خانه
22.6K

تولد

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    مافین مرغ و ذرت



    برای درست کردن این غذا نیاز دارید به:
    سینه مرغ پخته شده یا خام 1 عدد
    ذرت 2 قاشق غذاخوری پر
    پیاز ریز نگینی شده 1 عدد متوسط
    عصاره مرغ 1 عدد
    کره 2 قاشق غذا خوری
    روغن ¼ پیمانه
    ماست خامه ای ½ پیمانه
    آرد 1 و ¼ پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
    لیمو فلفلی و پاپریکا هر کدام نصف قاشق چایخوری
    فلفل دلمه سبز نصف یک عدد



    در قدم اول باید قالب مافینتون رو با کره حسابی چرب کنید. و کنار بگذارید.

    حالا پیاز ریز نگینی شده تون رو توی تابه با دو قاشق روغن تفت بدید. در حدی که سبک بشه نه طلایی.


    حالا نوبت به مرغتون می رسه. تستر جون از مرغ پخته شده خرد شده استفاده کرده بودند اما من ترجیح دادم مرغم خام نگینی باشه و بعد از اینکه پیازم سبک شد اضافه کردم تا تفت بخوره و بپزه.
    به نظرم بافت بهتری میده تا مرغ پخته شده



    شما هر کدوم رو که دوست داشتید بریزید. بعدش هم نوبت می رسه به ذرت و فلفل دلمه. توی دستور فلفل دلمه نداشت و من خودم برای ترکیب رنگی بهتر و طعم بهتر اضافه کردم.



    شما هم اگه مایل بودید بزنید عطر خوبی به غذا می ده. حواستون باشه که خیلی خیلی کم به مایتون نمک بزنید. چون عصاره داریم که شوره و دیگه توی غذا نیازی به نمک نخواهید داشت.
    حالا زیرش رو خاموش کنید تا کمی خنک بشه.

    توی یک کاسه آردو بیکینگ پودر رو همراه با ادویه ها و عصاره مرغ با هم مخلوط می کنیم و کمی ویسکشون می کنیم تا مخلوط هوادهی بشه یا اینکه اردش رو الک می کنیم.

    در کاسه دیگری روغن مایعمون رو همراه با کره کمی با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و ماسه رو بهش اضافه کنید و بزنید. در آخر زعفرون دم شده رو بهش اضافه کنید تا غذاتون خوشرنگ بشه



    حالا مخلوط آردیتون رو به این مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه




    و در نهایت مایه مرغ رو که خنک شده اضافه کنید



    حالا قالب با کره چرب شده تون رو از این مواد پر کنید.
    نیازی به کپسول نیست.
    این غذا بافتی نرم و خوشمزه داره.



    قالب رو به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر 180 درجه که 15 دقیقه جلوتر گرم شده در طبقه وسط قرار بدید.
    یا تا زمانی که رویشان کمی طلایی بشه



    این غذا رو با سس کچاب و خردل میتونید میل کنید.
    خیلی مناسب مهمانی ها و رنگین کردن سفره هاست.

    این غذا سردشم خوشمزست



    ویرایش شده توسط Arusha در تاریخ ۸/۶/۱۳۹۳   ۱۳:۲۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان