خانه
1.76M

من و آشپزی

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۵/۸/۹
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #مافین_اسفناجی_پنیری



    مواد لازم :

    اسفناج تازه یا فریزی ۱۰۰گرم

    پنیر فتا ۷۵ گرم

    پنیر چدار رنده شده ۱۰۰گرم

    گوجه فرنگی ۲ عدد

    آرد ۲۵۰گرم یا ۲ فنجان

    نمک ۲ ق چای خوری

    بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری

    تخم مرغ ۲ عدد

    روغن زیتون ۶۰ ML یا ۴/۱ فنجان

    شیر ۲۴۰ ML یا ۱ فنجان

    آویشن تازه کمی

    فلفل سیاه



    طرز تهیه مافین اسفناجی پنیری


    ابتدا فر را با درجه حرارت 180درجه گرم کنید و قالب مخصوص مافین را چرب کنید و کنار بگذارید.
    اسفناج خودر را اگر فریزی است از قبل یخزدایی کنید و یا در مایکروویو قرار دهید .
    پنیر چدار و فتا را رنده کنید.
    گوجه فرنگی ها را را هم به صورت حلقه حلقه برش دهید و کنار بگذارید ۱۲ عدد لازم دارید.
    آرد ،نمک ،بیکینگ پودر و مقداری از آویشن تازه را اندازه کنید و در کاسه ای این مواد را بریزید و خوب ترکیب کنید.
    در کاسه دیگری روغن و شیر را اندازه کنید و با تخم مرغ و اسفناج هم بزنید فقط ۲ عدد تخم مرغ.
    حالا همه مواد خشک و خیس را با هم ترکیب کنید و به پنیر های رنده شده اضافه کنید و هم بزنید .
    مایه آماده مافین را بین قالبها تقسیم کنید.
    روی هر کدام از مافین ها نمک و فلفل بپاشید .
    و روی هر مافین یک تکه از گوجه حلقه شده بگذارید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند.

    البته من گوجه نگذاشتم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان