    راست میگی اون لایه ای از میوه که توی پای هست فکر نکنم به همین مشخصی توی کیک میوه باشه. البته اساتید هم باید نظر بدن. خود آسمان خانم و نازنین خانم و خدابیامرزها الهه و ریتا کجایید که بگید؟! 4

  • ۱۹:۱۰   ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    نان گل اتریشی 

    من و آشپزی
  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    کاپ کیک شکلاتی برای تغذیه مدرسه خودم و پسرا😘

    من و آشپزی
  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    اینم یک دسر فوق العاده راحت و سریع و از همه مهمتر خوشمزه 😊

    من و آشپزی
  • ۱۹:۱۵   ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    بستنی وانیلی رو از فریزر خارج میکنیم.
    ژله سبز رنگ رو با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده، هم زده و حرارت میدیم تا زمانی که دانه های ژله در آب حل بشن. ژله رو در یک لیوان میریزیم. (اگر از بخت روزگار ژله بد رنگی به تورتون خورده بود میتونید با رنگ مخصوص خوراکی خوشرنگش کنید)

    ژله هندوانه رو با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده، هم زده و حرارت میدیم تا زمانی که دانه های ژله در آب حل بشن. ژله رو در یک لیوان میریزیم.

    حالا ژله سبز رنگ رو با یک لیوان بستنی توی مخلوط کن یا بلندر میریزیم. و دستگاه رو روشن میکنیم. چند پالس میزنیم. به اندازه ای که بستنی و ژله مخلوط بشن.

    با قاشق ژله رو در لیوان یا کاسه یا هر ظرفی که برای سرو مد نظر داریم میریزیم. تعداد و سایز ظروف سرو هم اختیاری هستش. میتونید دو تا لیوان درست کنید با یک عالمه ژله، یا چهار پنج لیوان با مقدار کمی ژله. این دیگه دست خودتونه.

    وقتی شما ژله رو با آب مخلوط کرده و بهش حرارت میدید به نقطه جوش میرسه. وقتی توی لیوان میریزید و میرید سراغ درست کردن ژله بعدی، ژله سبز رنگ شما حدود سه چهار دقیقه فرصت داره تا سرد شه. بعد که با بستنی – که الان چون از فریزر خارج شده بوده اندکی نرم شده – مخلوط میشه ژله کمی میبنده. وقتی سریع توی ظرف سرو ریخته میشه هنوزم تا حدی روانه. اما بعد از چند ثانیه خودش رو میگیره و کاملا بافت لرزونکی پیدا میکنه. لذا سرعت عمل داشتن در ریختن در ظرف سرو، الان اهمیت داره.

    نکته: من چندین مارک ژله رو امتحان کردم. بعضی از مارکها غلظت ژله ای که به ما میدن بیشتره و نیاز هست اندکی میزان آب رو بیشتر کنیم. اما در مورد اکثر مارک ها همین میزان آبی که بهتون دارم مناسبه. پس اگر ژله و بستنی رو توی مخلوط کن ریخته و چند پالس زدید و مشاهده کردید که درجا بست و خیلی سفت شد دو سه قاشق غذاخوری آب بهش اضافه کنید و باز چند پالس بزنید تا غلظتش تنظیم شه. دمای آب مهم نیست.

    پس من ژله سبز رنگ رو توی لیوان ها ریختم و بعد همین مراحل رو برای ژله هندوانه تکرار کردم.

    اگر تمایل دارید که یک لایه سفید رنگ هم داشته باشید؛ کافیه نیمی از دستوری که برای تهیه ژله سبز رنگ بهتون دادم رو با ژله آلوئه ورا انجام بدید.
    یا فقط از بستنی وانیلی نرم شده توی لیوان بریزید.

    @cheftayebeh
  • leftPublish
  • ۱۹:۱۷   ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    البته من رنگ ژله هام با اونی که تو دستور گفته فرق میکنه، چون کپی پیس کردم دیگه درست نکردم 👆👆👆
  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    کیک شیر 

    من و آشپزی
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #کیک_شیر
    مواد لازم:
    شیر یک پیمانه
    تخم مرغ ۴ عدد
    آرد ۲پیمانه
    شکر ۱ پیمانه
    روغن سه چهارم پیمانه
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    بکینگ پودر ۲ ق م

    ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
    میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید..
    وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد😊
    این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره
    امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    به به چه من چند روز ندیدم کولاک کردی باز آسمان. میگم نون گل اتریشی مثل نون خامه ایه یا فرق داره؟

    کیک شیر هم باحاله مزه لایت و ساده ای داره دوست دارم.
  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    نه آقا بهزاد، مثل نون هست یجورایی مثل شیرمال یکم قیافه اش ژیگول تره.... 😉
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28067 |24368 پست
    به به آسمان جون ، مثل همیشه عاااااااااااااااااااااااااالی
  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 
    به به آسمان جون ، مثل همیشه عاااااااااااااااااااااااااالی
    زیباکده

    ممنون از محبتت نازنین جان 🙏

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۵/۱۱/۱۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    شیرینی رولت برای اولین بار 

    (از اون چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی راحت تر بود ☺)

    من و آشپزی
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۵/۱۱/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    شیرینی رولت برای اولین بار 

    (از اون چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی راحت تر بود ☺)

    من و آشپزی
    زیباکده

    wooooooow

    به نظر من كه عاليه بانوووو

    هزار ماشاالله به اين همه هنر گلم 8

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۵/۱۱/۱۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    ممنون موناجان 🙏
    فقط یکم پر خامه شد..... که اونم باب میل پسراست 😃
  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    فاهیتای مرغ 

    نون ها رو هم خودم پختم 😊

    من و آشپزی
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    ‍ #فاهيتاى_مرغ با
    #نان_ترتيلا
    مواد لازم
    سینه مرغ 500 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم یک عدد زرد قرمز و.سبز
    پودر گشنیز و.زیره و فلفل قرمز از هر کدام 1 ق چ
    لیموترش تازه 1 عدد
    روغن مایع 1 ق س
    نمک بمیزان لازم
    مواد لازم برای سالسا
    گوجه فرنگی 5 عدد درشت
    پیاز 1 عدد متوسط
    لیمو ترش 1 عدد
    فلفل تند 1 عدد
    مرغ را به خلالهاي نازک خرد کرده و با نمک و ادویه جات و روغن مایع و آب لیمو ترش طعم داره کرده به مدت سه ساعت،فلفل و پیاز را بصورت خلالهاي درشت خرد کرده ودر ماهیتابه داغ با کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود،مرغ را هم در يک ماهیتابه جداگانه با حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود، فلفل و پیاز را به مرغ اضافه کرده و با هم تفت میدهیم تا مواد کاملا برشته شود ولی خشک نشود.غذا را با نان تورتيلاي تازه و سس سالسا یا نان پيتا سرو کنید.
    برای سالسا گوجه ها و پیاز را خردکنيد و آب لیموترش و فلفل خرد کرده و نمک و کمی گشنیز خرد شده مخلوط کنید (البته من این سس رو درست نکردم)
    برای #نان_ترتيلا
    سه پیمانه آرد و یک ق چ بيکينگ بود وسه ق غ روغن نصف ق چ نمک را با یک پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط میکنیم آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید خمیر را ورز دهید و به مدت یک ربع استراحت میدهیم بعد به ده قسمت مساوی تقسیم میکنیم و چانه ها را با وردنه باز کرده و در ماهیتابه ای که روی حرارت ملایم گرم شده قرار میدهیم و هر طرف نان را به مدت 30 ثانیه ميپزيم و لای دستمال قرار میدهیم تا خشک نشود.
  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    من و آشپزی
  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    وااااي چه كردي آسمان جان
    عاليه عزيزم مثل هميشه
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    فاهیتای مرغ 

    نون ها رو هم خودم پختم 😊

    من و آشپزی
    زیباکده

    به نظرم عاليه بايد درست كنم حتما85

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان