خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    کیک کدو حلوایی
    3عدد تخم مرغ رو با 1لیوان شکر و کمی وانیل و پودر هل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
    بعد 3ق غ ماست و 1/2پ روغن و 1لیوان پوره کدو حلوایی پخته شده رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
    2لیوان آرد، 1ق م دارچین و 2ق چ ب پ رو باهم الک کرده و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم.
    در قالب چرب شده به مدت 40دقیقه با دمای 180درجه در فر از قبل گرم شده میگزارم.
    زیباکده

    ممنون از لطفت آسمان جان سعي ميكنم حتما امتحان كنم 11

    پوره كدو حلوايي منظورتون كدوي پخته و ميكس شده هستش عايا ؟؟؟

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    عزیزم ناراحتی نداره، مهمه طعمش هست که معلومه خوش طعمه، پیش میاد، منم بعضی وقتها کوفته هام وا میرفت...

    چندتا نکته که خودم بهشون رسیدم در مورد کوفته برات میگم شاید بدردتون بخوره.
    اول اینکه مایع کوفته اصلا نباید شل باشه اگه شل باشه صدر صد وا میره، اضافه کردن چند قاشق پودر سوخاری میتونه مایع رو جمع کنه.
    وقتی کوفته رو توی دست گرد میکنیم حتما باید چندین بار کوفته رو توی دست بچرخونیم تا صاف بشه یا بقولی درز ها کاملا ناپدید بشه به نوعی ماله کشی باشد خوب صورت بگیره وگرنه از همون درزها کوفته وا میره. برای اطمینان میتونید کوفته رو توی این مرحله یه کوچولو سرخ کنید تا وا نره.
    و نکته بعدی اینکه آب یا سس کوفته باید کاملا در حال جوش باشه وتا 30 دقیقه زیر قابلمه رو کم نکنیم و در قابلمه رو هم نزاریم با این دو کار کوفته بسته میشه و جمع میشه، بعد از این مدت در قابلمه رو گذاشته و کم میکنیم تا مغز پخت بشه.
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    در مورد کیک کدو حلوایی، مونا جون باید بگم طعم غالب دارچین هست اگر دارچین رو دوست داشته باشید حتما از طعم کیک خوشتون میاد، در ضمن این کیک زیاد پف نمیکنه بخاطر اینکه کدو سنگین هست. کیک خوب و خوش عطری هست.
    در ضمن میتونید کدو رو با دارچین و هل و چند قاشق عسل بدون آب بپزید و بعنوان دسر نوش جان کنید.
    زیباکده

    ممنون از توضيحت گلم من هيچ وقت نتونستم با كدو حلوايي ارتباط بر قرار كنم هميشه هم وقتي كدو حلوايي توي خونه باشه اينقدر ميمونه تا بالاخره خراب ميشه و دور ميدازيمش 49

  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    بله مونا جان کدوی پخته شده و میکس شده

    بله عزیز درک میکنم، خیلی ها کدو حلوایی رو دوست ندارن مثل اقایون منزل ما، اما من بخاطر خواصش به طروق مختلف به خوردشون میدم 😉

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۴/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۰۴
  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    عزیزم ناراحتی نداره، مهمه طعمش هست که معلومه خوش طعمه، پیش میاد، منم بعضی وقتها کوفته هام وا میرفت...

    چندتا نکته که خودم بهشون رسیدم در مورد کوفته برات میگم شاید بدردتون بخوره.
    اول اینکه مایع کوفته اصلا نباید شل باشه اگه شل باشه صدر صد وا میره، اضافه کردن چند قاشق پودر سوخاری میتونه مایع رو جمع کنه.
    وقتی کوفته رو توی دست گرد میکنیم حتما باید چندین بار کوفته رو توی دست بچرخونیم تا صاف بشه یا بقولی درز ها کاملا ناپدید بشه به نوعی ماله کشی باشد خوب صورت بگیره وگرنه از همون درزها کوفته وا میره. برای اطمینان میتونید کوفته رو توی این مرحله یه کوچولو سرخ کنید تا وا نره.
    و نکته بعدی اینکه آب یا سس کوفته باید کاملا در حال جوش باشه وتا 30 دقیقه زیر قابلمه رو کم نکنیم و در قابلمه رو هم نزاریم با این دو کار کوفته بسته میشه و جمع میشه، بعد از این مدت در قابلمه رو گذاشته و کم میکنیم تا مغز پخت بشه.
    زیباکده

    عزيزم نسبت گوشت به مواد خيلي بيشتر بود در ضمن توي 123 هم ميكسش كردم تا ديگه خيالم راحت باشه اما نمي دونم چرا اينجور شد شايد بخاطر تعداد زياد كوفته ها بوده 

    اما پودر سوخاري رو امتحان نكرده بودم و سوراخ كردن كوفته رو 

    جالب بود ممنون عزيزم 

    حالا من جايي خودم كه آب كوفته بايد از حالت جوش افتاده باشه بعد كوفته رو اضافه كرد اما الان شما گفتيد در حال جوش باشه 25

    ايبار با روش شما امتحان ميكنم 

    شرمنده عزيز وقتتون رو گرفتم ولي اگر ميزان مواد و نسبت ها شو بهم بگيد ممنونتون ميشم9

  • leftPublish
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    بله مونا جان کدوی پخته شده و میکس شده

    بله عزیز درک میکنم، خیلی ها کدو حلوایی رو دوست ندارن مثل اقایون منزل ما، اما من بخاطر خواصش به طروق مختلف به خوردشون میدم 😉

    زیباکده

    فداي شما عزيز ممنون 8

    ولي من تابحال غذا يا دسري با كدو نخوردم 

    ولي دايي بزرگم يه باغ دارن كه بعضي وقتها يه چيزهايي رو توي ميكارن و گه گاهي برامون كدو ميارن كه اكثر مواقع بدون استفاده مي مونه يا نهايتا خواهرم براي شب يلدا تزيين ميكنن و به كلاس ميبرن4

  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    وااای حیف کدو حلوایی نیست که بهش محل گذاشته نشه درست کنید امیدوارم خوشتون بیاد.

    من یک بسته گوشت چرخ کرده که برای چهار نفر بود رو با یک پ برنج خیس شده و یک عدد پیاز متوسط میکس کردم اتفاقا منم با 123کوفته درست میکنم. 

    اگر خواستید به این میزان نیم پ لپه خیس خورده هم اضافه کنید که من نکردم. 

    یک عدد تخم مرغ، یک مشت سبزی کوفته، نمک و فلفل 

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۴/۸/۱۳۹۵   ۱۵:۱۶
  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48300 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    وااای حیف کدو حلوایی نیست که بهش محل گذاشته نشه درست کنید امیدوارم خوشتون بیاد.

    من یک بسته گوشت چرخ کرده که برای چهار نفر بود رو با یک پ برنج خیس شده و یک عدد پیاز متوسط میکس کردم اتفاقا منم با 123کوفته درست میکنم. 

    اگر خواستید به این میزان نیم پ لپه خیس خورده هم اضافه کنید که من نکردم. 

    یک عدد تخم مرغ، یک مشت سبزی کوفته، نمک و فلفل 

    زیباکده

    بازم ممنون عزيزم 

    خيلي لطف كرديد98

  • ۱۷:۱۴   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    خوراک زبان 

    من و آشپزی
    زیباکده

    به به آسمان جان چه کارایی کردی این دو سه روزه مخصوصا این باید خیلی باحال باشه. البته زبون خیلی سلیقه ایه اما به سلیقه من جوره 65

  • ۲۲:۰۸   ۱۳۹۵/۸/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    ممنون آقا بهزاد، بعضی از عکسا برای قبلتر هست.
    اهل خونه ما هم مثل شما زبان دوستند 😊
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    مافین اسفناج پنیری 

    من و آشپزی
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #مافین_اسفناجی_پنیری



    مواد لازم :

    اسفناج تازه یا فریزی ۱۰۰گرم

    پنیر فتا ۷۵ گرم

    پنیر چدار رنده شده ۱۰۰گرم

    گوجه فرنگی ۲ عدد

    آرد ۲۵۰گرم یا ۲ فنجان

    نمک ۲ ق چای خوری

    بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری

    تخم مرغ ۲ عدد

    روغن زیتون ۶۰ ML یا ۴/۱ فنجان

    شیر ۲۴۰ ML یا ۱ فنجان

    آویشن تازه کمی

    فلفل سیاه



    طرز تهیه مافین اسفناجی پنیری


    ابتدا فر را با درجه حرارت 180درجه گرم کنید و قالب مخصوص مافین را چرب کنید و کنار بگذارید.
    اسفناج خودر را اگر فریزی است از قبل یخزدایی کنید و یا در مایکروویو قرار دهید .
    پنیر چدار و فتا را رنده کنید.
    گوجه فرنگی ها را را هم به صورت حلقه حلقه برش دهید و کنار بگذارید ۱۲ عدد لازم دارید.
    آرد ،نمک ،بیکینگ پودر و مقداری از آویشن تازه را اندازه کنید و در کاسه ای این مواد را بریزید و خوب ترکیب کنید.
    در کاسه دیگری روغن و شیر را اندازه کنید و با تخم مرغ و اسفناج هم بزنید فقط ۲ عدد تخم مرغ.
    حالا همه مواد خشک و خیس را با هم ترکیب کنید و به پنیر های رنده شده اضافه کنید و هم بزنید .
    مایه آماده مافین را بین قالبها تقسیم کنید.
    روی هر کدام از مافین ها نمک و فلفل بپاشید .
    و روی هر مافین یک تکه از گوجه حلقه شده بگذارید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند.

    البته من گوجه نگذاشتم.
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا 

    من و آشپزی
  • ۲۱:۳۷   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    روز اسفناجی 😊😊😊

    نرگسی 

    من و آشپزی
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۵/۹/۱۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    دمنوش سیب و دارچین 

    توصیه میکنم حتما امتحانش کنید 

    من و آشپزی
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۵/۹/۱۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    دمنوش دارچین و سیب


    طبیعت : گرم



    دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .

    دارچین ماده ای است خوشبو که بسیاری انرا یکی از رموز جوانی دانسته اند . دارچین بدن را گرم نگه میدارد و قوای جسمانی را بیشتر می سازد و در سلامتی اثر مثبتی می گذارد ،بهترین دارو برای درهای عضلانی است و در برخی موارد به عنوان تب بر نیز مورد استفاده قرار می گیرد . در مواقعی که بدن دارای ضعف است ویا سرما خورده اید نوشیدن دمنوش سیب و دارچین می تواند برای شما بسیار مفید باشد .چای دارچین نیز میتواند بر روی سیستم گوارش اثر مثبتی داشته باشد و خاصیت ارامش بخشی دارد به گونه ای که درد و نفخ معده و اسهال را بهبود می بخشد .در واقع دمنوش دارچین می تواند مثل یک مسکن و ضد درد عمل می کند .

    دمنوش سیب و دارچین ، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت می گذارد همانطور که رایحه ی خوش و مزه ی شیرین سیب بسیار دلنشین است و حاوی انواع ویتامین های گروه ب و منیزیم و فسفر می باشد .

    برای درست کردن دمنوش سیب و دارچین ، می توانید از دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشدبه همراه دارچین استفاده نمایید .

    مود اولیه تهیه دمنوش سیب و دارچین

    یک عدد سیب زرد یا قرمز
    یک تکه متوسط چوب دارچین
    آب جوش سه الی چهار فنجان

    طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

    سیب را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های ان را خارج کرده و به همراه پوست سیب و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به ان آب می افزاییم و لازم است که حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود .

    اگر دمنوش سیب و دارچین را با پوست سیب درست کنید مدت زمان اماده شدن ان کوتاه تر می گردد .
  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    چه جالب. اگه یادم نره همین امروز میرم تو کارش
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    اکبر جوجه با سس انار.... بسسسسسسیار خوشمزه و پر کالری 

    من و آشپزی
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    دونات........ 

    من و آشپزی
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۵/۹/۱۴
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    اکبر جوجه با سس انار.... بسسسسسسیار خوشمزه و پر کالری 

    من و آشپزی
    زیباکده

    واای چه اشتها آوره. معلومه خیلی خوشمزه ست. قدیما شما یادتون نمیاد من یه دستگاهی داشتم که عکس غذاهای الهه و ریتا رو میدادم بهش و مزه ش رو برام اسکن میکرد 4 تازه قبل از پرینت سع بعدی. الانم با همون تست کردم عالی بود 17

    راستی اکبر جوجه چه مشخصاتی داره؟ مرغش باید کوچیک باشه؟ سسش چطوریا باید باشه؟ شکم پر و اینا چی؟ 

    خوب بلاخره اکبر جوجه اصل رو هم پیدا کردیم 3

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان