خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
11.1K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست

    من این تاپیک رو زدم تا خانم های کدبانوی سایت، تجربیاتشون رو در مورد 0 تا 100 گوشت قرمز و خریدن گوشت اینجا بذارن. از مسایل ساده مثل تفاوت شکل یا بوی گوشت خام گوساله و گوسفند، تا اینکه هر قسمت گوشت برای چه نوع آشپزی مفیده، اصلا قسمت های مختلف گوشت چه اسمی دارن، چه شکلی هستن و ارتباط ظاهر گوشت قرمز با کیفیتش و ...

    ترجیح میدم که مطالب تجربیات خود دوستان باشه و طوری نوشته بشه که من خوب سر در بیارم. چون هنوز در مورد خرید گوشت تجربه م کامل نشده.

    با تشکر

  • leftPublish
  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    تاپیک نو مبارک 😊

    خوب امیدوارم دوستان هم مشارکت کنند تا از تجربه هم خوب استفاده کنیم
  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    من خودم به شخصه گوشت گوسفندی رو به گوساله ترجیح میدم....
    گوشت گوسفند معمولا چرب هست و رگه های چربی ویا به اصطلاح پی در لابه لای بافت گوشت دیده میشه و صد البته خیلی از افراد بخاطر همین بافت چربی گوشت گوسفند رو دوست ندارند.
    اما بنظر من برای همه خورشت های ایرانی باید از گوشت گوسفند استفاده کرد.
    گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گوساله بافت نرم تری داره، چرب تر هست و دیگه اینکه رنگش هم صورتی کم رنگتری نسبت به گوشت گوساله داره.
    در طب سنتی هم به مصرف گوشت گوسفندی تاکید شده چون طبع گرم داره برخلاف گوشت گوساله که طبعش سرده و خون ساز هم هست.
  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۶/۱۱/۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ASEMAN : 
    من خودم به شخصه گوشت گوسفندی رو به گوساله ترجیح میدم....
    گوشت گوسفند معمولا چرب هست و رگه های چربی ویا به اصطلاح پی در لابه لای بافت گوشت دیده میشه و صد البته خیلی از افراد بخاطر همین بافت چربی گوشت گوسفند رو دوست ندارند.
    اما بنظر من برای همه خورشت های ایرانی باید از گوشت گوسفند استفاده کرد.
    گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گوساله بافت نرم تری داره، چرب تر هست و دیگه اینکه رنگش هم صورتی کم رنگتری نسبت به گوشت گوساله داره.
    در طب سنتی هم به مصرف گوشت گوسفندی تاکید شده چون طبع گرم داره برخلاف گوشت گوساله که طبعش سرده و خون ساز هم هست.

    خیلی ممنون آسمان خانم که شرکت کردی . حالا دیگه خورد خورد، هر وقت فرصت کردی هم شما و هم بقیه دوستان مطالب دیگه رو هم بگید. راست میگی این چربی گوشت گوسفندی تبدیل شده به تیغ دولبه، بعضیا عاشقشن، بعضی هم خوششون نمیاد اصلا.

    بعدا دیگه اگه خریدی چیزی کردید، یا تیکه کردنی چیزی در کار بود، اگه فرصت کردید با رسم شکل توضیح بدید، هم تفاوت ها و اینکه چی به چه دردی میخوره دیگه 

  • ۰۰:۳۱   ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام دوستان
    من برای گوشت چرخ کرده همیشه دو کیلو ران گوساله میگیرم ، یک کیلو قلوه گاه گوسفند و یک بسته کوچیک سویا ، من همیشه گوشت رو دوبار چرخ میکنم اینطوری بافت گوشت یک دست میشه ،
  • ۲۳:۳۹   ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست
    سلام به همگی
    آقابهزاد تاپیک جدید مبارک ممنونم که نظر منم خواستین
    در طب سنتی گوشت گاوی و گوساله طبعش سرده و باعث بیماریهای مختلف میشه بهترین گوشت ،گوشت گوسفندی هست که طبع و مزاجش گرم و تر هست و به مزاجهای مختلف سازگاره
    گوشت گوسفندی و مخصوصا گوشت بره قلم آبی بهترین و لطیفترین گوشته
    بهتره که از گوشت بره های جوون تر استفاده بشه که هرچی جوون تر باشه خواص بیشتری هم داره و رنگش صورتی تره
    بهترین قسمت گوشت گوسفند، قسمت سردست و راسته هستش البته استخون زیاد داره ولی به نسبت گوشت لطیفتری هم داره گوشتهای این قسمت برای حلیم عالیه و همچنین برای پختن گوشت لای برنج خیلی زود پخته میشه(ته چین، سبزی پلو) مزش عالیه ،برای کبابی هم استفاده میشه
    استخونها رو هم برای آبگوشت و خورشها و سوپ درکنارگوشت میشه استفاده کرد که کلسیم زیادی داره و مقویه
    گوشت ران چون به محل دفع فضولات حیوان نزدیکتره آلودگیهاش هم بیشتره ولی قلم مغزدار و گوشت بیشتری این قسمت قرار داره برای چلو ماهیچه از ران گوسفندی استفاده میشه

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۶/۱۱/۲۸
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    زیباکده

    ممنون نازنین خانم، خیلی لطف کردی. بعدا هر کدوم از دوستان فرصت داشتن، موقع خرید یا پخت، از خام و بعدش پخته این بخش هایی که میگین هم عکس بندازین یا تفاوت های ظاهری گوشت گوساله و گوسفند، یا تفاوت های ظاهری گوشت بخش های مختلف اینها. ممنون 17

  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    خیلی ممنون آسمون خانم. حسابی کاربردی و قابل فهم بود، مخصوصا اینکه قسمت های مختلف گوشت برای چه کاری مناسب هستن.
    منتظر مطالب بیشتر از طرف شما و همه خانم های کدبانوی سایت هستم
  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    من خودم در این زمینه کاملا تعطیل می باشم. این قسمت از کار کاملا مربوط به همسر هست که ایشون هم خیلی در این کار وارد هست. الان ازش می پرسم می نویسم اینجا. سری بعد هم که گوشت خرید عکس می گیرم.
    و حالا استاد می گویند:
    بهترین گوشت، گوشت حیوان نر است. هر چه سن دام کمتر باشه گوشت لطیف تر هست. قسمتهای مختلف گوشت گوسفند: گردن(برای آبگوشت و خوراک)
    سردست-همون دست و بازو میشه-بافت نرمتری نسبت به ران داره(برای خورشت و این گوشت لعابی خوبی دارد)، این قسمت دارای گوشت کمی هست-عضو کوچکی از بدن حیوان هست- همسر من از این قسمت برای گوشت چرخ کرده استفاده میکند(در قسمت گوشت چرخ کرده بیشتر توضیح میدهم چون گوشت چرخ کرده رو ترکیبی درست می کنند،
    قلوهگاه-قسمتی که دنده قرار داره-به علت چرب بودن برای کباب کوبیده مناسب هست،
    راسته -که در پشت و قسمت ستون فقرات قرار داره،بدون استخوان مناسب کباب چنجه و با استخوان برای انواع خورشت و آبگوشت-گوشتی هست که خاصیت زیادی داره و بافت نرمی دارد
    ران: که گوشت مغز ران برای خورشت خیلی عالیه، بزرگترین عضو گوشتی بدن دام هست.
    ماهیچه: که همان ساق های دست و پا هست. بهترین استفاده همراه با باقلی پلو
  • leftPublish
  • ۲۰:۱۴   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    گوشت چرخ کرده را نسبت به سلیقه متفاوت انتخاب می کنند. انتخاب همسرم یک سردست کامل گوسفند همراه با ماهیچه اش + یک راسته گوساله
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    الان گوشتی که به عنوان گوشت گوساله عرضه میشود معمولا گوشت گاو هست.-از گاو ماده برای تولید شیر و گوساله کشی استفاده میشه. گوساله نر هم چون وزن کمتری داره صرفه اقتصادی برای دامدار نداره برای همین معمولا بعد از یک الی یک و نیم سالگی دام کشته میشه. به این حیوان معمولا تا یک ماهگی گوساله گفته میشه.
    گوشت گوساله طبع سرد داره، بافت نرم و خوشمزه ای داره.
    گوشت گاو سفت و دیرپز هست. رنگش از گوشت گوسفنده خیلی قرمزتره
  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    راسته 

    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۲۰:۴۲   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    گوشت قلوه گاه (Flank) شامل گوشت دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، بالاترین مصارف صنعتی را در میان قطعات تولیدی داشته و در تولید فراورده های گوشتی کاربرد دارد .  گوشت قلوه گاه در مصرف خانوار و به صورت گوشت چرخ کرده نیز استفاده دارد .

    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۲۰:۴۴   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    گوشت ران (Hindquarter) شامل بخش های با کیفیت خلفی حیوان است که شامل حدود 45 درصد از وزن لاشه بوده و از ماهیچه‌های پا و لگن تشکیل شده و خود به قسمت‌هایی مانند گرد ران ، کعب ران و ماهیچه تقسیم می‌شود.

    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    مغز ران

    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۲۰:۴۶   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    گوشت فیله (Tender loin) شامل گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید گوساله است و حدود یک تا دو درصد از وزن لاشه را شامل می‌شود. هنگام استخوان گیری فیله را از استخوان‌های کمر جدا می‌کنند. فیله به سه بخش سر، میانی و انتهایی تقسیم می‌شود.فیله استیک نیز از قسمت سر فیله تهیه می‌شود.

    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۲۰:۴۷   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست

    سردست

    نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۶/۱۲/۶
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ممنون فرک. خیلی کاربردی و جالب بود. مرسی
    حالا به قول خودت، وقتی اصلش هم دستت رسید با عکس بیا بیشتر توضیح بده.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان