خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۶/۳/۱۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    #کیک_ رِوانیRevani
    (مربوط به کشور ترکیه)

    مواد لازم:
    ۳عدد تخم مرغ
    یک پیمانه آرد سفید
    یک پیمانه ایرمیک ویا آرد سمولینا
    نیم پیمانه شکر
    نیم پیمانه ماست
    نیم پیمانه روغن
    یک ق.چ.بکینگ پودر
    کمی وانیل
    مواد لازم برای شربت:
    یک ونیم پیمانه شکر
    یک ونیم پیمانه آب
    نصف آب یک لیمو
    کمی زعفران
    طرز پخت:
    اول شربت رو آماده کرده ومیذاریم سرد بشه.
    بعدشکر رو با تخم مرغها خوب میزنیم تا سفید وکشدار بشه.سپس وانیل رو بهش اضافه میکنیم.بعد ماست وروغن روباهم اضافه کرده ویکی دو دور دیگه میزنیم.سپس آرد وبکینگ پودر رو داخلش الک کرده وبلافاصله ایرمیک رو به مواد افزوده وبا لیسک به آرامی مخلوط میکنیم .وبعد داخل ظرف فر رو که چرب وآردپاشی کرده ایم میریزیم وسپس داخل فر ۱۸۰درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه میذاریم بپزه وروی کیک هم سرخ بشه.بعد از فرخارج کرده وبرش میزنیم وسپس شربت آماده شده رو روش میریزیم وده دقیقه اجازه میدیم تا شربت روبه خودش بکشه وسرد بشه...وقتی خوب سرد شد بآرامی داخل سینی سرو قرار داده وروش پودر پسته ویا اگه دوست داشتید پودر نارگیل میریزیم.
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۶/۳/۱۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    جوجه در فر 

    من و آشپزی
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۶/۳/۱۰
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست
    ن مثل اینکه همچنان هوس هام پابرجاست اسمان
  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۶/۳/۱۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    زیباکده
    fatemeh.g21 : 
    ن مثل اینکه همچنان هوس هام پابرجاست اسمان
    زیباکده

    خوب پس خداروشکر 😂😂😂

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۶/۳/۱۰
    avatar
    fatemeh.g21
    سه ستاره ⋆⋆⋆|3229 |3068 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    زیباکده
    fatemeh.g21 : 
    ن مثل اینکه همچنان هوس هام پابرجاست اسمان
    زیباکده

    خوب پس خداروشکر 😂😂😂

    زیباکده

    118

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۶/۳/۲۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    سوسیس خانگی

    کیفیت عکس بده بخاطر اینکه پسرا امون ندادند 😘

    من و آشپزی
  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۶/۳/۲۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    کیک نوتلا

    من و آشپزی
  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۶/۳/۲۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    سوسیس خانگی
    رسپی شف طیبه
    گفتم كه ما سوسيس نميخريم اما به اين معني نيست كه سوسيس نميخوريم!يكي از خوش خوراك ترين غذاها مخصوصا واسه بچه ها همين سوسيسه. و اگر بدونيد كه درست كردنش چقدر ساده و سريعه شما هم احتمالا مثل ما معتادش ميشيد و مرتب واسه كوچولو هاتون (يا بزرگ هاتون!) سوسيس درست ميكنيد.
    Boudin blanc بودَن بلان (نونش رو تو دماغي تلفظ كنيد!) يه مدل سوسيسه كه با گوشت سفيد و سفيده تخم مرغ و خامه و مغز نان سفيد و نمك و ادويه درست ميشه. اين سوسيس فرانسوي مخصوص كريسمسه اما در تمام طول سال در شَغكوتغي هاي پاريس (و خونه ما!) پيدا ميشه.
    سينه مرغ يك عدد نان تست دو عدد شير 3 تا 4 ق غ خامه 200 ميلي ليتر سفيده تخم مرغ 3 عدد نمك يك چهارم ق چ 

    نون تست چند لحظه رو داخل شیر قرار میدیم بعد میچلونیم. همه مواد رو داخل بلندر میریزیم، بعد داخل قیف و روی سلفون قرار میدیم. و با نخ میبندیم. 6دقیقه داخل آب جوش و بعد از سرد شدن سرخ میکنیم.
  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۶/۳/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    نان رول دارچینی

    واقعا خوشمزه بود، البته چون من دارچین رو خیلی دوست دارم برام خوشایند بود😍

    من و آشپزی
  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۶/۳/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    نان رول دارچینی
    رسپی از شف طیبه www.cheftayebeh.ir.
    آرد600 گرم شکر 100 گرم نمک نصف ق چ خمیر مایه فوری 21 گرم کره 100 گرم شیر 400 میلی لیتر تخم مرغ 2 عدد 
    برای فیلینگ: کره 150 گرم شکر 150 گرم پودر دارچین یک و نیم ق چ 
    تخم مرغ 1 عدد برای روی نان ها 
    آرد و خمیر مایه فوری و شکر و نمک رو توی یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.کره رو ذوب میکنیم. کره و شیر و تخم مرغ رو مخلوط کرده و روی آرد میریزیم.
    با قاشق همش میزنیم تا مخلوط شه. میتونید هم با دست هم بزنید.
    حالا شروع میکنیم به ورز دادن.خمیر چسبناکه اما با ورز دادن کم کم از چسبناکی در میاد و فرم میگیره.در حین ورز دادن میتونید روی سطح کار آرد بپاشید که اذیت نشید.در کل خمیر نرم و لطیفیه و قدری هم چسبناک.خمیرتون باید لطیف و یکدست و ارتجاعی بشه. حالا یه کاسه بزرگ رو چرب کرده و خمیر رو توش قرار میدیم.روش رو سلفون میکشیم و میذاریم یه جای گرم تا ور بیاد.
    مدت زمان استراحتش 25 دقیقه است. بعد از این مدت خمیر قدری پف میکنه.
    یک ظرف مستطیل یا مربع یا دایره یا بیضی یا هر شکل دیگه ای که دوست دارید رو انتخاب کنید.
    رسپی میگه یک ظرف با سایز  24 در 33 سانتیمتر. اما آنچه من انجام دادم و شما در تصویر میبینید یه ظرف مربعیه که برای نصف رسپی ازش استفاده کردم. چون کل رسپی واسه خانواده من خیلی زیاده! و این امکان وجود داره که خودم بشینم همه رو بخورم! پس نصفش رو درست کردم و بردم دادم ملت خوردن که جون خودم رو نجات داده باشم!
    پس شما یه ظرف تو همین حدود انتخاب کنید. کف ظرف رو کاغذ روغنی میندازیم.یک سوم از خمیر رو جدا میکنیم و کف ظرف با دست روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم.
    حالا بقیه خمیر رو برمیداریم.سطح کار رو آرد میپاشیم.و خمیر رو پهن میکنیم.به شکل مستطیل با ابعاد حدودی 25 در 50 سانتیمتر.(اگر مثل من دارید نیمی از رسپی رو درست میکنید باید این ابعاد رو هم نصف کنید. حالا کمی خمیر رو بزرگتر پهن کنید هم اشکالی نداره. رولهاتون پیچ پیچی تر میشن)
    مواد فیلینگ رو مخلوط میکنیم.دو راه دارید. یا کره رو از قبل بذارید بیرون تا کاملا نرم شه و بعد با شکر و دارچین مخلوط کنید. یا اینکه کره رو مستقیم از یخچال خارج کنید و بهش حرارت بدید تا نیمیش ذوب شه و بعد صبر کنید تا بقیه اش هم با همون حرارت موجود در کاسه نرم یا ذوب شه و بعد با شکر و دارچین مخلوط کنید.
    حالا کل سطح خمیر رو با این مخلوط پوشش میدیم.
    الان باید شروع کنیم به رول کردن. از سمت بزرگترش (درازترش) باید بپیچید.رول میکنیم تا آخر مستطیل.
    و با کارد برش های دو سانتی میزنیم و به بیست قسمت تقسیمش میکنیم. (که البته من نه تا درست کردم چون رسپی رو نصف کردم و ظرفم هم مربعی هست)
    رولها رو کنار هم توی ظرف روی خمیر زیرینش میچینیم.
    تخم مرغی که واسه روی نون کنار گذاشته بودیم رو توی یه کاسه میشکنیم و هم میزنیم و بعد با برس روی سطح نون ها تخم مرغ میمالیم.
    حالا باز به مدت 15 دقیقه میذاریمش یه جای گرم تا ور بیاد. مشاهده میکنید که مجددا پف میکنه و بزرگتر میشه.
    فر رو روشن کرده و روی 230 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت قرار میدیم.وقتی کاملا گرم شد ظرف رو توی فر میذاریم تا بپزه.مدت زمان پخت 20 تا 25 دقیقه است. یا تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای و برشته بشن.
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۶/۳/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    پیراشکی سیب زمینی

    یکم مایه ماکارونی داشتم، مواد کوکو سیب زمینی رو درست کردم، داخل تابه روغن ریختم، یک قاشق مایه کوکو، روش کمی مایه ماکارونی و روی اون هم دوباره یک قاشق مایه کوکو، نتیجه شد یک غذای جدید و خوشمزه و از همه مهمتر مورد پسند پسرها 😍

    من و آشپزی
  • ۱۷:۴۶   ۱۳۹۶/۳/۳۱
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    نان رول دارچینی

    واقعا خوشمزه بود، البته چون من دارچین رو خیلی دوست دارم برام خوشایند بود😍

    من و آشپزی
    زیباکده

    83  هی به خودم گفتم ماه رمضونی تو این تاپیک نروها 77

  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۶/۴/۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    ای جان..... آهو جون ببخش اگه به هوس افتادی 😳
  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۶/۴/۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    کیک شکلاتی دو تخم مرغی

    من و آشپزی
  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۶/۴/۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    مواد لازم کیک شکلاتی ۲ تخم مرغی
    آرد سفید2 پ
    شکر 2 پ
    پودر کاکائو 1 پ
    بکینگ پودر 2 ق چ خ
    جوش شیرین 1 ق چ خ(من به جاش از ب پ استفاده کردم)
    نمک کمی
    روغن مایع 1/۲پ
    2 عددتخم م بزرگ
    وانیل کمی
    شیروماست رو هم ۱پ
    اب جوش ۱پ
    طرز تهیه=
    ابتدا آرد و پودر کاکائو رو سه بار الک میکنیم و در یک ظرف گود میریزیم
    بعد از الک کردن باقی مواد خشک یعنی شکر ، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل رو هم روی آرد و کاکائو میریزیم
    حالا نوبت مواد تر میرسه. تخم مرغ ها رو به مواد خشک اضافه کنیم.روغن و شیر رو هم به ترتیب اضافه میکنیم و بعد با دور تند همزن به طور کامل همه رو مخلوط میکنیم تا مایع غلیظ و کشدار بشه.بعد مخلوط شیر و ماست رو اضافه کنید و سپس با دور تند همزن هم بزنید.
    مهمترین مرحله ی این کیک شکلاتی اینچاست. بعد از اینکه مراحل بالا رو رفنید و همه مواد خشک و تر رو باهم مخلوط کردید و هم زدید نوبت به اضافه کردن آب جوش میرسه. همزن رو روی دور تند روشن کنید و همونطور که مایع کیک در حال هم خوردن هست، آب جوش رو کم کم اضافه میکنیم و به همون صورت با دور تند هم میزنیم تا حباب های هوا وارد مایع کیک بشه. حدود یک دقیقه مایع کیک رو با دور تند میزنیم. در نهایت باید مایع کیکی که تهیه کردید مثل عکس زیر پر از حباب باشه.
    قالب کیکتون رو با کره یا روغن کاملا چرب کنید و از مایع کیک تا نصف قالب رو پر کنید. این کیک حدودا دو برابر پف میکنه پس قالب رو نباید بیشتر از نصف پر کنید.مایع کیک را تا نصف پر میکنیم
    در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه حدود یک ساعت کاملا میپزه. البته وقتی کیک رو از فر خارج کنید که خلال دندون تمیز خارج بشه.
    پس پخت کیک بستگی به فرتون و دماش داره.❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    نوش جونتون
  • ۲۰:۳۳   ۱۳۹۶/۴/۱۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    پیتزا 🎆🎆🎆🎆

    من و آشپزی
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۶/۴/۱۸
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    به به چه پیتزای باحالی. قشنگ مشخصه که کاملا به موقع از فر اومده بیرون
    پیتزای چیه؟ پنیرش حسابیه نه!؟
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۶/۴/۱۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 
    به به چه پیتزای باحالی. قشنگ مشخصه که کاملا به موقع از فر اومده بیرون
    پیتزای چیه؟ پنیرش حسابیه نه!؟
    زیباکده

    جای شما خالی

    نصفش پیتزای مرغه، نصفش هم گوشت 😀

    قارچ هم نداشتم نريختم ،پنیرش ولی زیاده ،پنیر پیتزا و چدار با هم ،راستی خمیرش رو هم خودم درست کردم و داخل خمیر پودر سیر و آویشن ریختم که کلی خوشمزه اش میکنه 😍

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۶/۴/۱۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    جای شما خالی

    نصفش پیتزای مرغه، نصفش هم گوشت 😀

    قارچ هم نداشتم نريختم ،پنیرش ولی زیاده ،پنیر پیتزا و چدار با هم ،راستی خمیرش رو هم خودم درست کردم و داخل خمیر پودر سیر و آویشن ریختم که کلی خوشمزه اش میکنه 😍

    زیباکده
    زیباکده

    مرسی دوستان به جای ما.

    به به پس کاملا خونگی دیگه. حتی خمیرش. حتمانم خیلی خوشمزه شده 17

  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۶/۴/۱۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    مربای زردآلو که در حال پخت زیر آفتاب گرم و سوزان هست، یک روش قدیمی وسنتی و سرشار از ویتامین د

    من و آشپزی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان