خانه
8.06K

روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب

  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۳/۶/۴
    avatar
    کاربر فعال|871 |344 پست
    با سلام به همه ی دوستان .

    این تاپیک که مطلبشو از سایت خوب (( لذت آشپزی با هانی شف )) گرفتم رو با این موضوع قرار می دم ، چون مطمئن ام به درد کسایی که دوست دارن پخت کیک رو با قالب های طرح دار تجربه کنن اما از ترس اینکه کیک خوب برنگرده ، از جلوشم رد نمی شن مثل خودم ، بخوره  . ان شاءالله که واسه همه مفید باشه .


    توی کیک پزی این یه اصله که اول قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنیم ..بعد آردپاشی کنیم و اضافه هاش رو بتکونیم...این روغن هم درواقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی رو نداره و یه بار که درست کنی توی یخچال داری


    مواد لازم:


    کره یا روغن جامد : 50 گرم


    روغن مایع : 50 گرم


    آرد : 50 گرم


    طرز تهیه:


    من از کره استفاده کردم. برای کیک های کاکائویی، مخلوط آرد و پودر کاکائو استفاده می کنیم....همون مقدار آردی که کم کنیم..به همون مقدار پودر کاکائو اضافه می کنیم. کره ...روغن و آرد رو توی ظرفی می ریزیم


    اول با دور کند همزن می زنیم تا فقط مخلوط بشن مواد


    بعد با دور تند می زنیم تا رنگش روشن بشه و حجمش دو برابر


    غلظتش باید مثل ماست خامه ای باشه..نه کمتر نه بیشتر....کارمون تمومه...همین الان قابل استفاده ست..مابقیش هم توی ظرف دردار و توی یخچال نگه می داریم


    برای استفاده، قالب رو با برس چرب می کنیم از همین روغن دست ساز


    به راحتی کیک از قالب جدا میشه .. البته مثل همیشه باید اجازه بدین خنک بشه


    برای هرنوع کیک و کاپ کیک و مافین و ته دیگ و مصارف غذایی هم قابل استفاده ست اما دسر نه! حالا برین هی تند تند قالب خوشگل بخرین و کیک بپزین :))))













  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان