خانه
8.96K

کیک هویج

  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۳/۷/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه حتما یکبار امتحانش کنید







    هویج 500 گرم - 2 عدد درشت

    تخم مرغ 4 عدد


    شکر، 100 گرم - 1/2 پیمانه(لیوان)


    روغن 50 گرم - 1/4 پیمانه

    آرد، 160 گرم - 1 و 1/4  پیمانه

    بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    نمک نوک قاشق چایخوری

    دارچین نوک قاشق چایخوری


    وانیل 1/2 قاشق چایخوری 


    هویج رو رنده کنید.با رنده ی متوسط. نه درشت باشه نه ریز.











    آرد و نمک و بکینگ پودر و شکر و دارچین رو مخلوط کنید و الک کنید








    تو یه ظرف وانیل و تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید








    تخم مرغ ها رو به هویج رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن بعد روغن رو اضافه کنید وهم بزنید








    آرد رو به مخلوط هویج اضافه کنید و هم بزنید








    قالبتون رو چرب کنید مواد رو داخلش بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 160 به مدت 40 تا 50 دقیقه بذارید تا بپزه.( داخل فر من یک ساعت زمان برد )








    وقتی پخت اجازه بدید کاملا سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید








    برش بزنید و میل کنید.





  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان