خانه
17.7K

نحوه تزئین یخ برای یخچال عروس و مهمانی ها

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۳/۵/۳۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    سلام دوستان

    آروشا جان منم توصیه های شما رو شنیده ام .... مممنون از راهنمایی ات

    در مورد باقالی ..راستش من بدون جوشوندن فریزشون میکنم ... بعد وقتی بخام استفاده کنم توی یه قابلمه یه مقدار آب و نمک جوش میارم ...وقتی جوش اومد به اندازه یک سوم یا یک چهارم قاشق چایخوری سرویس چایخوری (نه چایخوری قنادی ) به آب جوش شیرین میزنم و بعد باقالی رو بهش اضافه میکنم و تستش میکنم تا له نشن ..اینطوری باقالی خیلی سریع هم میپزه ... باقالی هم فوق العاده سبز و خوشگل میشن ...من شاید دو ماه یه بار باقالی پلو درست کنم ..پس یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین حلاله

    من قبلا نخود فرنگی هم اینطوری می پختم اما الان چون النا دوست نداره کمتر درست میکنم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان