خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28095 |24368 پست

    کیک_شیفون

    کیک شیفون کیکی بسیار مشابه کیک اسفنجی و کمی منسجم تر است با این تفاوت که در دستور این کیک روغن هم وجود دارد. 

    برای کیک شیفون هم دستورهای مختلفی وجود دارد که به مرور به آنها میپردازیم.

    امروز یکی از بهترین دستورها که خودم همیشه درست میکنم رو براتون میزارم. حتما درستش کنید و لذت ببرید.

    مواد لازم: 

    تخم مرغ 4 عدد

    آرد 1 و ¼ پیمانه

    روغن مایع ¼ پیمانه

    آب ولرم یا شیر ¼ پیمانه

    شکر 1 پیمانه

    وانیل چند قطره

    قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

    فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

    آرد را سه بار الک کرده کنار بگذارید.

    ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید. وانیل و شکر را اضافه کرده حدود 10 تا 15 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن چند برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن و آب را اضافه کرده حدود 30 ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود. همزن را کنار بگزارید.حالا آرد الک شده را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده هربار با کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. این مرحله بسیار مهم است. زیاد همزدن مواد باعث کاهش پف کیک میشود. مواد را داخل قالب ریخته برای مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دهید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان