۲۱:۲۴ ۱۳۹۳/۱۰/۹
ronak nپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
نکات آشپزی وخانه داری
1) اگربرنج بیش از حدجوشید 3تاقاشق آبلیمو اضافه کنید تابرنج خراب نشود
.
2) برای از بین بردن بوی ماهی میتوانید آن را درون شیر قراردهید،شیربوی ناخوشایند ماهی را از بین میبردو طعم دلپذیری به آن میدهد
ߍ
3) زرده تخم مرغ بهترین داروبرای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند
ߐ
4) برای آبدار شدن سینه مرغ قبل ازپخت آن رادرشیربخوابانید.
ߍ
5) برای نگهداری از قارچ آن رادرون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید.
6) اگرپنیرخشک شد،ان را در ظرف کوچک بگذاریدوروی آن چندقطره شیربریزیدبعد از چند دقیقه حالت تازگی پیدا میکند.