خانه
630K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۶/۳۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    طرز تهیه باسلوق

    باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود.

    مواد لازم :
    شکر ۱ لیوان

    آب ۲ لیوان

    پودر ژلاتین ۲ ق سوپخوری

    پودر نشاسته ۱/۲ لیوان

    جوهر لیمو ۱/۴ ق چایخوری

    پودر نارگیل به اندازه لازم

    رنگ های خوراکی

    گردو برای تزیین

    کپسول های کاغذی

    طرز تهیه : یک لیوان آب را با شکر روی حرارت بگذارید. پودر ژلاتین را با رنگ های مورد نظر ژله ای ویلتون ۱/۴ پیمانه آب روی بخار آب حل کنید. یک لیوان آب باقی مانده را با پودر نشاسته به مایع در حال جوش شکر و آب اضافه کنید. و مایه راهم بزنید تا سفت شده و از ظرف جدا شود . ولی قبل از آن در انتهای کار جوهر لیموی حل شده در آب و ژلاتین آماده شده را به مایه باسلوق اضافه کنید.حرارت را خاموش کنید و بعد از اینکه باسلوق ولرم شد مقداری از آن را برداشته و گردو را وسطش بزارید و بعد گلوله کنید و داخل پودر نارگیل بغلطونیدو به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدین. یک قاشق روغن هم به مایه اواخر پخت اضافه کنید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان