۱۵:۵۵ ۱۳۹۳/۶/۸
safaدو ستاره ⋆⋆|3889 |2043 پست
3 - سوپ رشته فرنگی و جوجه و زنجبیل :
این سوپ از غذاهای آسیایی الهام گرفته شده است شامل رشته فرنگی، جوجه، زنجبیل و سویا سس می باشد.
زمان آماده کردن مواد : 20 دقیقه
زمان پخت: 3 الی 2 ساعت
مواد اولیه برای 6 نفر:
جوجه پوست کنده و قطعه شده در ابعاد 5/2 سانتی متر : 450 گرم
هویج متوسط خلال شده : 2 عدد
خوری سویا سس : 1 قاشق سوپ خوری
سرکه : 1 قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده : 1 قاشق سوپ خوری ( یا پودر زنجبیل : 1.2 قاشق سوپ خوری )
فلفل سیاه ک 1.4 قاشق چای خوری
آب مرغ : 400 گرم
آب : 1 پیمانه
نخود فرنگی با پوسب به صورت اریبی به دو نیم شده : 170 گرم
سویا سس : به میزان دلخواه
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب جوجه، هویج و 1 قاشق سوپ خوری سویا سس و سرکه و زنجبیل و فلفل را ترکیب کرده و به آنها آب و آب مرغ را اضافه می کنیم در آن را گذاشته و تا 2 الی 3 ساعت می پزیم.
رشته فرنگی و نخود فرنگی را اضافه کرده در آن را دوباره گذاشته تا زمانیکه رشته فرنگی بپزد (حدوداً 8 دقیقه).
بعد از پختن دوباره به آن به میزان دلخواه سویا سس می زنیم.