خانه
52.9K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود:








    . اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ شدن برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.


    2. برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.


    3. اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.


    4. برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.


    5. آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.


    6. برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.


    7. برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و … به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید، سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.


    8. برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.

     



  • leftPublish
  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    برای درست کردن پیاز داغ،اول پیازاتونو خرد یا خلالی کنید.بعد در یک قابلمه آب را جوش بیارید.پیازها رو توی آب جوش بریزید.2-3 دقیقه بذارید رو حرارت بمونه.حواستون باشه پیازها نباید بپزن!! بعد آبکش کنید و سرخ کنید.و در صافی بزیزید تا روغنش جدا بشه.پیازی خشک و ترد خواهید داشت.
  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    مرسی الهه جوووووووووووووونم
  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ● نرم كردن كره
    هیچ گاه سعی نكنید كره ای را كه از فریزر درآورده اید به وسیله یك كارد تیز از وسط به دو نیم كنید. این كار، به ویژه وقتی قالب كره را در دست خود گرفته اید، بسیار خطرناك است زیرا ناگزیربرای انجام این كار باید از زوربازوی خوداستفاده كنید و با تمام قوا به كره فشار آوریدوهمین تلاش شما باعث می شود كه ناگهان كاردتیز از قالب كره گذشته و دست شما را ببرد.بنابراین برای نرم كردن و بریدن كره منجمد ازروش های دیگر استفاده كنید:

    ▪ قالب كره را رنده كنید.رنده كردن كره ای كه سخت منجمد شده به سرعت آن را نرم می كند..

    ▪ اگر می خواهید كره شما بیش از حد نرم شود به طوری كه بتوانید آن را روی نان وغیره بمالید،یك لحظه ماهی تابه كوچكی را كه قبلا روی آتش گرم كرده اید وارونه روی ظرف كره بگذارید به زودی كره را نرم خواهد كرد. ولی اگر عجله ندارید و مایلید كره شما به طور طبیعی نرم شودساعتی قبل از مصرف آن را از فریزر خارج سازیدو بگذارید تا خود به خود نرم شود.
  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    - اگه داخل آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا زردچوبه بریزید، به*هم نمی*چسبند. زردچوبه برای خوش*رنگ*کردن برنج ، میگو ، پلو و کلم*پلو و لوبیاپلو هم خوبه. یک بار امتحان کنید! البته زردچوبه زیاد نریزید که غذایتان بوی زردچوبه بگیره* ! نصف قاشق چای*خوری کافی است . موقع دم*کشیدن هم زعفران فراموش نشود چون باعث می*شود بوی زردچوبه کاملا از بین برود ( برای آنهایی که به بوی غذا خیلی حساس هستند ) .
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اگر سوپ یا خورشتتان به طور ناگهانی شور شده است، چند تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را جذب میکند. از سیب نیز میتوانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که بعد از ۱۰ دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.
  • leftPublish
  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من اینو تجربه نکردم و از نت هست

    اگر برنج تان سوخته، نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بردارید، نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید.
  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    یه نکته جالب که جایی خوندم و نمیدونستم، اینکه فلفل دلمه ای هم نر و ماده داره .فلفل هایی که ته اونها سه تیکه است نر هستن و تخم کمی دارن و مناسب پخت و پز .اونهایی که تهشون چهار تیکه هست ماده و شیرین و پر تخم و مناسب استفاده به صورت خام،چون در اثر پختن طعم تلخی میگرن.
  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست
    مطلب فلفلو من مي دونستم
    در مورد برنج سوخته هم بله
    ما وقتهايي كه برنج نذر داريم بعضي وقتهاي بوي سوختگي ميگيره كه ماما يك عدد نون روي برنج پهن ميكنن يا پياز رو پوست ميكنن و داخل برنج فرو ميكنن تاحدي بوي سوختگي رو ميگيره
  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست
    براي شوري هم از هويج و كدو هم ميشه استفاده كرد
  • leftPublish
  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست

    مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه*کباب می*تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم*تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه*های گوشت به آن اضافه کنید.
  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه*ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می*توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت*های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب*لیموی تازه استفاده کنید.
  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست
    من يه مورد در مورد سوخاري كردن و آرد سوخاري بگم؟؟؟
  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست


    اگه ميخوايد آرد سوخاريتون  موقع سرخ شدن خوش رنگ بشه يه  مقدار پفك داخلش رنده كنيد هم رنگش خوب ميشه هم طعمش من امتحان كردم 
  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    Mona-M
    کاربر فعال|941 |479 پست
    برای طعم دارشدن جوجه کباب زعفرون+ماست+پیاز+زردچوبه+کیوی خیلی خوشمزه میشه
  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست
    كيوي مدت كمي بايد روي مرغ يا گوشت باشه چون گوشت رو له ميكنه
  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    Mona-M
    کاربر فعال|941 |479 پست
    اره موناجون مقدارشم بایدکم باشه
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    الان تو سایت بیتوته یه چیزی خوندم که خداییش شاخ در آوردم ...

    می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :

    برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید:

    اول: برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود.

    دوم: جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.

    نکته : به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نکات مهم در پخت خورش ها

    1- ابتدا گوشت خورش را كمی سرخ می كنیم تا در موقع پختن كف نكند ، چون كف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.
    2- خورش باید با حرارت ملایم پخته شود ، ضمنا كم آب و جاافتاده باشد.
    3- انواع سبزیها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه كنیم.
    4- خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود.
    5- پیاز خورش را طوری خلال كنید، كه همه به یك اندازه باشد تا در موقع سرخ كردن، همه یكدست طلایی شود . برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، كمی زردچوبه اضافه كنید.
    6-نمك و ترشی خورش را در آخر طبخ اضافه كنید . مقدار ترشی و چاشنی را می توان به میل وذائقه كم و زیاد كرد.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان