سلام دوستان
آروشا جان منم توصیه های شما رو شنیده ام .... مممنون از راهنمایی ات
در مورد باقالی ..راستش من بدون جوشوندن فریزشون میکنم ... بعد وقتی بخام استفاده کنم توی یه قابلمه یه مقدار آب و نمک جوش میارم ...وقتی جوش اومد به اندازه یک سوم یا یک چهارم قاشق چایخوری سرویس چایخوری (نه چایخوری قنادی ) به آب جوش شیرین میزنم و بعد باقالی رو بهش اضافه میکنم و تستش میکنم تا له نشن ..اینطوری باقالی خیلی سریع هم میپزه ... باقالی هم فوق العاده سبز و خوشگل میشن ...من شاید دو ماه یه بار باقالی پلو درست کنم ..پس یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین حلاله
من قبلا نخود فرنگی هم اینطوری می پختم اما الان چون النا دوست نداره کمتر درست میکنم