خانه
4.23K

در خانه کالباس درست کنید

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۳/۸/۶
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    من درست كردم قبلا خيلي هم خوشمزه شد.
    تجربه مو به شما هم بگم!!!

    سلفون نازكه و وقتي ميخواييد فشارش بديد حتي اگر سه لايه هم باشه بازم ميخواد سوراخ بشه و نميتونيد بخوبي فشارش بديد. اگرم كم فشار بديد كالباستون پر از سوارخ و هوا ميشه. پلاستيك كالباس آماده ها رو ديديد؟ خيلي محكم هستن.
    من نميدونم از كجا بايد يه پلاستيك محكم تهيه كنم اما تا پلاستيك خوبي گيرم نياد ديگه كالباس درست نميكنم!!

    دوم اينكه حتما تو ادويه هاتون آويشن رو بزنيد. سيرش هم بيشتر باشه خيلي بهتر ميشه.
    من براي دفعه ي بعد قارچ رو هم بهش اضافه ميكنم اما نميدونم چه اتفاقي مي افته. از نظر آب انداختنه قارچ ميگم.
    خلاصه كه خيلي خوشمزه و لذيذ ميشه و وقتي كالباس خانگي ميخوريد باورتون نميشه كه اينهمه خوشمزه شده باشه. و سالم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان