۱۶:۲۶ ۱۳۹۳/۶/۵
توصیه برای خوش*طعم کردن سبزی*ها
1. بهتر است برخی از سبزی*ها مانند هویج، گل*کلم، پیاز و گوجه*فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزی*ها به صورت خام خوشمزه*تر هستند. شما می*توانید آن*ها را قطعه*قطعه و با کمی آب*لیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می*توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان*تر شود.
2. هیچ طعم*دهنده*ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمی*تواند سبزی*های شما را خوش*طعم کند. افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی*های پخته هم می*تواند طعم فوق*العاده*ای به آن*ها ببخشد
. 3. هرگز به سبزی*هایی که قرار است پخته شوند، آب*لیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن*ها می*شود. شما می*توانید آب*لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی*ها اضافه کنید. برای اینکه ویتامین*ها، شکل و بافت سبزی*ها از دست نروند و بی*طعم نشوند، بهتر است به جای آب پز کردن یا جوشاندن آن*ها، از روش بخارپز استفاده کنید. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است. و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد.
4. ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن*ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می*تواند طعم این سبزی*ها را بسیار مطلوب*تر کند.
5. اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب*زمینی پخته*شده، طعم فوق*العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می*دهد
. 6. پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش*طعم شدن این سبزی*ها می*شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آن*ها اضافه شود!