خانه
3.72K

واکنش وزارت بهداشت به ماجرای ماده سرطانزا در نان

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۳/۸/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست


    واکنش وزارت بهداشت به ماجرای ماده سرطانزا در نان/ مشکل اصلی در پخت نان



    رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت ورئیس سازمان غذاودارو

    معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، استفاده ماده ای سرطانزا برای ترد کردن نان در نانوایی های اردبیل را نادرست خواند و گفت: مشکل اصلی در پخت نان، استفاده از جوش شیرین است.

    دکتر رسول دیناروند  اظهارداشت: آن چیزی که در پخت نان مشکل زاست، استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت آن را برای فرآوری خمیر ممنوع کرده است.


    وی افزود: به نفع کیفیت نان است که نانوانی ها برای فرآوری خمیر، از خمیر مایع استفاده کنند و اجازه بدهند خمیر آماده شود. این کار باعث می شود که کیفیت نان بالا برود.


    دیناروند ادامه داد: با انجام این کار، هیچ نیازی نیست از جوش شیرین در پخت نان استفاده شود. اما متاسفانه بعضی از نانوایی ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می کنند.


    وی تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین تخلف است و تایید نمی شود.


    رئیس سازمان غذا و دارو در ارتباط با استفاده از ماده ای برای ترد کردن نان در نانوانی های اردبیل، اظهارداشت: بنده چنین چیزی را اصلا نشنیده ام ولی موضوع اردبیل را پیگیری می کنم.







  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان