خانه
57K

انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۲۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست
    جوشانده


    ✅ دمنوش:
    در این روش گیاه را کوبیده و در آب جوشیده شده به مدت 15 تا 20 دقیقه ⏰ در حالی که در ظرف بسته است، روی بخار ملایم قرار می دهند و بعد صاف می کنند. بیشتر ادویه‏ها، میوه‏ها، برگ، ساقه یا ریشه گیاهان را می ‏توان خشک و پودر کرد و برای تهیه دمنوش استفاده کرد.
    نوشیدنی حاصل از برگ های #چای، #گل_گاوزبان، #گل_ختمی، #به_لیمو، #سنبل_الطیب یا انواع چای میوه ای نوعی دمنوش گیاهی است.

    ✅ جوشانده:
    اگر گیاه را مستقیم با آب سرد یا گرم بجوشانند جوشانده ای به دست می آید که خاصیت و اثر آن متفاوت از دمنوش است، چرا که حین جوشاندن مواد بیشتری از گیاه خارج می شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان