خانه
3.3K

انواع ترشـــــــــــی و شـــــــــــــــور

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۳/۷/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    ترشي بادمجان شكم پر

    مواد لازم :
    بادمجان قلمي متوسط 15 عدد
    فلفل سبز قلمي به تعداد بادمجانها
    سير رنده شده 200 گرم
    نعناع خشك 100 گرم
    هويچ نگيني ريز خرد شده* 100 گرم
    سركه قرمز يك و نيم ليتر


    طرز تهيه :
    پوست اضافه سربادمجانها را به آرامي ببريد . بادمجانها را شسته و خشك كنيد و در مقداري آب و نمك به مدت 15 دقيقه كاملا بپزيد (روي حرارت متوسط ) طوري كه بادمجانها نرم شوند ، بعد بگذاريد تا آب آنها كاملا برود ، سير رنده شده و نعناع خشك را با هم مخلوط كنيد .
    بعد از اينكه بادمجانها كاملا خشك شدند ، با يك چاقوي تيز روي آنها يك شكاف سرتاسري ايجاد كنيد نه آنقدر عميق كه پوست بادمجان از پشت خراشيده شود . ( مثل وقتي كه شكم پاره بادمجان درست ميكنيد ) ، نيازي به خالي كردن داخل بادمجان نيست .
    داخل هر بادمجان را يك عدد فلفل قلمي بگذاريد و با قاشق چايخوري از مخلوط نعناع خشك و سير رنده شده ، داخل بادمجان را به قدري پر كنيد كه بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بيرون نزند .
    بعد از اينكه بادمجانها آماده شدند ،‌آنها را در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با سركه قرمز پوشش دهيد .
    دقت كنيد كه سركه سطح بادمجانها را بپوشاند
    به ازاي هر يك ليتر سركه 4 قاشق غذا خوري نمك و يك قاشق نعناع خشك داخل سركه بريزيد و درب ظرف را ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد .
    بعد از يك هفته ترشي بادمجان آماده مصرف است .
    * بعضي ها بادمجانها را به جاي آب و نمك در سركه ميپزند . اين كار باعث ميشود ترشي بيش از حد معمول تند و تيز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .
    استفاده از هويچ در اين ترشي اختياري است . اگر از هويچ استفاده كرديد موقع پر كردن بادمجان همراه سير و نعناع خشك هويچ هم اضافه كنيد . اين ترشي بدون هويچ هم مزه بسيار خوبي دارد . توجه داشته باشيد در صورت استفاده از هويچ ، مدت آماده شدن ترشي كمي بيش از يك هفته خواهد بود .
    مدت ماندگاري اين ترشي حدود يك سال است اگر در يخچال و يا جاي خيلي خنك باشد .
    سعي كنيد از سركه اي استفاده كنيد كه زياد هم طعم ترشي را تيز نكند .
    در مورد تمام ترشي ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشي را باز نكنيد .
    تهيه اين ترشي مربوط به فصل خاصي از سال نيست . در نتيجه ميتوانيد در هر زماني اين ترشي را تهيه كنيد . پس بهتر است هر بار به مقداري درست کنید كه ترشي زياد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان