۱۴:۴۸ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
مونا جان من اول پیاز داغ میکنم بعد تو پیاز داغم یه کم گرد زعفران یه کم زنجبیل یه کم زردچوبه یه کم نمک میزنم با شعله کم تفت میدم چند تیکه چوب دارچین ميندازم توش اگه با پلو سفید میخوای یه کم رب میزنم (بنظرم رب زیاد به مرغ طعم سوپ میده) اما اگه با باقالي پلو میخوای رب نمیزنی... بعد تیکه های مرغ رو توی این سس میزاری با شعله کم بعد مرغها رو بر میگردونی تا اونورش هم آغشته بشه یه 5 _6 دقیقه ای این کار رو انجام میدی بعد یه لیوان آب جوش روش میریزی ابش نباید زیاد باشه نهایت دو لیوان... آب زیادی تو هر خورشتی، خورشت رو بیمزه میکنه برای کنارش هم معمولا آلو سیاه یا چند تیکه هویج ميندازم شعله رو کم میکنم تا بپزه و جا بیفته اگه حال داشته باشم چند تیکه بادمجون هم سرخ میکنم وقت سرو کنارش میچینم.... تعریف از خود نباشه خیلی خوشمزه میشه (راستی یادت باشه چوب دارچین رو موقع کشیدن غذا برداری) امیدوارم بدردت بخوره عزیزم