۱۵:۳۴ ۱۳۹۳/۵/۲۷
من اول پیازو یا رنده میکنم یا خیلی ریز خورد میکنم ( پیاز بیشتر باشه بهتره)بعد سرخش میکنم فلفل زردچوبه نمک ادویه دارچین اضافه میکنم به پیاز داغ ... مرغو اغشته به زعفران و زردچوبه میکنم بعد میزارم داخل روغن خوب 2 طرفش سرخ شه بعدش اضافه میکنم به پیاز داغ ... اب که با رب از قبل قاطی کردمو میریزم روش به همراه فلفل دلمه ای ...زیرشو حدودا زیاد میکنم تا به جوش بیاد بعدش شعلرو کم میکنم یه مقدار ...تا کم کم بپزه!