خانه
630K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۴/۷/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک جنگل سیاه 

    کره 100 گرم

    شکر 100 گرم

    تخم مرغ 6 عدد

    پودر قند 100 گرمب

    شکلات 100 گرم

    آرد 120 گرم

    وانیل 1 ق چ

    نمک 1/8 ق چ

    برای تزیین

    خامه ی فرم گرفته 400 میلی

    نشاسته 30 گرم

    گیلاس 300 گرم

    آب 1 لیوان

    گیلاس برای تزیین روی کیک

    ابتدا کره و شکر و وانیل را خوب هم زده تا سبک بشه بعد زرده ها رو اضافه کنین و هم بزنین بعد شکلات آب شده و بعد سفیده هایی رو که با پودر قند خوب هم زدین و سفت شده رو اضافه کنین و آروم فولد کنین بعد کم کم آرد رو توی مواد فولد کنین و در دو یا سه قالب 19 سانت بریزین در فر گرم 175 درجه بذارین . گیلاس ها را دو نیم کرده با آب و نشاسته 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه حالا بین لایه های کیک رو با آب کمپوت گیلاس مرطوب کنین و خامه و گیلاس بذارین و روی کیک و دورش رو خامه زده شکلات رنده شده بچسبونین و گیلاس بذارین . اصل دستور خامه ی سفیده اما من خامه ی کاکایویی گذاشتم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان