خانه
289K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست
    کیک یخچالی با پودینگ



    بیسکوئیت پتی بور 1 بسته

    نشاسته 4 قاشق غذاخوری

    شکر 4 قاشق غذاخوری پر

    شیر 2 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    پودر هل  کمی

    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری



    نشاسته رو با کمی شیر سرد حل کنید 

    سفیده تخم مرغوانقدرهم بزنید تا سفید بشه و پف کنه

    بقیه شیو با شکر و زرده تخم مرغ بذارید روی حرارت مدام هم بزنید تا شکر حل بشه بعد مخلوط شیر و نشاسته حل شده رو اضافه کنید ومدام هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی یا کاستارد (غلظتش تقریبا زیاد باشه)

    آخر سفیده رو اضافه کنید و بصورت دورانی هم بزنیدتا زمانی که یکدست بشه

    شعله رو خاموش کنید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید

    داخل ظرف مورد نظرتون کیسه فریزری بندازید بعد یه لایه بیسکوئیت بچینید کنار هم و بدون فاصله

    پودینگو دو قسمت کنید یک قسمتو با پودر کاکائو  ترکیب کنید میتونین از زعفرون هم استفاده کنید ( سه رنگ

    زعفرونی ،کاکائویی، سفید یا دو رنگ یا حتی تک رنگ درست کنین)

    روی بیسکوئیتها پودینگ بریزینو صاف کنین دوباره یک لایه بیسکوئیت چیده و روش پودینگ تا لایه آخر به همین ترتیب

    لایه آخر که پودینگه روشو بیسکوئیت خرد شده و شکلات رنده شده یا هر چیزی که خودتون دوست دارین بریزین

    من پودر نارگیل و شکلات رنده شده و پسته خرد شده ریختم

    در ظرفو بسته به مدت 5 ساعت داخل یخچال بذارید البته هرچی زمانش بیشتر باشه بهتر خودشو میگیره

    بعد با پلاستیک از ظرف دربیارید و در ظرف دیگه بذارید برش بدید و نوش جونتون



    یک مدل دیگه کیک یخچالی هست که بدون پودینگه که حتما دستورشو براتون میذارم




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان