خانه
52.4K

...........چند ریزه کاری مهم در اشپزی

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    چند نوع ته دیگ
    امروز میخوام طرز تهیه چند نوع ته دیگ خیلی خوشمزه رو بهتون بگم واسه برنج ساده یا مخلوط یا حتی ماکارونی میتونید استفاده کنید.
    همه میدونن که اول از همه باید روغن ته قابلمه بریزید.
    ١. این نوع ته دیگ رو که فکر کنم همه بلدن ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید.
    ۲. نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید.
    ۳. دو قاشق غذاخوری آرد + ۱/۲ لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه پهن کنید.
    ۴. دو عدد گوجه متوسط رو رنده کنید + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید. نان لواش رو ته دیگ بذارید و گوجه رنده شده رو روی نان بریزید.
    ۵. گوجه را حلقه حلقه کنید و نمک و زردچوبه بزنید و ته قابلمه بچینید.
    ۶. یک قاشق مرباخوری رب گوجه + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید یا روی نان بریزید و ته قابلمه بذارید.
    ۷. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید به صورت ورقه مانند یا قالب های دلخواه بزنید و زعفران
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان