خانه
52.8K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    5 توصیه برای خوش*طعم کردن برنج

    1. اگر می*خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش*طعم می*شود و هم رنگ نمی*گیرد.


    2. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه*فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.

    3. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می*تواند طعم بهتری به آن بدهد.


    4. اگر می*خواهید ته*چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می*شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

    5. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش*طعم*تری را جلوی میهمان*های*تان بگذارید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان