خانه
6.17K

تنبل پرخاصیت

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۳/۱۱/۷
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|4522 |2209 پست
    ابتدا کدو رو خوب میشوریم بعد به تکه های کوچیک در حد برشهای یه طالبی کوچیک سپس هسته هاشو در میاریم وبعد همرو داخل قابلمه میچینیم و یه استکان اب بهش اضافه میکنیم از کدوش میتونی اول که نپخته هستش بچشی اگه بیمزه بود حتما چند قاشق غذا خوری بهش شکر اضافه کن بپاش روی برشهای کدو و بزار با حرارت ملایم بپزه زود میپزه مواظب باش ابش که داشت تموم میشد دیگه خاموشش کن حتما اب نداشته باشه تا اون شیرینی به خورد کدوها بره .اگه خاستی میتونی زعفرون هم به ابش اضافه کنی و در اخر اگه واسه مهمونیها خاستی بزاری به عنوان دسر میتونی با یه کمی دارچین روشو تزیین کنی .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان