خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک نسكافه

    مواد لازم

    كره.   يك دوم پيمانه

    شكر    يك ويك چهارم پيمانه 

    تخم مرغ درشت.   سه عدد. اگر كوچك بود حتما چهار عدد استفاده كنيد

    خامه زده نشده  ١/٣ پيمانه 

    ارد.   دو پيمانه 

    B.p دو قاشق مرباخورى 

    جوش شيرين نصف قا شق مرباخورى 

    نسكافه دو ق.س كه در ١/٤ پيمانه اب ولرم حل كرده ايد 

    همه مواد را با هم با دور تند همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم ودر قالب چرب شده وارد زده ميريزيم در فر از قبل گرم شده با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت ميپزيم حدود ٤٥ دقيقه تا يك ساعت 

    بعد از خنك شدن كيك را از ارتفاع به سه قسمت تقسيم ميكنيم واز كرم نسكافه لاى هر طبقه وروى كيك ميماليم وبه دلخواه تزيين ميكنيم

    @ashpazima

    كرم نسكافه

    مواد لازم 

    خامه نصف پيمانه 

    شكر ١/٤ پيمانه

    زرده تخم مرغ.   ٢ عدد 

    كره.  ٣/٤ پيمانه 

    وانيل كمى 

    نسكافه.  ٢ ق . م  حل شده در ١/٤ پيمانه اب ولرم 

    همه مواد به جز كره را در ظرفى ريخته روى حرارت ملايم قرار ميدهيم ومرتب هم ميزنيم تا كمى غليظ شود 

    كره را كمى مىزنيم وكرم نسكافه را كم كم به ان اضافه ميكنيم وبعد از اينكه كاملا خنك وسرد شد استفاده ميكنيم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان