خانه
52.9K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۳/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    9توصیه برای خوش*طعم کردن گوشت

    1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می*خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!

    2. بهتر است گوشت قرمزی را که می*خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.

    3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب*لیمو، فلفل دلمه*ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.

    4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.

    5. ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم*دهنده*ها به گوشت ماهی است. هرگز به سبزی*هایی که قرار است پخته شوند، آب*لیمو یا سرکه اضافه نکنید.این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن*ها می*شود. شما می*توانید آب*لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی*ها اضافه کنید.

    6. اگر می*خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می*کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی*دهد.

    7. ساقه کرفس و فلفل دلمه*ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می*دهند.

    8. می*توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل*دلمه*ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه*فرنگی بخوابانید.

    9. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان