خانه
52.4K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۲۱:۲۴   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    نکات آشپزی وخانه داری

    1) اگربرنج بیش از حدجوشید 3تاقاشق آبلیمو اضافه کنید تابرنج خراب نشود
    .  
    2) برای از بین بردن بوی ماهی میتوانید آن را درون شیر قراردهید،شیربوی ناخوشایند ماهی را از بین میبردو طعم دلپذیری به آن میدهد
    ߍ
    3) زرده تخم مرغ بهترین داروبرای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند
    ߐ
    4) برای آبدار شدن سینه مرغ قبل ازپخت آن رادرشیربخوابانید.
    ߍ
    5) برای نگهداری از قارچ آن رادرون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید.

    6) اگرپنیرخشک شد،ان را در ظرف کوچک بگذاریدوروی آن چندقطره شیربریزیدبعد از چند دقیقه حالت تازگی پیدا میکند.
    
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان