خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
52.4K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۲۰:۳۹   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می شود:








    . اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ شدن برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.


    2. برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.


    3. اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.


    4. برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.


    5. آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.


    6. برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.


    7. برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و … به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید، سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.


    8. برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.

     



  • leftPublish
  • ۲۰:۴۱   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    چگونه زعفران اصل بخریم؟






    زعفران ، خریدش جزء آن دسته از خرید‌هایی است که مشتری باید تمام حواسش را در حین خرید جمع کند تا سرش کلاه نرود؛ به خصوص که این کار به سهولت انجام می‌گیرد.





    چگونه زعفران اصل بخریم؟




    از آنجایی که نسبت به سایر محصولات کشاورزی، زعفران ارزش مادی بیشتری دارد، بیش از آنکه توجه خود را بر روی برند و یا سایر مشخصات ظاهری این محصول معطوف کنیم، باید چگونگی تشخیص زعفران اصل از تقلبی را یاد بگیریم.


    علت آن است که «گل رنگ» شکل و ظاهری مشابه زعفران داشته و برخی از کاسبان سودجو، آن را به‌جای زعفران اصل به مشتری می‌فروشند.


    تشخیص زعفران‌های اصلی از روی سرشاخه کلاله زعفران ساده‌ترین روش محسوب می‌شود. چراکه سرشاخه‌های کلاله زعفران سه‌شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایین‌تر می‌آید باریک‌تر می‌شود ضمن اینکه دارای مقداری طعم تند است؛ اگر زعفران شیرین باشد به این معناست که کاسب برای افزایش وزنش مقداری نمک یا شکر به آن افزوده است.


     البته چنانچه زعفران ها پودر شده باشند تنها با دستگاه‌های آزمایشگاهی قابل‌ تشخیص هستند.


    همچنین برخی دیگر برای تشخیص مرغوبیت زعفران، یک رشته از آن را بین کاغذ کاهی و روزنامه فشار می‌دهند و در صورتی که اثر چربی به‌جا نماند زعفران را مرغوب و اصل می‌نامند.


    اگر چه برخی از خانواده‌ها اصل یا تقلبی بودن برایشان اهمیتی ندارد و صرفاً رنگ است که مدنظرشان است، با این حال لازم است که بدانید از جمله رنگ‌های شیمیایی مصنوعی بکار رفته در تقلب زعفران، رنگ غیرمجاز آلرژی‌زا و سرطان‌زای تارترازین است که علاوه بر خسارت اقتصادی، یک خطر بهداشتی و تهدیدی برای سلامت مصرف کننده  نیز به شمار می‌رود.

     

    یک راه دیگر قرار دادن برخی تار و رشته زعفران در آب  و حل کردن آن است. در صورتی که پس از رنگین شدن آب، الیافی نخ مانند باقی بماند آن زعفران تقلبی خواهد بود.

     

    در مجموع کسانی که این محصولات تقلبی را می‌فروشند، بسته بندی آن‌ها فاقد مشخصات کامل و صحیح تولیدکننده است.

    به همین دلیل به کرات توصیه شده تا در حین خرید از ذکر تمام اطلاعات پی آمده، در انواع بسته‌بندی‌شده از جمله: نشانی کامل کارخانه، شماره تلفن، شماره پروانه ساخت، نام و ثبت تجاری، سری ساخت یا تولید، تاریخ تولید و انقضا، وزن خالص، نوع و درجه‌بندی زعفران، علامت استاندارد، علامت تأیید وزارت بهداشت مطمئن شوید.

  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
    9 راز فلافل




    فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمی‌گردد البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلی‌ترین آن نوعی است که با نخود تهیه می‌شود اما فلافل ماش، عدس،




    بادمجان ، سیب‌زمینی و نخود نیز وجود دارد اما برای خوش‌طعم‌تر شدن این غذا باید به نکته‌هایی دقت کرد:


    1. برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌شوند.


    2. بهترین ادویه برای تهیه این غذا، زیره است البته فرقی نمی‌کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به این غذا به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. در ضمن، می‌توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب غذایتان عطر بهتری پیدا خواهد کرد.


    3. هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که آن‌ها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخودهای چرخ شده کمی از دانه‌های شکر درشت‌تر باشد.


    4. در صورت تمایل می‌توانید به مایه فلافلتان تخم‌مرغ بزنید زیرا اگر نخودها به خوبی چرخ شده باشند، دیگر برای چسبنده شدن آن‌ها نیاز به افزودن تخم‌مرغ نخواهد بود. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ها شود.


    چاشنی مناسب فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه.


    البته شما می‌توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید




    5. برای سرخ کردن فلافل ، آن‌ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافلها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب آن‌ها پوک خواهند شد.


    6. برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود به این ترتیب باز هم شرایطی را فراهم کرده‌اید که فلافل‌های آماده‌شده ترد باشند.


    7. چاشنی مناسب این غذا فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه،




    بادمجان یا میوه. البته شما می‌توانید این غذا را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.


    8. بهتر است نان مناسب برای خوردن این غذا پیتا باشد که نوعی نان لبنانی  است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.


    9. نوشیدنی  پیشنهادی من همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ها با این غذا نوشیدنی ‌ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌دهنده آن، میوه است.





    اگر اضافه وزن دارید


    بهتر است به تعداد برش‌های نانی که همراه این غذا می‌خورید، دقت کنید و از زیاده‌روی در خوردن آن بپرهیزید. قبل از غذا نیز بهتر است یک بشقاب




    سالاد سبزیجات تازه میل کنید یا سبزی‌های بخارپز شده را در کنار آن قرار دهید چرا که زودتر احساس سیری خواهید کرد.


     اگر یبوست دارید


    از نان‌های سبوس‌دار برای خوردن فلافل استفاده کنید و سبزی خوردن را در کنار این غذا فراموش نکنید. یادتان باشد افزایش فیبر دریافتی همراه هر وعده غذایی به شما کمک خواهد کرد مشکل گوارشیتان بهبود پیدا کند.


     اگر کلسترول دارید


    از آنجایی که این غذا سرخ شده است به شما پیشنهاد می‌کنیم در مصرف آن محدودیت به خرج دهید و آن را با سبزی‌های بخارپز شده‌ای مثل




    کدو سبز و لوبیاسبز بخارپز شده میل کنید. البته می‌توانید به غیر از پیاز به این غذا چند حبه سیر تازه نیز بزنید زیرا این سبزی به تنظیم چربی خون کمک می‌کند.


  • ۲۰:۴۷   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
    تزیین خیارشور به شکل گل رز






    با روش زیر یک گل رز زیبا برای تزئین سفره تان درست کنید.


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


     آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر 


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


     آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر 


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


     آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر 


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر  


    آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز+تصاویر


     






  • ۲۰:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

    بعضی از سبزی ها همیشه نیستند مثل ترخون و مرزه بعضی ها هم گاهی برای استفاده مقدار کمی لازم داریم مثل ریختن جعفری یا گشنیز داخل سوپ...






     پس با این روش می توانید فریز کنید و هر وقت لازم دارید یک دانه یا دو تا را استفاده کنید .                                


     اول  سبزیمورد نظر را خریده و پاک کرده و میشوییم و خرد می کنیم بعد در قالب یخ میریزیم و حسابی فشرده میکنیم.                               


    ایده های جالب برای فریز کردن سبزیجات+تصاویر


    می گذاریم داخل فریزر تا یخ بزند بعد از قالب در می آوریم ...                                   


     ایده های جالب برای فریز کردن سبزیجات+تصاویر


    و داخل کیسه فریزر می ریزیم و می گذاریم داخل فریزر هر وقت خواستیم یکی یا دوتا هر چندتا که احتیاج داشتیم از آن را بر می داریم.                        


    ایده های جالب برای فریز کردن سبزیجات+تصاویر

      *  سبزیتان خشک نباشد کمی آبدار باشد.   

  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست



    نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از کپک






    بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.


    نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آبلیمو و آبغوره و جلوگیری از کپک


    کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت : پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.                                      


     بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.                               


    بعد از صاف کردن باید در کوتاه ترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد، این در حالی است که چنانچهآبغوره یا آبلیمو تهیه شده بجوشد، رنگ آن تغییر می کند.                                   

     پس از این مرحله آبلیموآبغوره یا  را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. همچنین می توانید به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس در پوشی روی ان قرار دهید که با ایجاد خلا، اکسیژن داخل محصول راه نمی یابد و جایی برای رشد کپک ها وجود ندارد.  
  • leftPublish
  • ۲۲:۱۶   ۱۳۹۳/۵/۳۰
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    خیلی جالب بود مهان گل بانو خانم
  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۳/۶/۱
    avatar
    **شادی**
    دو ستاره ⋆⋆|5100 |2321 پست
    عالی عزیزم.مخصوصا قسمت فلافل و اون سبزیها
  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۳/۶/۱
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48319 |46689 پست
    عالي بود ممنون
    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱/۶/۱۳۹۳   ۱۲:۰۹
  • ۲۳:۲۲   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    مامان طاها
    کاربر فعال|871 |344 پست
    خیلی عالی بود ، بخصوص قالب های سبزی یخ زده . ایده ی خیلی خوبی بود . ممنون از شما
  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    فوژان ♥
    کاربر فعال|286 |371 پست
    خیلی مفید بود ممنونم
  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    عالی بود مهان جون
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نکات خانه داری مهم
    ▪ هنگام پختن گوجه فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید.طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.
    ▪ خیار سالاد را با پوست خورد کنید.پوست خیار طعم جالبی به سالاد شما می بخشد.
    ▪ مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته آن را بجوشانیدجرمها برطرف می شود.
    ▪ لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.
    ▪ برای جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید .
    ▪ برای آنکه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گیرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنید.
    ▪ پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد.
    ▪ دانه های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید.نه تنها تازه می ماند،بلکه انجماد،از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد
    ▪ هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات،هیچگاه به آن نمک نزنید،زیرا سخت خواهد پخت.
    ▪ برای زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنیدو پس از گرم شدن،بقیه آب را به آن اضافه کنید.
  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بهترین شیوه دم کردن چای


    چای یکی از نوشیدنی های پر طرفدار در کشور ماست. چایی که درست دم می کشد عطر و بوی خوبی می دهد که انسان را به سمت خود می کشاند اما چایی که درست دم نمی کشد رنگ و عطر خوبی ندارد و اصطلاحا می گویند یا دم نکشیده یا جوشیده !


    آب مناسب برای دم کردن چای:فقط جوشاندن آب در این جا مورد نظر نیست و باید به نکات دیگری نیز توجه داشته باشید. حتما از آب*های کاملا تصفیه شده و رد شده از فیلترهای مختلف برای دم کردن چای استفاده کنید. مثلا اگر یخچال شما آب تصفیه شده می*دهد، می*توانید از آن استفاده کنید. استفاده از آب*های معدنی نیز برای تهیه چای، زیاد توصیه نمی*شود، چرا که املاح موجود در آن می*تواند طعم و رنگ چای را عوض کند.


    شیوه صحیح دم کردن چای مخصوصا چای سیاه به چه صورت است؟ چای سیاه چای تخمیر شده و چای سبز چای تخمیر نشده است و به همین دلیل رنگ متفاوتی ایجاد می کنند. برای دم کردن چای سیاه ابتدا باید صبر کنید تا آب به نقطه جوش برسد. بعد مقداری چای خشک داخل قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای دم بکشد و رنگدانه ها از برگه ها جدا و وارد آب شوند.


    چای سیاه ایرانی به دلیل اینکه کمتر تخمیر می شود، مدت دم کشی طولانی تری دارد و دم کشیدن آن بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می خواهد ولی چای خارجی به دلیل اینکه تخمیر بیشتری داشته و سریع تر و در عرض ۳-۴ دقیقه دم می کشد.


    بعد از آنکه چای دم کشید تا چه مدت می توانیم آن را مصرف کنیم؟ معمولا باید چای را بعد از دم کشیدن فورا مصرف کرد. هر چه چای تازه تر مصرف شود ترکیب های مفید آن خاصیت بیشتری در پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی و سرطان و… دارد. هر چه چای مدت زمان بیشتری بماند این ترکیب ها تغییر کرده و با هم واکنش می دهند و خاصیت خودشان را به مرور از دست می دهند.


    نباید چای دم شده را بیش از نیم تا یک ساعت نگه داشت و قبل از این مدت باید آن را مصرف کرد. بهتر است چای را به اندازه مصرف همان لحظه دم کنیم. چای تازه، خوش عطر تر بوده و حاوی ترکیبات مفید بی شماری است.


    افزایش عطر چای:اگر دارچین، هل، زعفران و گل سرخ همراه چای دم شوند نه تنها مشکلی ایجاد نمی کنند بلکه خاصیت هم دارند و باعث افزایش عطر چای و خوش طعم شدن آن می شود. مصرف موادی مثل آبلیمو هم اشکالی ندارد.


    نکات اشتباه در دم کردن چای:گذاشتن چای روی سماور یا کتری برای دم کشیدن و زیاد درست کردن چای و مصرف آن برای چند ساعت از جمله اشتباهات شایع مردم است که از خواص مفید چای می کاهد و عطر و بوی آن را خراب می کند.


    منع مصرف چای:چای منع مصرف برای هیچ فردی به خصوص کودکان ندارد. البته زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود. از جمله دلایلی که می گویند به کودکان چای ندهید این است که آنها با چای قند زیادی می خورند و دادن چای به آنها باعث ریشه گرفتن این عادت بد می شود. بهتر است صبر کنیم کودک به سنی برسد که خوب و بد را تشخیص دهد. بعد با قند کم به آنها چای بدهیم تا هم به مزه شیرین عادت نکنند هم به مشکلاتی ماند چاقی و فساد دندان دچار نشوند.


    شیرین کردن چای:یکی از مواردی که باید به آن دقت بسیاری داشته باشید، نوع شیرین کردن چای است. استفاده از شکر و قند، نه تنها برای بدن ضررهایی دارد، بلکه خواص چای را نیز کاهش می‏دهد. بهترین شیرین‏ کننده چای، می*تواند عسل باشد و یا اینکه اصلا از شیرین کردن چای خود صرف نظر کنید و آن را تلخ و خالص بنوشید.

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    عااااااااااااالی بود
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    5 توصیه برای خوش*طعم کردن برنج

    1. اگر می*خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش*طعم می*شود و هم رنگ نمی*گیرد.


    2. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه*فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.

    3. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می*تواند طعم بهتری به آن بدهد.


    4. اگر می*خواهید ته*چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می*شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

    5. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش*طعم*تری را جلوی میهمان*های*تان بگذارید.
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    توصیه برای خوش*طعم کردن سبزی*ها

    1. بهتر است برخی از سبزی*ها مانند هویج، گل*کلم، پیاز و گوجه*فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزی*ها به صورت خام خوشمزه*تر هستند. شما می*توانید آن*ها را قطعه*قطعه و با کمی آب*لیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می*توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان*تر شود.

    2. هیچ طعم*دهنده*ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمی*تواند سبزی*های شما را خوش*طعم کند. افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی*های پخته هم می*تواند طعم فوق*العاده*ای به آن*ها ببخشد

    . 3. هرگز به سبزی*هایی که قرار است پخته شوند، آب*لیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن*ها می*شود. شما می*توانید آب*لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی*ها اضافه کنید. برای اینکه ویتامین*ها، شکل و بافت سبزی*ها از دست نروند و بی*طعم نشوند، بهتر است به جای آب پز کردن یا جوشاندن آن*ها، از روش بخارپز استفاده کنید. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است. و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد.

    4. ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن*ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می*تواند طعم این سبزی*ها را بسیار مطلوب*تر کند.

    5. اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب*زمینی پخته*شده، طعم فوق*العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می*دهد

    . 6. پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش*طعم شدن این سبزی*ها می*شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آن*ها اضافه شود!

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    9توصیه برای خوش*طعم کردن گوشت

    1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می*خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

    2. بهتر است گوشت قرمزی را که می*خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.

    3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب*لیمو، فلفل دلمه*ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

    4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

    5. ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم*دهنده*ها به گوشت ماهی است. هرگز به سبزی*هایی که قرار است پخته شوند، آب*لیمو یا سرکه اضافه نکنید.این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن*ها می*شود. شما می*توانید آب*لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی*ها اضافه کنید.

    6. اگر می*خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می*کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی*دهد.

    7. ساقه کرفس و فلفل دلمه*ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می*دهند.

    8. می*توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل*دلمه*ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه*فرنگی بخوابانید.

    9. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!
  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان