۱۴:۵۸ ۱۳۹۳/۱۱/۷
ابتدا کدو رو خوب میشوریم بعد به تکه های کوچیک در حد برشهای یه طالبی کوچیک سپس هسته هاشو در میاریم وبعد همرو داخل قابلمه میچینیم و یه استکان اب بهش اضافه میکنیم از کدوش میتونی اول که نپخته هستش بچشی اگه بیمزه بود حتما چند قاشق غذا خوری بهش شکر اضافه کن بپاش روی برشهای کدو و بزار با حرارت ملایم بپزه زود میپزه مواظب باش ابش که داشت تموم میشد دیگه خاموشش کن حتما اب نداشته باشه تا اون شیرینی به خورد کدوها بره .اگه خاستی میتونی زعفرون هم به ابش اضافه کنی و در اخر اگه واسه مهمونیها خاستی بزاری به عنوان دسر میتونی با یه کمی دارچین روشو تزیین کنی .