روش آشپزی سالم با "شوید"
|
تابستان، زمانی که ما به دنبال سبک کردن غذاهایمان هستیم ، یکی از بهترین مواد غذایی یعنی شوید را به یاد ما می آورد . طعم آن خنکی و تازگی را القا کرده و می تواند غذاها را خوش طعم کند بی آنکه کالری اضافه ای به آنها بدهد. من شوید را مخصوصاً به همراه غذاهای دریایی سبک مثل ماهی آزاد ، قزل آلا یا گوش ماهی ، خیلی دوست دارم.
هزاران سال است که شوید هم برای پخت و پز و هم برای خواص داروییش مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت ، در قدیم شوید را بعد از غذا برای تسکین معده استفاده می کرده اند. همچنین شوید به عنوان کنترل کننده باکتریهای بدن و خنثی کننده انواع مختلف سرطان ، شناخته شده است . این یکی دیگر از نمونه های فواید استفاده از گیاهان خوراکی برای سلامت بدن است. یکی از بهترین راه های تسلی دادن معده استفاده مقداری شوید خرد شده ، مخلوط با ماست خالص کم چرب می باشد.
من وقتی می خواهم در غذایم از شوید استفاده کنم ، سعی می کنم تا جایی که ممکن است از نوع تازه تر این سبزی استفاده کنم. بلافاصله قبل از مصرف آن را خرد کرده و در آخر پخت به غذا اضافه می کنم تا طعم دلپذیر آن را حفظ کنم . بهترین حالت این است که از پختن شوید خودداری کرده و آن را به سس یا پاستای آماده ای که از روی حرارت برداشته شده است ، اضافه کنید . اضافه کردن آن به سس سرد هم می تواند جالب باشد .
|
|