خانه
33.3K

کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۶/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28095 |24368 پست

    نکات پخت پیتزا

    ۱-حتما روی نون رو سس بزنید.یاسس گوجه که اماده ش رو میفروشن یا میتونید رب گوجه رو کمی با سیر و پیاز رنده شده خیلی ریز(تقریبا مثل پوره باید بشه)سرخ کنیدو روی خمیر بریزید.

    ۲- بعد از سس گوجه روغن زیتون اسپری کنید.

    روی کل نون فقط ۱ بار اسپری کنید(طوری که به کل سطح نون روغن بپاشه)

    ۳-قبل از اینکه مواد رو برزید ۱ لایه پُر پنیر پیتزا بریزید که مواد به نون بچسبه و موقع برش خوردن لیز نخورن.

    ۴- سوسیس و کالباس رو قبل از اینکه بذارید روی خمیر با سسی که قبل درست کردید( رب گوجه و ادویه و آب/غلظتش مثل سس سمبوسه باشه/با رب خیلی کمتری) تفت بدید.فقط به خاطر اینکه بعد از پخت خشک نشه و با این روش سس جلوی خشک شدن سوسیس و کالباس رو میگیره!

    ۵-بعد از چیدن مواد پیتزا ۱ لایه پُر☝️ پنیر بریزید و باز ۱ بار روی پنیر روغن اسپری کنید

    ۶- برای کشدار شدن پنیر ۵ دقیقه قبل از اینکه پیتزا رو دربیارید دوباره ۱ لایه پراکنده پنیر بریزید یا ۱بار آب اسپری کنید روی پنیر(بیشتر از ۱ بار بریزید اب لابلای مواد میره و پیتزا خیس میشه!)البته من خودم همیشه پنیر اضافه میکنم ولی تا حالا روش اب رو امتحان نکردم.ولی زیاد شنیدم😉

    ۷- ریحان تازه هم روی پیتزا عطر فوق العاده ای بهش میده 👌

    ۸- پیتزا رو گرم سرو نکنید.به خاطر پنیرش باید بذارید ۲-۳ دقیقه بگذره که پنیرش کشدار بشه! 

    و 🔴درنهایت وقتی پنیرتون طلایی شد از فر بیارین بیرون

    ۹-ارتفاع خمیر پیتزا هم که دیگه دست خودتونه! و سلیقه ایه! فقط زیاد نباید باشه که طعم مواد کمتر زیر زبون میاد! اگه از عطر اویشن سردرد نمیگیرید روی موادتون بریزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان