خانه
2.63K

6 نکته مهم و کاربردی که هر کدبانویی باید بداند

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۳/۷/۱۹
    avatar
    کاربر فعال|790 |427 پست
    شهرزاد که تازه کلاس آشپزی اش را تمام کرده، میگه آشپزی و کدبانوگری آن قدر فوت و فن داره که هر روز باید نکته ای جدید یاد گرفت. گفتم مثلا چی؟ جواب داد: مثلا می دونستی از آب پاستا یا برنج آبکشی شده غیر از استفاده برای تهیه سوپ میتونی چه استفاده دیگه ای بکنی؟ گفتم: نه، گفت: پس این مطلب رو بخون تا این موضوع و بقیه مطالب رو بدونی.




    1 - برای رفع بو، کمی نمک در ظرف پلاستیکی خالی بریزید و در آن را ببندید.




    2 - قبل از خرد کردن فلفل، دست ها را کمی چرب کنید تا اسانس فلفل جذب دست نشود.




    3 - قبل از بو دادن، دانه های ذرت را به مدت ۱۰دقیقه در آب خیس کنید، آب بکشید و به روش همیشه درست کنید. با این روش، دانه ها بهتر باز و سریع تر آماده می شود.

    4 - آبی که در آن سیب زمینی یا پاستا را جوشانده اید، سرشار از ماده مغذی است لذا آن را بعد از سرد شدن در گلدان ها یا باغچه خالی کنید.




    5 - برای جلوگیری از به هم چسبیدن نمک، چند دانه برنج به نمکدان اضافه کنید.




    6 - همیشه یک گلدان آلوئه ورا در آشپزخانه داشته باشید تا هر بار دچار سوختگی شدید مقداری از آن بشکنید و ژل آن را روی قسمت آسیب دیده بمالید.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان